Bio je normala najmladji je medju top strijelcima juniorske lige
Sad trenutno kakav je ne znam
Ono talentovan je ali vrijeme ide
Sto je li to prelazi kod vas
Bio je normala najmladji je medju top strijelcima juniorske lige
Traze ga nasi i Borac.
Kako su ono pjevali "Bice zeljo qurac sampion" i fkt ste qurac sampion.
Milion nečega,nečegaaaa
E čuj tu ste gdje i miNoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 20:50Zlatane vasa propaganda i agenda je najveca tolika
Da Tan gurne Mujakica u Belgijskog prvoligasa, Dzemidzic da gurne Tatara protiv Holandije
Ziljkica protiv Slovacke
Evo sad Mujakica gurate na silu u repku na cetiri razlicite pozicije samo da ga prodate
Reprezentacija ispasta zbog vaseg lopovluka gurate se na siku da budete BH Dinam, a nikad to necete biti
Kupili ste parama Tuzlake i Mostarce i podrzavaju vas pogotovo ovi na forumu
Pumpate cijene cetvrtoplasiranoj ekipi samo na osnovu ugovora
Svugdje imate svoje ljude od saveza BIH, Federacije, Kantona do ljudi transfermarktu i brate jos uvijek nista od vas
Tu ste gdje i mi
Moj Nodi evo dadoše nam Mujkica za dzaba,dodje ti ko volej na tvoju tvrdnju
Ne zna se ko je gori, uprave klubova sto rade s njima ili roditelji koji daju karijere njihove djece Husaricu ili Bulicu u rukekillafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:22Znsci svi klubovi iz vrha tabele rade sa Husaricem ili Bulicem
Divne uprave
Besposlicari najveci u zivotu, koji hoce da se na racun svoje djece pokusaju obogatiti. Gledaju Rabiota, Mbappea i ostale zvijezde, pa se uzive u tu ulogu i oni.MostarskiSin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:36Ne zna se ko je gori, uprave klubova sto rade s njima ili roditelji koji daju karijere njihove djece Husaricu ili Bulicu u rukekillafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:22Znsci svi klubovi iz vrha tabele rade sa Husaricem ili Bulicem
Divne uprave
Predji za nas navijati, nikad dosadno nije. Svaki dan sve ludji i ludjiNoDi80 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 11:56Ne znam ali ovaj Hasukic im je strasan igrac
Nije to toliko crno ko sto pricate ako samo gledamo igrace
Dok mi ostajemo na Krpicu i Haracicu,ostali dovode mlade igrace da bi igrali moderan fudbal ili nogomet
Evo uzece nam i Babaluka jer ne znamo
Oprali su s Denison Coricem koji nece biti dobar za Zelju kao sto je Dino bio
S Dinom smo pobjedjivali djeca sa 16 godina ulaze u igru
Ovaj vec dovodi Vukoju, Djorica i ostali polovnjaci koji se spominju poput Karjasevica, Sadikovica
Boze sacuvaj oticu na temu Sturma na austrijski forum
Ovdje 2 godina ko budala isto im pricam i nista oni opet sve i kontra i sve gori

Nisam specifizirao u koji?!19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:29Prodje ponedjeljak, nista od nagradne igre. Jesi to bankrotirao u LV?![]()
Dečko, da ti nije strujno kolo udarilo u glavu,avenija je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:28Sagni se i napuši se qrca svim Zeničanima na sred sredjenog i rekonstruisanog Bilinog Polja u oktobru protiv Njemačke pred 14 000 ljudi da gledaju kako nam dudlaš. Možeš i na poluvremenu da redaljku napravimo da ti razvalimo te pogane žvalje.Pitarsam je napisao/la: ↑21 jun 2024, 15:55Nevjerovatno je šta i kako radi FSBiH?!?
Svakim novim potezom urušavaju i to malo kredibiliteta
Sto im je ostalo.
Istina je da rade namjerno sve samo da bi onemogućili
Glavnom Gradu Sarajevu da organizuje i bude domaćin
Reprezentaciji na Olimpijskom stadionu Kosevo!!
Po logici neprijatelja,dusmana,balija iz Saveza bolje je
Uložiti novac u Zenicu na Bilino polje ,stadion koji je u
Raspadanju zbog neadekvatnog održavanja i protiv
Njemačke i ostalih velikih ekipa imati 10-tak hiljada
Navijača,nego uložiti u Gradski Olimpijski stadion i igrati
Pred 25-30 000 navijača?!?
Gdje je tu zdrava logika?
Zdrave logike nema,samo razgradnja BiH se nastavlja kroz
Djelovanje Saveza.
“Zenica i Bilino Polje dom reprezentacije”?!?
Jest u zadnjih 10g.na silu.
Gdje je prije igrala reprezentacija BiH?!
Pogledajte samo zadnje rezultate sa Bilinog i Grbavice.
Sve porazi,užas jedan.Ni atmosfere ni igre i gledalaca
jedva 8-10 milja.
Bih Savez je napravio sto im je bio cilj.Razbiti kult
Reprezentacije i interes za nju.
Ovo sa Barbarezom i Spahicem je samo mazanje očiju
javnosti za osobnu dobit Vice Zeljkovica!!!
Eee moj naivni Bosnjo![]()
Ma mogu,Al je još rano.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, RobijasiZenica1988, Zigazaga i 11 gostiju.