Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Frajer 3 dana piše kako idu uskoro slike s Alianz arene ko da je bio na mjesecu grob te yebo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
sreca pa nema potrebu da se dokazujebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:10Frajer 3 dana piše kako idu uskoro slike s Alianz arene ko da je bio na mjesecu grob te yebo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako je vruće sunce ti je.bem ne možeš disat vani 

De prvo ovo, lako ćemo za danas.
numanumaye22 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 15:49Dobra Slovenija, srbi razocarali za sad
Sutra stavljam slikeee, puna Allianz![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zasto lik toliko najavljuje postavljanje slika za koje je potreban bukvalno jedan minut vremena?
- VivaLaStella
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Lik 3 dana najavljuje postavljanje slika, do sad bi ih kistom i bojama naslikao...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
poslao indijcu na fiveru da ga fotosopira al indijac puno posla ima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Juče, Lukavica

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pazi Zenice, u ovom trenutku od Tuzle toplija nekih 11 stepeni od Neuma 10 skoro.
Pakao

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- VensanKasel
- Kontakt:
Ništa onda , do Majstora na točenu i kobaje

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne može niko sa Borisom , životna želja da dođe u Sarajevo i da mu ga damo kod Vječne vatre , a @Tekashi ?

Kakvo remek-djelo

Kakvo remek-djelo

- alan_kardec
- Kontakt:
U Majstoru rokam samo točeni Maisels, kod njih ne jedem. Sve ok, dobre su im i tortilje i kobaje i burgeri... ali hrana im je preskupa, bar za moj džep. Doduše, i Maisels je skup, ali piva je potreba a hrana nije

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jašta ide Maisels , baš dobra piva . Tamo vidim raja masovno jede , ja samo te kobaje sa sirom uzmem , šta znam meni je OK cijena za njih 11 KM ...alan_kardec je napisao/la: ↑22 jun 2024, 17:32
U Majstoru rokam samo točeni Maisels, kod njih ne jedem. Sve ok, dobre su im i tortilje i kobaje i burgeri... ali hrana im je preskupa, bar za moj džep. Doduše, i Maisels je skup, ali piva je potreba a hrana nije![]()
![]()
Imaju i nakav njihov Gin , nije loš moram priznati . Sad sam se navukao na Gin , samo to pijem . Kao rakiju ga pijem , ništa led ništa limun samo voda , ma beton betona

U Zenici je pakleno. Ja izašao gledati ovu tekmu u 3 u bašti kafića, od sparine sam se unutra ubacio. Prži beton.
Negdje przi negdje ruši
,gledam sad na klixu slike ove što je nevrijeme proletilo Doboj ,Gracanica i sta vec.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".