RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Bespotrebna panika. Svaki ozbiljan klub u svojim strukturama ima legende kluba. Zvonic, Zaimovic i Remetic to sigurno jesu i mjesto im je u klubu.
19V22
“Nakon što je naš portal prvi objavio vijest da je Dženan Zaimović novi trener mostarskog Veleža, redakciji našeg portala obratila se i Hasija Dudić, majka prosljavljenog i trofejnog trenera Feđe Dudića koji je svoje trenersko ime isklesao upravo u mostarskom klubu. Hasija je u kratkom intervjuu izrazila blagu zabrinutost za situaciju koja je zadesila mostarskog velikana u posljednjih par dana. Na kraju intervjua poslala je i poruku za novog šefa stručnog štaba koju prenosimo u cjelosti: ,,Dragi Zaime moraš biti svjestan pozicije na koju dolaziš. Moj savjet ti je da svakodnevno komuniciraš sa navijačima i tako održavaš vezu sa njima i jačas svoju podršku u teškim situacijama.”
19V22
Legende su Tuce ,Bajevic, Sliskovic, Vaha a ta trojica su bili dobri igraci ali daleko od legendi pogotovo zvonic. Za mene Zaimovic je prelos izbor.
-
- Kontakt:
Ovaj forum je postao klasična šprdačina a što je najtužnije od VELEŽOVI fanova da vas tako nazovem.Od sopstvenog ili kako god hoćete nazovite ali sami sebe zajebajete i ljudi vam se smiju.Pa ni na jednoj drugoj grupi nema više gluposti napisane kao u ovoj nazvaću našoj.E moj KIŠNI ČOVJEČE kome ti donosiš svježe i tačne informacije.Samo lupajte i dalje ali ni blizu niste pravog trenera koji će preuzeti VELEŽ.Pozdrav za KIŠNOG ČOVJEKA. 

Druze..neka tebe samog tu ljepse ti je. Supci presli svi na telegram i sad ko fol oni imaju info prave..nidje veze majke mi.moje.Mostarac1974 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:51Ovaj forum je postao klasična šprdačina a što je najtužnije od VELEŽOVI fanova da vas tako nazovem.Od sopstvenog ili kako god hoćete nazovite ali sami sebe zajebajete i ljudi vam se smiju.Pa ni na jednoj drugoj grupi nema više gluposti napisane kao u ovoj nazvaću našoj.E moj KIŠNI ČOVJEČE kome ti donosiš svježe i tačne informacije.Samo lupajte i dalje ali ni blizu niste pravog trenera koji će preuzeti VELEŽ.Pozdrav za KIŠNOG ČOVJEKA.![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nema niko pravi info, sve sama nagadjanja 

Sad ces ti i deni iz prve ruke informacije dobijati.
-
- Kontakt:
Tako je zaimovic, kadric.. treba nam jos vise igrača u “stručnom” štabu i upravi, naše djece što primiše 10 golova u trebinju. To je taj pobjednički duh, Veležov DNK! To su naša djeca.
-
- Kontakt:
Moram li imati nekoga na fejsbuku u prijateljima da bih ga mogao oznaciti u objavi?
Naprimjer hoce li on vidjeti ako ja napisen ,,@Dzenan Zaimovic treneru sretno i sve najbolje” , a nemam ga u prijateljima ?
Naprimjer hoce li on vidjeti ako ja napisen ,,@Dzenan Zaimovic treneru sretno i sve najbolje” , a nemam ga u prijateljima ?
19V22
Koliko je legendi I mostarske djece igralo u Lukavcu kad nas je Radnicki razvalio 12:1?MostarskiVelez je napisao/la: ↑22 jun 2024, 18:44Tako je zaimovic, kadric.. treba nam jos vise igrača u “stručnom” štabu i upravi, naše djece što primiše 10 golova u trebinju. To je taj pobjednički duh, Veležov DNK! To su naša djeca.
-
- Kontakt:
Evo vam ekskluzivu prije svih

Welcome maestro

Welcome maestro

Dobar, a mlad trener. Izmedju njega i Zaima bih njemu prednost dao, ali vidjet cemo.
19V22
-
- Kontakt:
Valja li Marko Maksimović?
vrijeme ide a ni trenera jos a ni pojacanja da valja , svaki dan sto se oduzi je gubitak za velez, jer treba i trener da upozna igrace i novi igraci da se uklope u tim a vremena sve manje do evropskih utakmica, ovo je bas bezveze sa Klafom ispalo skroz.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
De bolan sta pricas. Klaf je dao otkaz i idemo dalje.
Sve je pod kontrolom.
Inače, grupa se popela na 70

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
[/quote]
[/quote]
A jel to nesto na regionalnoj bazi pa nama iz TZ nema pristupa? Recite ako jest, da ne otvaram svako malo ovaj dio sa privatnim porukama...

[/quote]
A jel to nesto na regionalnoj bazi pa nama iz TZ nema pristupa? Recite ako jest, da ne otvaram svako malo ovaj dio sa privatnim porukama...
-
- Kontakt:

[/quote]
[/quote]
Popelo bi se jos vise ali nema ni meni pristupa

Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.