FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje je imati na desetki Mehanovica nego Mehmedovica, za njega je De Bruyne.
Cekajte sad valjaju igraci iz ekipa koje su ispale? Pa zar niste neki dan pisali kako je Blekic bolje dovodio i da sa "neogranicenim" budzetom dovosimo igrace iz Panceva i Surdulice?
Ne valja igrač iz ekipa koja je ispala iz lige koja ima predstavnika u Ligi prvaka, 1 ili 2 u evropa ligi, zanci 2 ekipa standardno igraju evropu vec 10 godina, a valja igrac koji je ispao iz lige cije ekipe pisaju u gace cim se izvuce neki predstavnik Kazakhstana ili ne daj Boze Azerbejdzana?
Mi sad da dovedemo Ardu Gulera neki bi rekli hebo njega nije ni u Realu igrao, bolje da smo Karjasevica doveli ode kod kona
Ne valja igrač iz ekipa koja je ispala iz lige koja ima predstavnika u Ligi prvaka, 1 ili 2 u evropa ligi, zanci 2 ekipa standardno igraju evropu vec 10 godina, a valja igrac koji je ispao iz lige cije ekipe pisaju u gace cim se izvuce neki predstavnik Kazakhstana ili ne daj Boze Azerbejdzana?
Mi sad da dovedemo Ardu Gulera neki bi rekli hebo njega nije ni u Realu igrao, bolje da smo Karjasevica doveli ode kod kona
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.
Đorđević sa sličnom statistikom ispao sa svojim timom iz jače lige, e on je qarina, ubleha, tal nečiji.
Da se razumijemo, može Mirzad, samo nevjerovatno koliko volimo srati čak i kad nema potrebe.
Đorđević sa sličnom statistikom ispao sa svojim timom iz jače lige, e on je qarina, ubleha, tal nečiji.

Da se razumijemo, može Mirzad, samo nevjerovatno koliko volimo srati čak i kad nema potrebe.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta se debila nakotilo na temi boze sacuvaj
Momak je pisao da je na kafi na Ciglanama čuo "za vrijeme Blekica ...."pitara je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:46Cekajte sad valjaju igraci iz ekipa koje su ispale? Pa zar niste neki dan pisali kako je Blekic bolje dovodio i da sa "neogranicenim" budzetom dovosimo igrace iz Panceva i Surdulice?
Onaj Kukurelja je dobar,poslužio bi.
Prvi sam protiv dovođenja igraca iz ekipa koje su ispale i koje se nalaze u donjem dijelu tabele. Ipak, ponekad treba napraviti izuzetak, ovaj momak stvarno odskace kvalitetom, zna lopte, ima nesto fakinsko i mahalsko u sebi, pozeljno ga je imati u ekipi. Sigurno bi nam valjao, samo ako bi ga Zekic kvalitetno integrisao u svoj sistem, pruzio mu kontinuitet i jasno odredio koja mu je uloga u ekipi.pitara je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:46Cekajte sad valjaju igraci iz ekipa koje su ispale? Pa zar niste neki dan pisali kako je Blekic bolje dovodio i da sa "neogranicenim" budzetom dovosimo igrace iz Panceva i Surdulice?
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 22 jun 2024, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Da se zamisliš.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:52Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.
Đorđević sa sličnom statistikom ispao sa svojim timom iz jače lige, e on je qarina, ubleha, tal nečiji.![]()

Da smo Karjaševića doveli yebalo bi se Ismiru deseto koljeno
Jeste li se to vratili na temu? 
E niste trebali.
E niste trebali.
Mora da se drže one bez starca nema udarca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:52Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.
Đorđević sa sličnom statistikom ispao sa svojim timom iz jače lige, e on je qarina, ubleha, tal nečiji.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ja nisam hejtao niti jedno pojacanje. Naprotiv, mislim da ce nas Djordjevic sve oduseviti.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zar ovaj dogan idalje ima obraza pojavljivat se po ovim emisijama 

Joj profesore pravo ste glupi
Joj profesore pravo ste glupi
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma sve pet, ti si prvi pohvalio Đorđevića, baš sam zapamtio.
Nego generalno, raji bi Mirzad boom bio, a Đorđević tal sa srpskim menadžerima. Smiješno.
Brate to je najveći problem kod nas pitara, volimo hraknuti po našem a drugo dizati u nebesa više nego se hljeba najesti, evo primjer Borca oni doveli top pojačanja beton štopera ha hu a nemaju pojma ljudi ni ko su ni kako igraju niko ih gledao nije, onda primjer opet isto ovaj Holanđanin da valja šta prvo bi ga valjda neko iz Rumunije uzeo a ne pustio da dođe u Borac ako to već tako ide kako govorite... Drugi došao iz ekipe koja je na sredini druge Poljske, mogu zamisliti šta bi se sve pisalo da smo ga mi doveli ali ovako je dobar i Misimović junior kojeg ću samo spomenuti i dosta jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:52Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.

-
- Kontakt:
A tek Zinedin Mustedanagic iz VukovaraHz1946 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:43Brate to je najveći problem kod nas pitara, volimo hraknuti po našem a drugo dizati u nebesa više nego se hljeba najesti, evo primjer Borca oni doveli top pojačanja beton štopera ha hu a nemaju pojma ljudi ni ko su ni kako igraju niko ih gledao nije, onda primjer opet isto ovaj Holanđanin da valja šta prvo bi ga valjda neko iz Rumunije uzeo a ne pustio da dođe u Borac ako to već tako ide kako govorite... Drugi došao iz ekipe koja je na sredini druge Poljske, mogu zamisliti šta bi se sve pisalo da smo ga mi doveli ali ovako je dobar i Misimović junior kojeg ću samo spomenuti i dosta jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:52Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.
Da se razumijemo, može Mirzad, samo nevjerovatno koliko volimo srati čak i kad nema potrebe.![]()

E vidiš na njega sam skroz zaboraviojohntravolta123 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:48A tek Zinedin Mustedanagic iz VukovaraHz1946 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:43Brate to je najveći problem kod nas pitara, volimo hraknuti po našem a drugo dizati u nebesa više nego se hljeba najesti, evo primjer Borca oni doveli top pojačanja beton štopera ha hu a nemaju pojma ljudi ni ko su ni kako igraju niko ih gledao nije, onda primjer opet isto ovaj Holanđanin da valja šta prvo bi ga valjda neko iz Rumunije uzeo a ne pustio da dođe u Borac ako to već tako ide kako govorite... Drugi došao iz ekipe koja je na sredini druge Poljske, mogu zamisliti šta bi se sve pisalo da smo ga mi doveli ali ovako je dobar i Misimović junior kojeg ću samo spomenuti i dosta jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:52Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.
Da se razumijemo, može Mirzad, samo nevjerovatno koliko volimo srati čak i kad nema potrebe.![]()
![]()

Nema potrebe igrače uzdizati i govoriti da će biti top, sasvim okej imati nikakva očekivanja pa kako odrade ali pljuvati po svojim igračima a da ih nismo ni vidjeli kako igraju malo glupo.
Koševo jedini stadion na kojem ćeš više čuti kako se psuje našima nego protivničkim igračima, na ostalima oderu naše
-
- Kontakt:
Realno gledajuci, ja ne pljujem i ne hejtam ove sto su dosli do sada, volio bih da momci iznenade i da se popisaju po ovim hejterima kojima niko ziv ne valja, ali po mom misljenju da smo doveli Mehanovica, Blagaica, eto Mujkic moze mlad je, jos jednog kvalitetnog stopera umjesto Solde i lijevog beka, bio bi vrhunski odradjen prelazni rok. Bez puno razbacivanja i gomilanja igraca. Ali eto vidjet cemo na sta ce ovo izaci
- SilaMoc1946
Nedavno sam se priključio temi pa da ne palamudim nešto previše, dajte malo da poštujemo jedne druge ipak navijamo i volimo isti klub. Razumijem da su mnogi nezadovoljni situacijom al možda baš naredna sezona bude dobra možda budemo šampioni aBd. Daj da dijelimo informacije normalno i iznosimo mišljenja a ne da j mamu jedni drugima.
Sarajevo ljubavi moja 1946
+1SilaMoc1946 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:03Nedavno sam se priključio temi pa da ne palamudim nešto previše, dajte malo da poštujemo jedne druge ipak navijamo i volimo isti klub. Razumijem da su mnogi nezadovoljni situacijom al možda baš naredna sezona bude dobra možda budemo šampioni aBd. Daj da dijelimo informacije normalno i iznosimo mišljenja a ne da j mamu jedni drugima.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to brate.Hz1946 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:43Brate to je najveći problem kod nas pitara, volimo hraknuti po našem a drugo dizati u nebesa više nego se hljeba najesti, evo primjer Borca oni doveli top pojačanja beton štopera ha hu a nemaju pojma ljudi ni ko su ni kako igraju niko ih gledao nije, onda primjer opet isto ovaj Holanđanin da valja šta prvo bi ga valjda neko iz Rumunije uzeo a ne pustio da dođe u Borac ako to već tako ide kako govorite... Drugi došao iz ekipe koja je na sredini druge Poljske, mogu zamisliti šta bi se sve pisalo da smo ga mi doveli ali ovako je dobar i Misimović junior kojeg ću samo spomenuti i dosta jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:52Mehanović je zvijer, a tim ispao iz lige.
Nekad budemo u pravu, ali dosta puta neki valovi negative, a nije toliko crno koliko se zna pisati.
Kritika ok, ali baš mi bezveze kad momak ni treninga ne odradi, a ovdje mu se već nađe neki pogrdni nadimak.
Evo samo me zanima kakva bi ovdje atmosfera vladala da i dalje tražimo trenera iako su uveliko pripreme u toku kao Velež, ili Zrinjski i Borac koji ostaju bez trenera na dan priprema. Pri tome dovedu zamjene koje nisu sigurno nikakav upgrade( pogotovo Borac sa Vinka na Žižovića ).