Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ajla Alimanović se i dalje sve pita u FK Sarajevo. Ima baš velika ovlaštenja, skoro kao Mirvić, za mnogo toga joj i ne treba njegovo odobrenje.
Letermeu ugovor ističe za desetak dana. Od njegovog izvještaja im sve zavisi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ajla Alimanović se i dalje sve pita u FK Sarajevo. Ima baš velika ovlaštenja, skoro kao Mirvić, za mnogo toga joj i ne treba njegovo odobrenje.

NEMA NAZAD
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 03 avg 2024, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Nikad se nisam mogao odlučiti koji od njih je najviše zaostao. Nekad je to holyman, nekad aneks, nekad stroj i tako to ide ciklično. Svaki put kad napokon odlučim koji je, ovaj drugi se vrlo brzo potrudi da me razuvjeri. U svakom slučaju, pravo je bogatstvo imati ih na ovoj temi.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cekam da vidim kakvu ce ti psovku sada Anex uputiti, Faćo je mala maca za njega sto se toga ticeVirtu4l je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:08Nikad se nisam mogao odlučiti koji od njih je najviše zaostao. Nekad je to holyman, nekad aneks, nekad stroj i tako to ide ciklično. Svaki put kad napokon odlučim koji je, ovaj drugi se vrlo brzo potrudi da me razuvjeri. U svakom slučaju, pravo je bogatstvo imati ih na ovoj temi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nikad se nisam mogao odlučiti koji od njih je najviše zaostao. Nekad je to holyman, nekad aneks, nekad stroj i tako to ide ciklično. Svaki put kad napokon odlučim koji je, ovaj drugi se vrlo brzo potrudi da me razuvjeri. U svakom slučaju, pravo je bogatstvo imati ih na ovoj temi.

NEMA NAZAD
-
Bosanac1997
- Kontakt:
Prvo provjeri na cijoj temi ja pisem i znat ces za koji klub ja navijam.Kakve veze ja imam sa velezom i mostarom, ja sam sa drugog kraja drzave.Al hajde kad nemas argumenata na ovo sto sam napisao(iako znas da je sve istina), to je tvoj problem sto neces da prihvatis realnost.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:24Trebal vam transova posuditi? Kako se sad zovete? Krepani?Bosanac1997 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 21:59Zar nije bio jedan od zahtjeva hz za prekid bojkota,da Ajla napusti klub kao i Mirza.A vidimo da je Ajla i dalje u klubu.Tako da ti ta prica hz uvjek istraju padaju u vodu.Ponudila im Ajla kanticu kajmaka,i oni zazmirili na oci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 20:54Drzite se vi Kevelja provjerenog SDA pijuna i lopova kojeg ste zivotom branili,HZ uvijek svoje istjeraju,znamo odlicno ko i sta nam je u klubu bez da nam ovi komicari iz Vrapcica oci otvaraju. Nego sta je milioneri niste otkupili Gulija? Sacekajte malo bice odpadaka iz Sarajeva i Zelje dok pokupimo sta nam odgovara pa ce vama pricu o ljubavi prodavat![]()
![]()
![]()
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
"Danas u poslijepodnevnim satima, u sarajevskom naselju Dolac Malta, dogodio se incident u kojem je petnaestogodišnji dječak bio prisiljen da skine dres FK Željezničar."
Kako ovo da se desi u Sarajevu ?
-
Bosanac1997
- Kontakt:
Meteopola jbg,naselilo se svakakve stoke sa obliznjih brda.RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 jun 2024, 08:38"Danas u poslijepodnevnim satima, u sarajevskom naselju Dolac Malta, dogodio se incident u kojem je petnaestogodišnji dječak bio prisiljen da skine dres FK Željezničar."
Seljakluk pravi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Grupica koja je najlakse povodljiva za dnevnicu od 50 KM i koja se redovno bruka, kao npr holyman iz Bog zna kojeg sela u Tuzlanskom kantonu. Nestane par dana radi blamiranja i onda se opet vraca sa svojim standardnim seoskim forama. Mislim da su ovakvi kao on i ovi gore nabrojani ciljana grupa za petobanku. Dobro Anex nije, njega rodjak maltretira pa je redovno isfrustriran.Virtu4l je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:08
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Grupica koja je najlakse povodljiva za dnevnicu od 50 KM i koja se redovno bruka, kao npr holyman iz Bog zna kojeg sela u Tuzlanskom kantonu. Nestane par dana radi blamiranja i onda se opet vraca sa svojim standardnim seoskim forama. Mislim da su ovakvi kao on i ovi gore nabrojani ciljana grupa za petobanku. Dobro Anex nije, njega rodjak maltretira pa je redovno isfrustriran.

NEMA NAZAD
Je li ono holyman slavio Vicu poslije korona titule?KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jun 2024, 10:25Grupica koja je najlakse povodljiva za dnevnicu od 50 KM i koja se redovno bruka, kao npr holyman iz Bog zna kojeg sela u Tuzlanskom kantonu. Nestane par dana radi blamiranja i onda se opet vraca sa svojim standardnim seoskim forama. Mislim da su ovakvi kao on i ovi gore nabrojani ciljana grupa za petobanku. Dobro Anex nije, njega rodjak maltretira pa je redovno isfrustriran.
-
19vendetta87
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jun 2024, 10:25Grupica koja je najlakse povodljiva za dnevnicu od 50 KM i koja se redovno bruka, kao npr holyman iz Bog zna kojeg sela u Tuzlanskom kantonu. Nestane par dana radi blamiranja i onda se opet vraca sa svojim standardnim seoskim forama. Mislim da su ovakvi kao on i ovi gore nabrojani ciljana grupa za petobanku. Dobro Anex nije, njega rodjak maltretira pa je redovno isfrustriran.Virtu4l je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:08

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Yebo ti anex familiju peštersku,degeneriku retardirani,ne pominjem te i skini mi se s qrca yebem ti porijekloVirtu4l je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:08Nikad se nisam mogao odlučiti koji od njih je najviše zaostao. Nekad je to holyman, nekad aneks, nekad stroj i tako to ide ciklično. Svaki put kad napokon odlučim koji je, ovaj drugi se vrlo brzo potrudi da me razuvjeri. U svakom slučaju, pravo je bogatstvo imati ih na ovoj temi.
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 23 jun 2024, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Vidi ovog degena19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 10:47KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jun 2024, 10:25Grupica koja je najlakse povodljiva za dnevnicu od 50 KM i koja se redovno bruka, kao npr holyman iz Bog zna kojeg sela u Tuzlanskom kantonu. Nestane par dana radi blamiranja i onda se opet vraca sa svojim standardnim seoskim forama. Mislim da su ovakvi kao on i ovi gore nabrojani ciljana grupa za petobanku. Dobro Anex nije, njega rodjak maltretira pa je redovno isfrustriran.Virtu4l je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:08
![]()
![]()
![]()
Je li moguće da niko ne spominje ovu glupost od jučer, skidanje dresova djeci, fuj
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma pusti sad to, vidiš da se aneks ponovo odvezao, uživaj.
Od tri hiljade postova, bar pola su čiste psovke
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤