ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
španci zaprijetili inkvizicijom potencijalnim pobunjenicima protiv ovakve odluke
kad si rafa sve možeš. nije ispunio ni jedan jedini potreban uslov!

Najveci igrac ikad je zasluzio da do kraja zivota igra na OI.
Nikoga ne zanimaju Martinezi, Baene i Aguti.

Nova titula za Sinnera. 8 turnira ove sezone, 4 titule, 3 polufinala i jedno odustajanje u četvrtfinalu Madrida
Na Wimbledonu bi se stvarno trebao potruditi da ne uzme titulu, ovakav kakav je sad na travi djeluje premoćno, nepobjedivo.

Na Wimbledonu bi se stvarno trebao potruditi da ne uzme titulu, ovakav kakav je sad na travi djeluje premoćno, nepobjedivo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tako si i pred RG govorio. Gledam i po kladarama nije prvi favorit.

Jannikov je Wimbledon, utefteri to sebi u tekicu, lakše ćeš podnijet titulu

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Sinner današnjim naslovom osigurao broj 1 i nakon Wimbledona
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
wawrinka je dobio prvi WC za olimpijadu, murray bi trebao dobiti drugi. španci su na uštrb par igrača ugurali rafu, na kraju će vjerovatno thiem izvisiti od ovih većih imena!
nadajmo se da se neće niko povrijediti do olimpijade, mogao bi biti žestok turnir, naravno da su sinner i alcaraz veliki favoriti ali u best of 3 je sve moguće. novak će sigurno biti napaljen ko hepo kockica … jedva čekam! jeb.eš wimbledon, ove godine je pravi highlight olimpijada! da mi je to neko prije koju godinu rekao mislio bi da je lud!
nadajmo se da se neće niko povrijediti do olimpijade, mogao bi biti žestok turnir, naravno da su sinner i alcaraz veliki favoriti ali u best of 3 je sve moguće. novak će sigurno biti napaljen ko hepo kockica … jedva čekam! jeb.eš wimbledon, ove godine je pravi highlight olimpijada! da mi je to neko prije koju godinu rekao mislio bi da je lud!
Rafa je cini mi se usao sa PR rankingom (9.), tako da nije nikog ostetio.jestamaji je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:20wawrinka je dobio prvi WC za olimpijadu, murray bi trebao dobiti drugi. španci su na uštrb par igrača ugurali rafu, na kraju će vjerovatno thiem izvisiti od ovih većih imena!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
nije nikome uzeo wild card ali jeste oštetio španca koji je najbolji rangirani ispred njega. siva zona, odlučio je na kraju španski olimpijski komitetforgempp je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:30Rafa je cini mi se usao sa PR rankingom (9.), tako da nije nikog ostetio.jestamaji je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:20wawrinka je dobio prvi WC za olimpijadu, murray bi trebao dobiti drugi. španci su na uštrb par igrača ugurali rafu, na kraju će vjerovatno thiem izvisiti od ovih većih imena!
rafina reputacija i zasluge su tolike da je to za sviju nas ok. vjerovatno je tako i najbolje ali sigurno nije 100% fer prema igraču čije mjesto je uzeo
nisam uopšte skonto da je carlos pao na no.3
ako se novak sad povuče pravo im je smjestio
ako se novak sad povuče pravo im je smjestio

Ova budala 4h igra mečeve u 38. godini. 

raz o najduhovitijem igracu, najtezem protivniku, najboljem FH i reternu, najvecoj tracari, GOATu i jos ponecem iskreno za ATP
TheGoldenGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma spor je teren bruku,ne mozes proci lopticom kroz njega.AshburtonG je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:18Nisam gledao mec, ali jel moguce da je ovoliko obojici servis los bio?![]()
Nadal osvojio vise poena na returnu nego na servisu.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.