FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pirić
Čelik - Đuričković - Jović
Beganović - Buljubašić - Mustafić - Ćatić
Guliashvili - Čataković - Peneranda
Jao, jao, jao ....
Čelik - Đuričković - Jović
Beganović - Buljubašić - Mustafić - Ćatić
Guliashvili - Čataković - Peneranda
Jao, jao, jao ....
- muhamedhulk
- Kontakt:
jel celik 100% desnjak ili? nezz sto sam ga zapamtio iz juniora kao ljevaka...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako su se pocela ozbiljnija malo imena spominjat, nema mi ovih pljuvaca hahaha
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da Pena ne moze igrati krilo, ali moze desetku
Dobar ovaj Aktobe, vidi se tecna, brza igra, u punoj takmicarskoj formi, akcije ko da gledas Liverpoola ...
Iskreno, nemamo mi nikakvih sansi da prodjemo, jos dobili ljudi Astanu 1:4...
Ali dovoljno je procitati komentare forumskih strucnjaka pa i ne moramo ni gledati protivnika, jer sto oni znaju i sto vide ne postoji sportski analiticar na svijetu koji to moze opovrgnuti...
Helem, na kraju krajeva, dodje covjek do zakljucka da sve ovdje sto se kritikuje izgleda bas dobro za klub, tako da ove pljuvacine u sto vecem obimu itekako pokazuju da idemo u sve boljem pravcu
Ali dovoljno je procitati komentare forumskih strucnjaka pa i ne moramo ni gledati protivnika, jer sto oni znaju i sto vide ne postoji sportski analiticar na svijetu koji to moze opovrgnuti...
Helem, na kraju krajeva, dodje covjek do zakljucka da sve ovdje sto se kritikuje izgleda bas dobro za klub, tako da ove pljuvacine u sto vecem obimu itekako pokazuju da idemo u sve boljem pravcu

Nešto sumnjam da će Zekić sklanjat Soldu. To je njegov igrač ipak.
patetični ste, isto one trebice kad im kazes "debela si" ili "ruzna si" pa pocne da kmeči sta god ko kazeAnex je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:30Sačekaj dok potpiše pa ćeš vidjeti pljuvačineGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2024, 18:58Amar Ćatić, jel bi on zadovoljio forumske ukuse?
Ili je i on qarina?
ko ce sta reci protiv dobrog kvalitetnog igraca cije dovodjenje ima smisla? sto pokusavate izmisljati stvari?
Evo, maloprije kad neko napise za ovog od 20 godina iz srbije bez dana seniorskog staza, kaze pljujete ni potpisao nije
ovog niko komentarisao nije jer nije potpisao, kaze, pljuvat ce se cim potpise? ko ce? poslije ovih menagerigrača iz srbije pljuvati igraca iz cvajte koja je 10 godina ispred nas'
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I od svih igrača dovedenih, jedino je ovaj Jović krajnje upitan. Bar po meni.Pantelija je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:48patetični ste, isto one trebice kad im kazes "debela si" ili "ruzna si" pa pocne da kmeči sta god ko kazeAnex je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:30Sačekaj dok potpiše pa ćeš vidjeti pljuvačineGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2024, 18:58Amar Ćatić, jel bi on zadovoljio forumske ukuse?
Ili je i on qarina?
ko ce sta reci protiv dobrog kvalitetnog igraca cije dovodjenje ima smisla? sto pokusavate izmisljati stvari?
Evo, maloprije kad neko napise za ovog od 20 godina iz srbije bez dana seniorskog staza, kaze pljujete ni potpisao nije
ovog niko komentarisao nije jer nije potpisao, kaze, pljuvat ce se cim potpise? ko ce? poslije ovih menagerigrača iz srbije pljuvati igraca iz cvajte koja je 10 godina ispred nas'
Đorđević itekako ima potencijala, Rockov je otprilike u sličnoj situaciji ko Iliev pri dolasku, ako ne i u boljoj jer je Iliev svježe iz povrede krenuo braniti.
Mujkić za rotacije ok, ako uspije da se nametne za prvih 11 još bolje, moći će se onda i zaraditi na njemu.
Špic potpuno nejasan potez AKO dođe, a iako i ja imam informaciju da je blizu, prvo zvanična pa onda da se nešto detaljnije komentariše.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vanja8 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:47Dobar ovaj Aktobe, vidi se tecna, brza igra, u punoj takmicarskoj formi, akcije ko da gledas Liverpoola ...
Helem, na kraju krajeva, dodje covjek do zakljucka da sve ovdje sto se kritikuje izgleda bas dobro za klub, tako da ove pljuvacine u sto vecem obimu itekako pokazuju da idemo u sve boljem pravcu![]()
Ovo danas protiv ovih pjetlica, ko plitak potok gazimo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako dodje kod nas ide on i u repku. Veliki + sto nije posvećen objavljivanju kojekakvih gluposti na Instagramu.
Čak mislim da će pod Zekićem bit' duplo bolji nego kod ostalih trenera. Zna on lopte samo kao da u nekom grču igra...
Krila su kod nas u prošloj sezoni tražila širinu pa nešto pokušavali prodorom, jedan na jedan, a u 16m bio Renan ili Hamza. Mislim da će kod Zekića krila ulaziti više unutra, a wing bekovi tražiti širinu pogotovo ako Ćatić dođe, sa tim dobijamo puno više jer punimo 16m.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:46Ja i dalje mislim da Pena ne moze igrati krilo, ali moze desetku
Od kud vam to za Pirića?
Prebaci se brate na 352 svakako na to idemo.
Buljubašić i Mustafić iza Đorđević ispred njih u napadu Hamza i Kyeremeh, po bekovima Beganović i Ćatić.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Igrat cemo sa tri nazad 100%
Tako da ne gledate formacije sa 4
Tako da ne gledate formacije sa 4
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Dopada mi se ovo dovodjenje Catica, veliki profesionalac i izrazito brz.
Sumnjam da ćemo Buljubašića zadržat'. Ćatić ako dođe neće za klikere igrat', dobru on platu ima sigurno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa da.
Zato i dovodimo sve igrače koji su u svojim prošlim klubovima igrali sa 3 nazad, tako da ne bi ja baš rekao da napamet dovodimo.
Osim Jovića koji jeste igrao kao treći stoper sa 3 nazad, ali vjerovatno nije dovoljno kvalitetan za puno kvalitetnijeg fudbala nego što se to tražilo u jednom timu koji je ispao iz lige u Srbiji.
Đorđevićev tim isto tako veoma često sa 3 nazad igrao, Ćatić isto..
3412 najvjerovatnije će se igrati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel iko ikad ovu ligu osvojio igrajuci 3-5-2, onako pitam ?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Google Adsense [Bot], mnon46, Oerde, Pantelija, rimljanin90, roccosiffredi, spezial, Vanja8 i 192 gosta.