Naser i Ramo u videu skupa
Lajkam pa gledam

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naser i Ramo u videu skupa
Izbori su sada uglavnom i nebitni , vlast ce biti koga ambasade i OHR odrede da bude, moze Ramo imati 75% glasova ali ako nije po volji zapadu VP to jednim aktom ponistimuhamedhulk je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:32tako to ide, pustis malo rami i sad frajer stranku osnovao, parama ce kupiti glasace jer ce na listu stavljati ljude koji su znani glasacima i lagano ce stvarati politicko "carstvo".
ja se ipak nadam da njegovo spinovanje nece proci i da ispusiti na izborima sad i kasnije....
ma rami je upala kasika u med ovih proslih izbora, iskoristio to sto nes nije isao sa trojkom i izigrao ih ramo momacki i sebi obezbijedio poziciju pa skonto kasnije sto bih samo ja imao korist, daj ti i mojim sinovimaRollMan je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:35Izbori su sada uglavnom i nebitni , vlast ce biti koga ambasade i OHR odrede da bude, moze Ramo imati 75% glasova ali ako nije po volji zapadu VP to jednim aktom ponistimuhamedhulk je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:32tako to ide, pustis malo rami i sad frajer stranku osnovao, parama ce kupiti glasace jer ce na listu stavljati ljude koji su znani glasacima i lagano ce stvarati politicko "carstvo".
ja se ipak nadam da njegovo spinovanje nece proci i da ispusiti na izborima sad i kasnije....
Hahahahahaha Ramu za predsjednika.
Zavisi od toga na koje teme misliš.
Ne može se komentar baciti , you tube kids ?
Bravo šminko!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.