Zbog modernih stručnjaka sam počeo navijati protiv ekipa koje ne igraju s pravim napadačem.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
koeficijent
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Vjecito pisanje ko god popljuje nekog igraca ovdjeInvincibles14 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:18DoslovnoJayCatwright je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:17Ovdje se o Fulkrugu piše kao o nekoj klasi, niko za njega nije čuo prije godinu dana, frajer ima 31 godinu![]()
![]()
Fullkrug je novi Miro Klose 
Sad ce im VAR pokazati kurchinu.
Ipak, nece
Ipak, nece
Majstorska reakcija
coelho41 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50kolko ti nemaš pojma druže o fudbaluJayCatwright je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:17Ovdje se o Fulkrugu piše kao o nekoj klasi, niko za njega nije čuo prije godinu dana, frajer ima 31 godinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JayCatwright
- Kontakt:
Nigdje ja nisam napisao da je on loš nego da nije klasa lol, sto i nije. Da jeste ne bi do 30te bio u Werderu.coelho41 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50kolko ti nemaš pojma druže o fudbaluJayCatwright je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:17Ovdje se o Fulkrugu piše kao o nekoj klasi, niko za njega nije čuo prije godinu dana, frajer ima 31 godinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majstore ti za Kroosa reče da je prevara
Ja ovo stvarno ne mogu da vjerujem šta rade ljudi, i Škoti i Mađari.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Lik u 19 utakmica ima 13 golova i nema mjesta u ekipi jer je wannabe pep procijenio da je fejk napadač bolji od pravog. 
Jesu lose ove dvije repke 
Ovo lici na neke meceve Prve lige FBiH u borbi za opstanak
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste, dan kada je Del Bosque stavio Fabregasa u spic umro je fudbal.koeficijent je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50Zbog modernih stručnjaka sam počeo navijati protiv ekipa koje ne igraju s pravim napadačem.![]()
I opet ce u nokaut fazi poceti sa Havertzom da bi izgurao svoje.koeficijent je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50Zbog modernih stručnjaka sam počeo navijati protiv ekipa koje ne igraju s pravim napadačem.![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Na dušu će ići Nagelsmannu ako ispadnu, a bili bolji u meču tj stvarali šanse a ovaj kretenčina iz Arsenala sve zivo promasio
Veceras bi normalan napadac zabio 3 gola , sta je sve promasio upm
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Hajp oko Kroosa se stvorio kako je on najavio oproštaj. Odjednom top 10 veznjaka ikad.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Skotski balvani
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.