Dobro, da prestanete se prepucaavati i pravdati bi bolje bilo. Ja se jednostavno pitam, pa zar uopste ne citate vrijesti of Uefa/Fifa? Sta je vama, kako mozete pisati da nas oni jedini koji mogu ovo spasiti, svakog pitam ko je to napisao. Obje organizacije su Non-transparente tako rade internetno, tako su ustvari i napravljene. Nekazem da im najmere nisu dobro, samo nisu ni onakve kakve vi mislite da jesu. Pa drazave koje imaju daleko providljiviju i laksu politiku imaju probleme sa Fifom i Uefom cije odluke, posebno od Uefe su uvijek bile rigorozne, zasto mislite da u slucaju BiH ce se to promjeniti? Plan B u supak, zaboravite na to.
Neko je napisao Upute od Uefa, to je u ovoj situaciji nemoguce. Dalje, otjerati Foteljase? Halo ljudi kakve su to neboluze!!!
Sto nasih tice, nece tako lahko proci kao Srbijanci (ovo sam namjerno ovako napisao, ako napisem Srbi mogu odmah napisat ****), sad bi Stampa trebala da ih izdere posteno, to ce se i desiti. Samo sto to nije to cijeli problem i njegovo rijesenje. Za takav potez potreban je stav oba naroda, mislim tri naroda. Jedino ako se u RS Narod podigne moguce je nesto, no to se nece desiti. Ako FIFA/UEFA zamjene te ljude, sta mislite da ce doci drugaciji? Ohoooooooo
PRO: Publicirati Imena svih nesaglasnih delegata.
Edit: U slucajo rasformiranja trenutnog saveza, koja je odsteta ovim "radnicima"?
Zadnja izmjena:
balkanno, dana/u 29 mar 2011, 17:05, ukupno mijenjano 3 puta.