RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Sutra konferencija gdje se obracaju Zvonic i Rahimic, da li sutra saznajemo ime novog trenera?
-
- Kontakt:
Trener tek poslje Hajduka 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve da hoces nece niko da posalje ..Xenophon je napisao/la: ↑23 jun 2024, 13:19Pošalji neko link za Telegram grupu da ne pišem više ovdje
Ništa od mene za Telegram. Baš kao što imam problem sa Steamom (ne mogu registrovati broj) i ovim telefonskim brojem (na preplati sam kod BHTelekoma, također sa istim brojem imam problema i sa Telegramom, ne dobijam poziv niti SMS za aktivaciju istog).
-
- Kontakt:
Intera ko plitak potok!Za dobrobit kluba u narednu sezonu i borbu za iskorak dalje nije žurba.Rezultat i ime trenera će se pokazati i dokazati.

-
- Kontakt:
Velež misli ozbiljno: Ponudio klupu treneru iz Njemačke, razgovori u toku
Fudbalski klub Velež u potrazi je za trenerom, a prema saznanjima portala ****, mostarski klub je u razgovorima sa bh. stručnjakom iz Njemačke, Mersedom Selimbegovićem, koji se dovodio u vezu i sa selektorskom pozicijom reprezentacije BiH.
Želja Veleža jeste da upravo Selimbegović preuzme kormilo njihove ekipe i povede ih u ambiciozne planove naredne sezone. Razgovori su u toku, sa još uvijek nepoznatim epilogom.
Planovi Merseda Selimbegovića sigurno su vezani za Njemačku, ali u trenerskom poslu se ništa ne zna. Prema nezvaničnim informacijama, Velež nije štedio i navodno je Rahimić ponudio takve uslove da se i Mersed Selimbegović iznenadio.
Bh. stručnjak je trenutno bez posla, a posljednji angažman imao je na trenerskoj klupi Hanse Rostock. Dugo godina radio je i u Regensburgu, a svoj trenerski posao uspješno godinama gradi u Njemačkoj.
Da li će doći do dogovora, ostaje da vidimo.
-
- Kontakt:
To je to, moramo se cupat, sad ces zbog predsjednikovih hirova platiti trenera 18 puta skuplje nego iko u ligi, da bi skinuo pritisak i doveo ime na klupu koje ce naplatiti ugovor do kraja kako god da zavrsilo. Jer ako je imalo ozbiljan nece doci u klub u kojem predsjednik dovodi igrace osim da naplati ugovorVictoriasFikret je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:10Velež misli ozbiljno: Ponudio klupu treneru iz Njemačke, razgovori u toku
Fudbalski klub Velež u potrazi je za trenerom, a prema saznanjima portala ****, mostarski klub je u razgovorima sa bh. stručnjakom iz Njemačke, Mersedom Selimbegovićem, koji se dovodio u vezu i sa selektorskom pozicijom reprezentacije BiH.
Želja Veleža jeste da upravo Selimbegović preuzme kormilo njihove ekipe i povede ih u ambiciozne planove naredne sezone. Razgovori su u toku, sa još uvijek nepoznatim epilogom.
Planovi Merseda Selimbegovića sigurno su vezani za Njemačku, ali u trenerskom poslu se ništa ne zna. Prema nezvaničnim informacijama, Velež nije štedio i navodno je Rahimić ponudio takve uslove da se i Mersed Selimbegović iznenadio.
Bh. stručnjak je trenutno bez posla, a posljednji angažman imao je na trenerskoj klupi Hanse Rostock. Dugo godina radio je i u Regensburgu, a svoj trenerski posao uspješno godinama gradi u Njemačkoj.
Da li će doći do dogovora, ostaje da vidimo.
PS. Nadam se da ce ga Rahimic odmah isplatiti jer ne trebaju nam Dzafic i Bratic modernog doba. A Rahimic je u centru paznje, Kevelja ni na mapi... Strasno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Odmori bola malo
Kako ide ona cuvena, „Bola,Bola kazi Balji da se ne zajebaje“
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Nema odmora 5G upaljen i svaki potez ce se iskomentarisati
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Evo ga opet.
E jesi naporan, dabogda jednom zadovoljan bio
-
- Kontakt:

Vrlo je jednostavno, objasnis saradnju s Bulicem i otkaz treneru (ali bez emocionalno prazan i slicnih piz.darija) kao i dovodjenje igraca bez trenera
I ja zadovoljan a dotad skepticizam prilikom svake odluke, kako da vjerujem nekom ko je doveo Stefu Bulica blizu kluba

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kevelj i Rahimic najaci duo u novijoj historiji Veleza.Seno donesi nam tituluuuu,naprijed momci!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ljudi nisu normalni šta rade

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Strasan trener ako je istina za ovu objavu. Mlad moderan i relativno iskusan za svoje godine. Ako ga dovedemo znaci da mazemo muda maslom
Samo da krenemo sa mrtve tacke i sto brze kompletiramo sve. Podrska za upravu samo gasa

Samo da krenemo sa mrtve tacke i sto brze kompletiramo sve. Podrska za upravu samo gasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.