FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A.M.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Otpisani (nabijen nogom iz kluba) i samoprozvani strucnjak za transfere idalje hracu po klubu izgleda
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I 80-ih se stara klocina od 20 godina nije smatrala perspektivnom. Suker,Savicevic Piksi,Boksic,Mrkela svi su sa 16 godina vec igrali sa seniorima. Svako iole dobar fudbaler je najkasnije sa 18-19 vec bio u seniorima,u mnogo jacoj konkurenciji.PikachuSA je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:0120-godišnjak bez minute seniorskog fudbala se možda smatrao perspektivnim tamo nekad krajem 90-ih, početkom 2000-ih. Nisam bezveze pisao prije nekoliko noći da većina ljudi u našoj državi živi u i od prošlosti...H8Z7 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:34On je sve ali perspektivan nije, ne možeš za nekoga reći da je perspektivan sa 20 godina a da pri tome nema minute seniorskog fudbala. To je toliko besmisleno iz X razloga, pogledaj samo svjetski nivo i koja je granica da skoro pa djeca ulaze u prvi tim.
Nije ovo nikakvo pljuvanje da se odmah izjasnim nego čiste činjenice.

Evo krila, marketing i populranost bi samo tako skočila.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Izgleda da je Borac doveo i 4. stranca tako da je vjerovatno to povećanje broja već dogovoreno. E sad ako se vraća na 5 onda imamo i mi prostora za još jednog. 

Nogometaš iz Kolumbije, Kevin Viveros, nastupao je tokom sezone 2023/24 u redovima kolumbijskog kluba CD La Equidad iz Bogote, ali kao posuđeni igrač FK Sarajevo.
Ovaj 24-godišnji krilni napadač po vokaciji je po završetku aktuelne sezone napustiti redove La Equidad, te bi u narednoj sezoni trebao biti dio prvog tima Sarajeva, čiji je član.
Kevin Stiven Viveros Rodallega je rođen 26. aprila 2000. godine u gradu Buenaventura u Kolumbiji, prošao je omladinske selekcije kolumbijskog kluba CD America de Cali, a igrao je u ovoj državi još i za Atletico CP, Leones FC i Deportivo Cali, te za venecuelanski klub Carabobo FC, odakle je i došao u redove FK Sarajevo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- luckystrike
- Kontakt:
Goleme riječi od supruge Filipa, kako nas samo nahvali kao da je za Real Madrid potpisao.
Sad zamislite da još imamo rezultate kako bi onda bilo lahko dovesti igrača.
Sad zamislite da još imamo rezultate kako bi onda bilo lahko dovesti igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ti si mi kritički nastrojen u pm..scholsey je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:58Vremena imam, ali živaca nemam.. jer znam da ovi Galilei, nokei i koji već random qrac nikad neće dati neku kritikčku misao po pitanju našeg kluba (oni furaju onu: go with the flow), pa me vala i boli qrac šta oni i njima slični imaju za reći.
Ako ima nešto vrijedno pomena, budite ljubazni pa u pp.
Ljubi vas brat, i haj uzdravlje!![]()
![]()

Mislite da bi me citirao da nije istina? Hah. 

The saddest thing in life is wasted talent.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovo za njeg i jeste Real Madrid
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Za lika koji je ispao iz lige je i Posusje Real Madrid..
- PeppermintSA
- Kontakt:
ko je ovo objavio?Surreal je napisao/la: ↑23 jun 2024, 23:17Nogometaš iz Kolumbije, Kevin Viveros, nastupao je tokom sezone 2023/24 u redovima kolumbijskog kluba CD La Equidad iz Bogote, ali kao posuđeni igrač FK Sarajevo.
Ovaj 24-godišnji krilni napadač po vokaciji je po završetku aktuelne sezone napustiti redove La Equidad, te bi u narednoj sezoni trebao biti dio prvog tima Sarajeva, čiji je član.
Kevin Stiven Viveros Rodallega je rođen 26. aprila 2000. godine u gradu Buenaventura u Kolumbiji, prošao je omladinske selekcije kolumbijskog kluba CD America de Cali, a igrao je u ovoj državi još i za Atletico CP, Leones FC i Deportivo Cali, te za venecuelanski klub Carabobo FC, odakle je i došao u redove FK Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, bavaracmujo, benko21, boki86, Cwirek, deda, Direktorcic, endeende, GalileoGalilei, Imamkarbarum, James1987, mma_hz, Mostarska, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Proximic, rimljanin90, SAMO BORDO, sekac, Shategabri, skoJaa, Tatamata1946, worchester i 334 gosta.