Copa America 2024
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2024
Eto ga 

Odma 1-0 nije ni pocelo
E kakav gol frajer zabi svaka cast.
Ne znam je li ikad ova Bolivija imala respektabilnu ekipu.Uvijek su bili najveci odron u Juznoj Americi.
Ne znam je li ikad ova Bolivija imala respektabilnu ekipu.Uvijek su bili najveci odron u Juznoj Americi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- DinGospo21
- Kontakt:
Evo opet šuplja priča od strane dijabolika. Sad je nebitno kad te potpuno ugasim, a slinis tu za Mesijem, nebitan si kao i Barcelona u Evropi.
Ide ide
Ide trica
Eh jeste offside
Eh jeste offside
Lagano odradjivanje posla.
Sutra napokon pravi mec Kolumbija-Paragvaj i onda da vidimo taj Brazil.
Sutra napokon pravi mec Kolumbija-Paragvaj i onda da vidimo taj Brazil.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Zrela bolivija da primi jos jedan
Uh golcine aruja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bombonica od gola
Urugvaj uvijek bio mega gotivan za gledati a sad jos i vise pod Bielsom
Don't believe the hype.
Urugvaj je sad (odnosno vec neko vrijeme), sto je Chile bio nekad (prije 20 gidina), sa Salasom i Zamoranom ako se sjecasakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 03:19Bombonica od gola
Urugvaj uvijek bio mega gotivan za gledati a sad jos i vise pod Bielsom
Po toj nekoj gotivi
Bio je i Paragvaj nekad gotivan sa Santa Cruzom i onim golmanom sto je izvodio slobodna Jose Louis, i Peru sa onim sto je igro u Bayernu (zaboravio sam iz glave), no bez obzira Urugvaj spada u te repke juzne amerike
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne sjecam se te generacije ali se sjecam one iz 2010. sa mladim Sanchezom i Vidalom, upravo ih je Bielsa odveo na to SP
Urugvaj opet ima dobru generaciju, mnogi su mislili da ce biti u ozbiljnom qrcu nakon odlaska velicina kao sto su Suarez, Cavani, Forlan, Muslera, Godin itd.
Druge reprezentacije se poprilicno muce sa novim talentima, prosjek godina neku noc na Peru - Cile bio preko 32
Claudio Pizzaro ili Paolo Guerrero? ovaj drugi jos uvijek igra za Peru
igra i Santa Cruz jos uvijek, i to za najjaci tim u paragvajskom sampionatu, u tandemu sa Oscarom Cardozom, zajedno imaju skoro 90 godina

Don't believe the hype.
Moras se sjecati Zamorana i Salasa ako si '92o godiste, Zamorano igro u Interu 1+8 dres nosio (18) jer mu nisu dali 9. Salas igro u Lazio kad su bili jaki sa Nedvedom, vodio ih onaj Svedjanin Sven Goran Eriksson sto je kasnije vodio Engleze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 04:05ne sjecam se te generacije ali se sjecam one iz 2010. sa mladim Sanchezom i Vidalom, upravo ih je Bielsa odveo na to SP
Urugvaj opet ima dobru generaciju, mnogi su mislili da ce biti u ozbiljnom qrcu nakon odlaska velicina kao sto su Suarez, Cavani, Forlan, Muslera, Godin itd.
Druge reprezentacije se poprilicno muce sa novim talentima, prosjek godina neku noc na Peru - Cile bio preko 32
Claudio Pizzaro ili Paolo Guerrero? ovaj drugi jos uvijek igra za Peru
igra i Santa Cruz jos uvijek, i to za najjaci tim u paragvajskom sampionatu, u tandemu sa Oscarom Cardozom, zajedno imaju skoro 90 godina![]()
Pizzaro jeste, cuj Santa jos igra lopte, eto igro je kad sam ja bio dijete

- akisarajevo92
- Kontakt:
moje najranije sjecanje za gledanje fudbala je finale LP 2001., penal serija Bayern - Valencia i onda SP 2002., tako je pocelo
znam samo za tu pricu oko Zamorana i broja koji je nosio
ne samo da igra vec je i imao sezonu zivota sa 38

Don't believe the hype.
Sjecam se toga k'o juce, Mendieta igro za Valenciju, ovamo Kahn, Effenberg, Elber. Moje prvo sjecanje je kad je Dortmund osvojila LP '97. SP '98 se sjecam k'o juce, United protiv Bayerna finale LP (Basler u 5oj minuti pa preokret), k'o juce.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 04:54moje najranije sjecanje za gledanje fudbala je finale LP 2001., penal serija Bayern - Valencia i onda SP 2002., tako je pocelo
znam samo za tu pricu oko Zamorana i broja koji je nosio
ne samo da igra vec je i odigrao sezonu zivota sa 38![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa i Canizares, Kily Gonzalez

ako se sjecas '97 i '98 onda si vjerovatno stariji koju godinu od mene?
vidim sad na wiki da su Zamorano i Salas zavrsili sa ozbiljnim fudbalom u 2001., pa nije cudo da ih se ne sjecam, Salasa mozda imam samo u magli kroz par nastupa za Juventus
btw. Urugvaj mocan veceras, nece biti veliko iznenadjenje ako i ova generacija dohvati neko 1/4 finale ili 1/2 finale na jednom od naredna dva SP-a
potpuno nevjerovatno kakav kontinuitet imaju sa nesto vise od 3 miliona stanovnika
sts bi tek radili da imaju 30-tak miliona, kao Peru i Venecuela
Don't believe the hype.
Canizares na golu, i onaj desni bek im je bio jak Francuz. I Pablo Aimar je igro tad nekadakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 05:17pa i Canizares, Kily Gonzalez![]()
ako se sjecas '97 i '98 onda si vjerovatno stariji koju godinu od mene?
vidim sad na wiki da su Zamorano i Salas zavrsili sa ozbiljnim fudbalom u 2001., pa nije cudo da ih se ne sjecam, Salasa mozda imam samo u magli kroz par nastupa za Juventus
btw. Urugvaj mocan veceras, nece biti veliko iznenadjenje ako i ova generacija dohvati neko 1/4 finale ili 1/2 finale na jednom od naredna dva SP-a
potpuno nevjerovatno kakav kontinuitet imaju sa nesto vise od 3 miliona stanovnika
sts bi tek radili da imaju 30-tak miliona, kao Peru i Venecuela
89o sam ja, tebe vjerovatno i znam izvidjenja ako si iso u trecu osnovu, ali dobro u tim godinama 3 godine su velika razlika. Nije danas ali tad kad je neko 6i razred a neko prvi srednje je ogromna razlika.
Urugvaj treci favorit da osvoji, pregotivna ekipa nea sta
- Gumistucna
- Kontakt:
Jocelyn Angloma bio desni bek 

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- numanumaye22
- Kontakt:
Argentina najkvalitetniji tim na turniru realno, vjerovatno ce klepit opet titulu
Jesi i tu bio na stadionu? Trebamo li čekati slike?numanumaye22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 11:22Argentina najkvalitetniji tim na turniru realno, vjerovatno ce klepit opet titulu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.