Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo bez dronova i kiseline ubuduće.
-
- Kontakt:
Ko i međugorci, malo hdz malo kabiri... Šta bi od sk-mo ekipe od kako je kabiri na čelu to me interesuje
Čak se imena ulica promjeniše zarad malo sadake heh
Zadnja izmjena: Zidnisatzidni, dana/u 24 jun 2024, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kabiri njih samo zigu loma dok im se boje ne rastope
Velež je klub koji se vodi tekovinama antifašizma, to je uvijek bilo tako i tako će i ostati. Sve suprotno od onoga što tvoj klub predstavlja, a ti zdušno podržavaš.
Meni je žao što se navijači Zrinjskog nisu odrekli fašističke ideologije, i danas veličaju ratne zločince, fašističke pokrete, sve ono što je taj klub koštalo više decenija postojanja i funkcionisanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Radi ovoga sam kritikovao nase sto bezveze drame gdje nema potrebe. Pa ovima dlaka fali da dignu ruku na sebe zbog svega sto Velez radi
Virtu se nedavno izdao i jako postujem kada je napisao kako mu gode ove izmisljene i vjestacki napravljene turbulencije u Velezu. Ali iskusan je pa je stao na loptu jer zna da ova prica samo raste
Mozda susjedi da se malo uozbilje u svom blamiranju tako je ruzno citati njihove deluzije
Virtu se nedavno izdao i jako postujem kada je napisao kako mu gode ove izmisljene i vjestacki napravljene turbulencije u Velezu. Ali iskusan je pa je stao na loptu jer zna da ova prica samo raste
Mozda susjedi da se malo uozbilje u svom blamiranju tako je ruzno citati njihove deluzije

Samo jedna stranica upisa autolimara iz Opina na ovom forumu dovoljna je za kvalitetan diplomski rad na temu psihologije humanoida
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
dobar dan
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:30Da ti malo pomognem, sve napisano u periodu od 12 satiCroCop je napisao/la: ↑13 jun 2024, 13:23JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:38
Istina ultrasi dronovima posuli teren. Ima odredjena steta. Vidit cemo koliko.Mostarac12345 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:49Kiselinom posut stadion??
Ako je istina onda ....
Fuj u kakvom okruzenju zivimo doklen je sve došlokillafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:58
Spremni ste na oruzanu pljacku, zasto niste spremni na ovo?
Navijaci niste, to smo ustanovili. I sta bi sad kao ovo trebalo nekog iznenaditi?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:00
Inace smo navikli da lazete cim otvorite usta, al da ovo branis mozes jedino ako si neupucen ko sto i jesi ocigledno
Eto mi posuli kiselinu na najbolji teren u drzavi, ispalili raketu u odlasku, zovnuli policiju i sad oni uvidjaj vrse
Bravo mangupeDirektorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:20Razlika izmedju transova i posipanja terena kiselinom se ogleda u tome sto dosta ljudi ne znaju sta znace transovi i misle da treba nove sašit(napravit) i iza tih istih transova aktivno mozda stoji par stotina ljudi,dok posipanje terena kiselinom zna svaki gradjanin grada sta je i iza toga u odbranu stoji vise od nekoliko hiljada ljudi,zato bi ova vasa akcija dragi moji putari mogla eskalirati,to se u zraku osjetirishovski je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:47
Ma sami sebi pokrali transparetne i zalili stadion kiselinom.. a nekad ranije u toku rata su srušili Stari most pa svalili na HVO... Eto ukratko to je tvoja logika... Ovakvi su ubili i Vedrana u Širokom Brijegu i nikom ništa... Treba li ti i za taj slucaj dokaz?JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:31
Ljudi posipaju teren zapaljivom kiselinom, ne mogu od ljubomore gledat kako napreduje stadion pa bi kao 93' da nas unište. A napravit cemo ga u inat jos bolje.ovako na prvu1981oldschool je napisao/la: ↑09 maj 2024, 09:52
O terenu jeli, pa ko je polio teren kiselinom? Mi sami sebi jeli, kao sto smo srušili stari most sami. Eeeeeeee svasta bi rekao ali neka. I normalno da će se fup uključiti, ko će drugi hapsiti ustaske drotove nego fup?
ne da mi se vise kopirat
prestati nece nikad da se blamiRAju![]()
opalaopala je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:00Stovaoci lika i dijela Smiljka Sagolja ce reci da je ovo napravio Sanel Kajna poznavajuci njihov amozitet prema istom.
Sta je sljedece ? Napad na igrace i uposlenike kluba ? Mislim nije da niste omladince napadali a posto se napravili korak vise vjerovatno vam je sad cilj i zaposlenici kluba.
A nisu dzaba talijani napisali squadra del ustaschia.Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:36Nisu ultrasi,nego ljudi od puta.kad su se rastalili iza Zovnice ostalo im je nesto para pa su se odlucili na fastisticke potez
Ili jw mozda kohorta poslala dron?Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:20Razlika izmedju transova i posipanja terena kiselinom se ogleda u tome sto dosta ljudi ne znaju sta znace transovi i misle da treba nove sašit(napravit) i iza tih istih transova aktivno mozda stoji par stotina ljudi,dok posipanje terena kiselinom zna svaki gradjanin grada sta je i iza toga u odbranu stoji vise od nekoliko hiljada ljudi,zato bi ova vasa akcija dragi moji putari mogla eskalirati,to se u zraku osjetiDirektorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:39Ne bi me cudilo da su mazlumi i pijacu zapalili kao nagovjestaj nekiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:20Izvini vasilije, vjerovat cemo sta kazu likovi sa "one strane" ipak je sve sto oni kazu istina
Cuj da ne vjerujemo svojim ocima umjesto njima na rijec, nema logikeMostarskiSin je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:17Digli 2 drona, barem sam 2 vidio na snimku. Ima fleka po terenu, sutra ce se vidjeti bolje sta i kako. Dolazila je policija pa sad…nekazivimostarr je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:16Kao što i sam možeš zaključiti,jesu. Toliko su jadni. Jadniji nego je iko mogao zamisliti.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:16I naravno, ni ovo niste vi uradili nego eto imamo mi par dronova od 4k eura da to sami sebi uradimoMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:02Boga mi ultrasi ljudi od puta pljačkaši kako god vas zvali ČUVAJ TE SE ...sta se to sprema sta sto sprema...
Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:02Oni su sada botaničarikillafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:58
Navijaci niste, to smo ustanovili. I sta bi sad kao ovo trebalo nekog iznenaditi?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:00Inace smo navikli da lazete cim otvorite usta, al da ovo branis mozes jedino ako si neupucen ko sto i jesi ociglednoSokolPravde je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:57Eto netko će od Ultrasa vama ići posipati teren kiselinom nakon ove povjesne akcije i gašenja RA....pa dajte se uozbiljite ljudi .
Ovo je ko ono kad je Hitler zapalio Bundestag pa optuzio Židove.
Eto mi posuli kiselinu na najbolji teren u drzavi, ispalili raketu u odlasku, zovnuli policiju i sad oni uvidjaj vrse
Bravo mangupekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:58Spremni ste na oruzanu pljacku, zasto niste spremni na ovo?SokolPravde je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:57Eto netko će od Ultrasa vama ići posipati teren kiselinom nakon ove povjesne akcije i gašenja RA....pa dajte se uozbiljite ljudi .
Ovo je ko ono kad je Hitler zapalio Bundestag pa optuzio Židove.
Navijaci niste, to smo ustanovili. I sta bi sad kao ovo trebalo nekog iznenaditi?JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:45Znali smo da ste ustase oduvijek, jbl ti nejac po redu sve. Mazlume jedan balijanderski. Umjesto da se držimo zajedno protiv uja i cetalja, takve komentare ostavljamo.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:42Cuj posuli kiselinu po terenu ,ovo se neko dobro izivljaljava na nejacNa kraju ce izgubiti stadion u Vrapcicima ko onaj pod Bijelim Brijegom
JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:44Tek sad slijedi rokenrol u Mostaru, i plac ustaski. Nazalost al moramo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:43Nije trebalo izaci u javnosti, sutra je svijet trebao saznati
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:38Al ce neko izginut zbog kiseline, majku prc.ili najbolji travnjak u drzavi sjebaseJedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:38Istina ultrasi dronovima posuli teren. Ima odredjena steta. Vidit cemo koliko.Bjeribola je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:37Sama cinjenica da ljudi od puta nisu imali transove kod sebe jer bi odma okacili sliku i slicno (to je provjereno) znaci da je ovo placenicki odradjeno i da je umijesan vrh politike.
Nakon nepostivanja kodeksa i upadanja u kucu s pistoljem nastavljaju po svojim kodeksima
Danas na stadionu prosuta kiselina i ostecen travanjak stadiona Rodjeni. Dno dna.![]()
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Oni su samo ograničeni kao balkon,ništa drugo...19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:09Jesu li onda ovi iz Sirokog sljedbenici fasizma i nacizma? S obzirom da ne mozes igrati za taj klub ako si Bosnjak, Srbin, Crnogorac, itd...
-
- Kontakt:
250 hiljada eura obeštećenje za Oreča? Tu mi nešto smrdi, iskreno.
Odličan je igrač, tu nema sumnje, ali istresti za njega 400 hiljada eura (na godišnjem nivou) je malo previše. Zato sam poprilično siguran da su u pitanju neki talovi između Sarajeva i Veleža.
Odličan je igrač, tu nema sumnje, ali istresti za njega 400 hiljada eura (na godišnjem nivou) je malo previše. Zato sam poprilično siguran da su u pitanju neki talovi između Sarajeva i Veleža.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Odavno su oni navalili na njega i to se znalo da ce kod pitara. Zato smo doveli Karla Isasegija. Mozda jedino zal sto ga nismo dali u kentri za Matea PolitanaVirtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:51250 hiljada eura obeštećenje za Oreča? Tu mi nešto smrdi, iskreno.
-
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:48
Hahahahahaha aa što ga odma popiša.![]()
Nije uopšte njemu upućeno to, zato mu vjerovatno nije ni odgovoreno
A kad bi se potezali za kmetove vi nama o službenom mi vama o zemunu... I tako u nedogled

Pitomi rođeni.....CroCop je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:43dobar dan
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:30Da ti malo pomognem, sve napisano u periodu od 12 sati![]()
opalaopala je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:00Stovaoci lika i dijela Smiljka Sagolja ce reci da je ovo napravio Sanel Kajna poznavajuci njihov amozitet prema istom.
Sta je sljedece ? Napad na igrace i uposlenike kluba ? Mislim nije da niste omladince napadali a posto se napravili korak vise vjerovatno vam je sad cilj i zaposlenici kluba.
A nisu dzaba talijani napisali squadra del ustaschia.Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:36
Nisu ultrasi,nego ljudi od puta.kad su se rastalili iza Zovnice ostalo im je nesto para pa su se odlucili na fastisticke potez
Ili jw mozda kohorta poslala dron?Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:20Razlika izmedju transova i posipanja terena kiselinom se ogleda u tome sto dosta ljudi ne znaju sta znace transovi i misle da treba nove sašit(napravit) i iza tih istih transova aktivno mozda stoji par stotina ljudi,dok posipanje terena kiselinom zna svaki gradjanin grada sta je i iza toga u odbranu stoji vise od nekoliko hiljada ljudi,zato bi ova vasa akcija dragi moji putari mogla eskalirati,to se u zraku osjetiDirektorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:39Ne bi me cudilo da su mazlumi i pijacu zapalili kao nagovjestaj nekiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:20
Izvini vasilije, vjerovat cemo sta kazu likovi sa "one strane" ipak je sve sto oni kazu istina
Cuj da ne vjerujemo svojim ocima umjesto njima na rijec, nema logikeMostarskiSin je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:17
Digli 2 drona, barem sam 2 vidio na snimku. Ima fleka po terenu, sutra ce se vidjeti bolje sta i kako. Dolazila je policija pa sad…nekazivimostarr je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:16
Kao što i sam možeš zaključiti,jesu. Toliko su jadni. Jadniji nego je iko mogao zamisliti.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:16
I naravno, ni ovo niste vi uradili nego eto imamo mi par dronova od 4k eura da to sami sebi uradimoMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:02Boga mi ultrasi ljudi od puta pljačkaši kako god vas zvali ČUVAJ TE SE ...sta se to sprema sta sto sprema...
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:00
Inace smo navikli da lazete cim otvorite usta, al da ovo branis mozes jedino ako si neupucen ko sto i jesi ocigledno
Bravo mangupekillafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:58
Navijaci niste, to smo ustanovili. I sta bi sad kao ovo trebalo nekog iznenaditi?JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:45
Znali smo da ste ustase oduvijek, jbl ti nejac po redu sve. Mazlume jedan balijanderski. Umjesto da se držimo zajedno protiv uja i cetalja, takve komentare ostavljamo.JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:44Tek sad slijedi rokenrol u Mostaru, i plac ustaski. Nazalost al moramo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:43Nije trebalo izaci u javnosti, sutra je svijet trebao saznati
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:38Al ce neko izginut zbog kiseline, majku prc.ili najbolji travnjak u drzavi sjebaseJedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:38
Istina ultrasi dronovima posuli teren. Ima odredjena steta. Vidit cemo koliko.Bjeribola je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:37Sama cinjenica da ljudi od puta nisu imali transove kod sebe jer bi odma okacili sliku i slicno (to je provjereno) znaci da je ovo placenicki odradjeno i da je umijesan vrh politike.
Nakon nepostivanja kodeksa i upadanja u kucu s pistoljem nastavljaju po svojim kodeksima
Danas na stadionu prosuta kiselina i ostecen travanjak stadiona Rodjeni. Dno dna.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoće li fakat momak putem Koševa, ili je to još jedna od pokušaja da se upecaju naši forumašiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:54Odavno su oni navalili na njega i to se znalo da ce kod pitara. Zato smo doveli Karla Isasegija. Mozda jedino zal sto ga nismo dali u kentri za Matea PolitanaVirtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:51250 hiljada eura obeštećenje za Oreča? Tu mi nešto smrdi, iskreno.
Odličan je igrač, tu nema sumnje, ali istresti za njega 400 hiljada eura (na godišnjem nivou) je malo previše. Zato sam poprilično siguran da su u pitanju neki talovi između Sarajeva i Veleža.![]()

Da ne bude ko onaj što se za Bjelicu nakačio, kad se nije ubio radi vaših pisanja

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jel glupo da ti stavljam skrinove kako se prijeti momcima koji rade u zapadnom dijelu Mostara, a nemaju veze s navijačkim svijetom? Da se vidi vaša pitomost? Meni jest pomalo.
Zadnja izmjena: Zidnisatzidni, dana/u 24 jun 2024, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad ce krenuti price kako je Beganovic bolji od Oreca, ruku u vatru stavljam. Odavno je na njihovom radaru, Mirvic s parama ne zna, a nama dobro doslo
Orec prejak igrac, skroz mi je zao sto ide, ali tu je Isasegi, valjda ce opravdat sve sto smo culi o njemu.
Bilo je lijepo gledati Oreca kako uzima Penerandu za levata kraj aut linije

Orec prejak igrac, skroz mi je zao sto ide, ali tu je Isasegi, valjda ce opravdat sve sto smo culi o njemu.
Bilo je lijepo gledati Oreca kako uzima Penerandu za levata kraj aut linije

-
- Kontakt:
Ja samo pisem sta se prica po Mostaru. I to vec nekoliko dana. Navodno odlucili ste se na veci iskorak pa se na svim pozicijama zelite sto bolje pojacati. Za nas 250 000 € para koja se ne odbijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:57Hoće li fakat momak putem Koševa, ili je to još jedna od pokušaja da se upecaju naši forumašiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:54Odavno su oni navalili na njega i to se znalo da ce kod pitara. Zato smo doveli Karla Isasegija. Mozda jedino zal sto ga nismo dali u kentri za Matea PolitanaVirtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:51250 hiljada eura obeštećenje za Oreča? Tu mi nešto smrdi, iskreno.
Odličan je igrač, tu nema sumnje, ali istresti za njega 400 hiljada eura (na godišnjem nivou) je malo previše. Zato sam poprilično siguran da su u pitanju neki talovi između Sarajeva i Veleža.![]()
?
Da ne bude ko onaj što se za Bjelicu nakačio, kad se nije ubio radi vaših pisanja![]()

Nikšić će im odabrati trenera sve po propisu i zakonu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cudi me da se Campobello vratio na forum. Mislio sam da je covjek od rijeci.
Oreč je, po meni, najbolji bek lige. Jedan od rijetkih koji ima osobine modernih bekova korisnih u oba pravca. Čak zna i centrirati.
On i Guliashvili su bili odličan tandem.
On i Guliashvili su bili odličan tandem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, Doktorinho, feniksptica, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 46 gostiju.