HŠK Zrinjski

zrinjamo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjamo » 23 jun 2024, 16:39

Taramba je napisao/la:
23 jun 2024, 15:53
zrinjamo je napisao/la:
23 jun 2024, 14:59
Taramba je napisao/la:
23 jun 2024, 10:32
Sa strane mene kao “samo” navijača Zrinjskog, u totalno pogrešnom momentu promjena trenera na početku priprema! Da je bilo donekle pošteno suđenje, opet bi se okitili duplom krunom! Znači da je Željko Petrović nakon početnog traženja, našao pobjednički mentalitet Mostarskog šampiona. Igrači su njegov način rada pratili do kraja! Šta se sada ogromno desilo da je puklo na relaciji trener-uprava ne znam…?
Molim te. Hajde mi samo napiši šta nam je Željko donio? Koji igrač je napredovao, koga je poboljšao, u kojoj utakmici smo dobro igrali? Kao što smo igrali na kraju Jakirove ere ili početku Krunine.
Jedino se slažem da je trenutak sporazumnog raskida, čitaj otkaza, loš.
Ima omjer savršen i to mu je jedino dobro. Izjave smiješne, svađao se, psovao i svojim i tuđim igračima, na jednoj utakmici sa markerom, na drugoj sa kišobranom.
Komentirao i šta treba i ne treba.
Ovo sa bilbordom frajerski, ali je masno naplatio raskid, pa mu je to sitnica.
Po tvojoj priči čovjek bi pomislio da smo se sa Petrovićem borili za opstanak. Memija-Ćuže-Bradarić-Ramić su digli formu, te daleko bolje odigrali proljetni dio sezone nego jesenski. Jakirovićeva era na klupi Zrinjskog je neponovljiva. Rendulić nastavio sa složenom ekipom, ali nije briljirao, niti Maka u tih par utakmica, gdje smo ostali bez tri važna boda u Gradačcu.
Mi smo najbolji nogomet igrali polusezonu kad je Kruno došao. Šta se Bradarić digao, po instagramu da, asistencija Malcu u BL. Pa trebalo je ono pospremit. Nikog ti on nije digao, a ubio je mnoge. Brekalu nije dao šansu, radi svog Corde, Lukanića hvalio, a nije igrao. Magdića nije vratio, onakav Bare mu igrao, Kiša ubio, Hrvu isto, mogao bih do prekosutra. Niti jedna baš dobra utakmica pod njim. Mogao si i ti biti drugi sa ovom ekipom. Na svakoj poziciji barem dva igrača.

chiefsosa
Kontakt:

Post Postao/la chiefsosa » 23 jun 2024, 16:50

zrinjamo je napisao/la:
23 jun 2024, 16:39
Taramba je napisao/la:
23 jun 2024, 15:53
zrinjamo je napisao/la:
23 jun 2024, 14:59

Molim te. Hajde mi samo napiši šta nam je Željko donio? Koji igrač je napredovao, koga je poboljšao, u kojoj utakmici smo dobro igrali? Kao što smo igrali na kraju Jakirove ere ili početku Krunine.
Jedino se slažem da je trenutak sporazumnog raskida, čitaj otkaza, loš.
Ima omjer savršen i to mu je jedino dobro. Izjave smiješne, svađao se, psovao i svojim i tuđim igračima, na jednoj utakmici sa markerom, na drugoj sa kišobranom.
Komentirao i šta treba i ne treba.
Ovo sa bilbordom frajerski, ali je masno naplatio raskid, pa mu je to sitnica.
Po tvojoj priči čovjek bi pomislio da smo se sa Petrovićem borili za opstanak. Memija-Ćuže-Bradarić-Ramić su digli formu, te daleko bolje odigrali proljetni dio sezone nego jesenski. Jakirovićeva era na klupi Zrinjskog je neponovljiva. Rendulić nastavio sa složenom ekipom, ali nije briljirao, niti Maka u tih par utakmica, gdje smo ostali bez tri važna boda u Gradačcu.
Mi smo najbolji nogomet igrali polusezonu kad je Kruno došao. Šta se Bradarić digao, po instagramu da, asistencija Malcu u BL. Pa trebalo je ono pospremit. Nikog ti on nije digao, a ubio je mnoge. Brekalu nije dao šansu, radi svog Corde, Lukanića hvalio, a nije igrao. Magdića nije vratio, onakav Bare mu igrao, Kiša ubio, Hrvu isto, mogao bih do prekosutra. Niti jedna baš dobra utakmica pod njim. Mogao si i ti biti drugi sa ovom ekipom. Na svakoj poziciji barem dva igrača.
Sa Krunom smo iz utakmice u utakmicu izgledali sve losije.
Forza njaZri

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 23 jun 2024, 17:00

Prošlu godinu da. Pretprošlu ne.

chiefsosa
Kontakt:

Post Postao/la chiefsosa » 23 jun 2024, 17:12

zrinjamo je napisao/la:
23 jun 2024, 17:00
Prošlu godinu da. Pretprošlu ne.
Misliš na onu u kojoj je nasljedio gotovu i posloženu ekipu ?
Forza njaZri

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 23 jun 2024, 18:10

Da. I nadogradio je sa Kišem i Ivančićem. I oni su nam baš trebali. Odmah razbili i Sarajeva i Veleža u Vrapčičima i tako dalje.
Da se razumijemo. Nisam Krunin fan, on se na kraju izgubio i presrao, ali nisam fan ni ovog ublehaša Petrovića.
Najbolji trener kojeg smo imali i kojeg ćemo imati je Jakir.

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 23 jun 2024, 20:27

Nama treba trener koji će biti i trener i sportski direktor. Treba dovoditi igrače i birati koji će biti dovedeni. Ako nam trener bude samo trener, a Šula dovodio igrače, prosjek godina prve ekipe će biti 32, i opet ćemo imati problema s U21. Taktika i postava su sekundarni.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 23 jun 2024, 20:49

TheNoblesMo je napisao/la:
23 jun 2024, 20:27
Nama treba trener koji će biti i trener i sportski direktor. Treba dovoditi igrače i birati koji će biti dovedeni. Ako nam trener bude samo trener, a Šula dovodio igrače, prosjek godina prve ekipe će biti 32, i opet ćemo imati problema s U21. Taktika i postava su sekundarni.
Nama treba sportski direktor. Ne može trener biti istovremeno i sportski direktor. Trebaju usko surađivati, ali dvije osobe moraju biti. Ako trener dovede igrača, logično da nije objektivan prema njemu u startu, tj. da je realno da bude protežiran.

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 24 jun 2024, 16:29

Sta se desava u klubu? Zasto svaki odlazak je dramatican koji je razlog ovoga?

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 24 jun 2024, 17:03

Koliko god da je najpoznatiji...i koliko god da smo očekivali dobru sezonu od njega, trebalo ga je potjerati nakon one objave odmah. On se našao prozivati po društvenim mrežama.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 24 jun 2024, 17:09

zrinjamo je napisao/la:
24 jun 2024, 17:03
Koliko god da je najpoznatiji...i koliko god da smo očekivali dobru sezonu od njega, trebalo ga je potjerati nakon one objave odmah. On se našao prozivati po društvenim mrežama.
Ako je to razlog puna podrška UPRAVI !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 24 jun 2024, 17:21

Truba1905burazeru je napisao/la:
24 jun 2024, 17:09
zrinjamo je napisao/la:
24 jun 2024, 17:03
Ako je to razlog puna podrška UPRAVI !
Samo to i ništa drugo. Pa barem on ima.iskustva i mijenjao je trenera i trenera, da je morao preskočiti onu objavu. Sad nam je dobro proračun rasterećen odlaskom Bradarića i Petrovića. Hajde Igore trzni se i pokaži zašto smo te doveli.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 24 jun 2024, 18:37

Steta radi Bradarica, ako nas je morao napustiti radi jedne izjave, to se moglo i sa novcanom kaznom rijesiti.
Zdrav i spreman sigurno klasa vise za sve vezne igrace ove lige. Necemo valjda pojacanja opet na pocetku sezone dovoditi.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 24 jun 2024, 18:52

Što vrijeme prolazi sve sam više uvjeren da su zrinjamo i truba1905 accounti Šule i Lasića.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

chiefsosa
Kontakt:

Post Postao/la chiefsosa » 24 jun 2024, 19:00

24 jun 2024, 18:52
Što vrijeme prolazi sve sam više uvjeren da su zrinjamo i truba1905 accounti Šule i Lasića.
:rol: :rol: :rol:
Forza njaZri

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 24 jun 2024, 19:10

Tako je. Ja sam Šula.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 24 jun 2024, 19:19

A ja sam sugurno Ivan Beus 😂😂😂.

Najprije je uprava pojela vnago i to veliko jer su trenera trebali nabit s noge nanogu u guzicu a ne u rukavicama sa njim pa se i Bradaric pohasio.Sad je kasno i pitanje je kako ce svlačionica ovo podnijeti.Sretan ti put moj brada , bez imalo šuplje bio mi je najdraži igrač u ekipi ali stao si na stranu trenera koji nije bio nista posebno a to se ne radi u klubu koji te je vratio u život i koji te nije prozivao kad si ionako nespreman ispijao pive po jasenici.Bradarica je Zrinjski potpisao pola godine nakon sto je slomio nogu i tada nije pitao koje trener i bilo je daj šta daš.Ovo sigurno ne bi uradio u Splitu.S čime ga je Petrović toliko zadužio u pola godine treba njega pitati.Je li možda neki transfer u pitanju ? Ok evo oprostio si se sa trenerom i prozvao upravu ,borac za nekakva prava ,dingospo ali zašto nastavljaš sa tim, jedini razlog je da namjerno tražiš da i tebe otjeraju.Ja to tako vidim.
Znam da će dežurni dušebriznici možda oplesti i po meni ali nađite moje postove od prošle jeseni kad sam hvalio Bradarica kad su ga ismijavali tjerali i pisao sam da ćemo sa njim biti duplo jači u sredini i da ga treba istrpiti i da ce se isplatiti.Ali očito on ima drukčije viđenje stvari ,on ima svoj stav.Pa eto ti stav i ponesi ga sa sobom ali odyebi od Zrinjskog.
Volim Mostar pa makar i vaki

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 24 jun 2024, 19:25

zrinjamo je napisao/la:
24 jun 2024, 19:10
Tako je. Ja sam Šula.
Ja krmak , jel ? 😂 Aj makar guz*** 😂😂
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 24 jun 2024, 19:26

Truba1905burazeru je napisao/la:
24 jun 2024, 19:25
zrinjamo je napisao/la:
24 jun 2024, 19:10
Tako je. Ja sam Šula.
Ja krmak , jel ? 😂 Aj makar guz*** 😂😂
Haha. Vidimo se u Gardensu ujutro.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 jun 2024, 19:57

Vraca vam se 7 igraca s posudbe 30.07 medju kojima je Prskalo kojeg bi volio konacno vidjeti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 24 jun 2024, 19:58

Marko1905 je napisao/la:
24 jun 2024, 19:19
A ja sam sugurno Ivan Beus 😂😂😂.

Najprije je uprava pojela vnago i to veliko jer su trenera trebali nabit s noge nanogu u guzicu a ne u rukavicama sa njim pa se i Bradaric pohasio.Sad je kasno i pitanje je kako ce svlačionica ovo podnijeti.Sretan ti put moj brada , bez imalo šuplje bio mi je najdraži igrač u ekipi ali stao si na stranu trenera koji nije bio nista posebno a to se ne radi u klubu koji te je vratio u život i koji te nije prozivao kad si ionako nespreman ispijao pive po jasenici.Bradarica je Zrinjski potpisao pola godine nakon sto je slomio nogu i tada nije pitao koje trener i bilo je daj šta daš.Ovo sigurno ne bi uradio u Splitu.S čime ga je Petrović toliko zadužio u pola godine treba njega pitati.Je li možda neki transfer u pitanju ? Ok evo oprostio si se sa trenerom i prozvao upravu ,borac za nekakva prava ,dingospo ali zašto nastavljaš sa tim, jedini razlog je da namjerno tražiš da i tebe otjeraju.Ja to tako vidim.
Znam da će dežurni dušebriznici možda oplesti i po meni ali nađite moje postove od prošle jeseni kad sam hvalio Bradarica kad su ga ismijavali tjerali i pisao sam da ćemo sa njim biti duplo jači u sredini i da ga treba istrpiti i da ce se isplatiti.Ali očito on ima drukčije viđenje stvari ,on ima svoj stav.Pa eto ti stav i ponesi ga sa sobom ali odyebi od Zrinjskog.
Potpisujem. Dođi i ti u Gardens ujutro.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Morpheus i 28 gostiju.