Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Esii TM87
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Esii TM87 » 29 mar 2011, 17:06

Principatus je napisao/la:
balkanno je napisao/la:Iaoko mi je muka od ovog, najvjerovatnije kao i svim sugrađanima ali sam se posteno izmijo ovdje na neke postove, posebno od onog liberalca iz Njemacke.
"Izmijavaj" se ti koliko hoces, "obrazovani" moj druze iz Banja Luke. Nego sta ima inace? Pozdrav. :D
:lol: :mrgreen:
Ma stipu drug nek se izmijava :lol:
1921-2011

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 29 mar 2011, 17:07

Treba ovo nama.Okrenuo se navijač Želje protiv navijača Sarajeva,navijač Slobode protiv navijača Želje i da dalje ne nabrajam.Gledaju kako da se pobiju,zbodu nožem, a dušmani nam rade o glavi.Umjesto da smo svi kao jedan i da se zajedno borimo protiv ovih kriminalaca, mi se među sobom glođemo.E, moja djeco!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2011, 17:07

ever je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Pazi sta pricas ubuduce i kome pricas,tebi se nisam obracao!

Tugo moja.. :| Samo se ti sali i uzivaj,a prijetnje ostavi nekom drugom ;) cao :|
Neprijetim niti sam kome to radio ovdje ali nedajem za pravo tebi i bilo kome drugom da mi sere tu i pise onakve odvratne stvari,to je na kraju krajeva odraz tvoje licne kulture i ti sam sebe brukas time sto si napisao!A da je postalo Pepeo i Dim,to je sigurno tako,mogao si to vidjeti po ovim video snimcima sa skupstine...Sve ovo sto je dosada napravio BIH fudbal bice srozano na 0i nikad nece vise biti isto,mozda Repka da ali klubski fudbal u BIH ce dotaci najnize grane kakve jos niko nije dotakao! :(
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 29 mar 2011, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 mar 2011, 17:11

Prisjeticu se od danas pa svaki sljedeci dan familije Bevandi, Dominkoviću i ostalim đubradima, nek ih je stid, dabogda im djeca pomrla ! al zato ce qrac vise krast, pusite ga lopovi !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 29 mar 2011, 17:12

mamaSmurf je napisao/la:Treba ovo nama.Okrenuo se navijač Želje protiv navijača Sarajeva,navijač Slobode protiv navijača Želje i da dalje ne nabrajam.Gledaju kako da se pobiju,zbodu nožem, a dušmani nam rade o glavi.Umjesto da smo svi kao jedan i da se zajedno borimo protiv ovih kriminalaca, mi se među sobom glođemo.E, moja djeco!
nema toga kod nas. Mi cemo sad jedni na druge udarit', tako uvijek bude...vec je pocelo sa Sulejmanom a ko zna gdje ce zavrsiti
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 29 mar 2011, 17:12

Ponos Torina je napisao/la:
ever je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Pazi sta pricas ubuduce i kome pricas,tebi se nisam obracao!

Tugo moja.. :| Samo se ti sali i uzivaj,a prijetnje ostavi nekom drugom ;) cao :|
Neprijetim niti sam kome to radio ovdje ali nedajem za pravo tebi i bilo kome drugom da mi sere tu i pise onakve odvratne stvari,to je na kraju krajeva odraz tvoje licne kulture i ti sam sebe brukas time sto si napisao!A da je postalo Pepeo i Dim,to je sigurno tako,mogao si to vidjeti po ovim video snimcima sa skupstine...Sve ovo sto je dosada napravio BIH fudbal bice srozano na 0i nikad nece vise biti isto,mozda Repka da ali klubski fudbal u BIH ce dotaci najnize grane kakve jos niko nije dotakao! :(

Ok,izvini,napisao sam u afektu.Moja licna kultura,obrazovanje,i kucni odgoj su hvala Bogu na visokom nivou,ali to nije tema.Kada je moja DRZAVA u pitanju,tada nema predaje,nema odustajanja,niti posustajanja.Ti se predaj slobodno,lezi kuci i gledaj Juventus,PONOSU TORINA.Ja ti kazem da ce biti bolje nego ikada,mozda bude trebalo vremena,ali bice..To je neminovnost ;) BORIMO SE SVI KO JEDAN KAO NEKADA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 17:12

Suljo ne zna pričati, ali zašto se on ovdje napada? Zato što glasanje nije bilo javno, imenom i prezimenom? Pa rekao je da su svi iz FSRS glasali protiv, i svi iz hrvatskog korpusa. Imaju i snimci i fotografije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 mar 2011, 17:13

"Suljo sram te bilo, lažeš narod, uništio si fudbal..."

Ovog Sulju treba ubiti! Mater mu *ebem!

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 29 mar 2011, 17:14

anonymousHD je napisao/la:"Suljo sram te bilo, lažeš narod, uništio si fudbal..."

Nije Suljo glaso' protiv
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 mar 2011, 17:15

Nemoguce je kod nas odvojiti politiku i sport.Jednostavno,ne ide. ;) A FIFA i UEFA hoce 1 predsjednika.Pitaju li se oni kako to da drzava ima trojicu,kako to da sve te neke zajednicke institucije imaju troglavu azdaju na vrhu ? :|
Glasao sam za posljednju opciju u anketi,jer sam ocekivao da ce prevladati prazne kase i novcanici,ali ocito da ima i nesto jace od toga.Jasno je zasto Srbi nece,njima je Mile reko sta ce i kako raditi.Naravno,zato ih vjerovatno cekaju i nagradice. :D Mi smo(mislim na narod) krivi sto Hrvati odbijaju.Glasali smo za Lagumdziju,on naso praviti vlast bez Hrvata i bom,belaj.Oni sad zainatili,posvadjali se,ko zna sta je tu bilo.A ovi 'nogometni radnici' poput Bevande dobili naputke od Covica i kompanije da nase ne smije proci. ;)
Na kraju citiram covjeka koji je rekao najbolju stvar:"UEFA i FIFA moraju za sva vremena zabraniti obavljanje bilo kakvih funkcija u fudbalu onima koji su danas bili protiv usvajanja Statuta." 8-)

Jedino mi je zao reprezentacije,nasa liga kakva je,bolje da je i nema.Nada ostaje da se moze nesto rijesiti do Rumuna.

p.s. Hahahaha,cak imaju i prezimena u skladu sa zanimanjem. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Johnyx95, dana/u 29 mar 2011, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2011, 17:16

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 29 mar 2011, 17:19

Nisu nama krivi ljudi iz Republike Srpske,kriv nam je Suljo Colakovic(balija)
A C A B !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2011, 17:20

Za sta da se borimo?Kad nece da nas izadje ni 500 na ulicu?kako ces sta promjeniti,pa ovde nemoze da se slozi 10 ljudi kako treba a ne da mi kao narod nesto slozno promjenimo,jedina stvar koju je narod u BIH dobro uradio i donijeo prvu i jedinu odluku u zivotu jeste Referendum i istupanje iz Yugoslavije,tada se ovaj narod digao i uradio ono sto zeli!
Od tada Narod sve po strani gleda i nema toliko sluha ni za jednu jedinu stvar sve se svodi na par stotina ljudi i nista vise,tako je i na izborima,protestima i svim drugim javnim skupovima,pa da se narod dogovorio i rekao idemo pred Holiday Inn njih 40 000 hiljada i necemo otici dok savez neusvoji svaku ebenu recenicu koju je Uefa postavila pred njih sve bi bilo drugacije,tu su mogli pomoci i trenutni igraci koji igraju u PLBIH i neki reprezentativci sto sadasnji i stari asovi,ali ne niko to nije uradio niti mu je padalo na pamet uvjek ostavljamo drugom da cisti ispred nasih vrata zato nam se sve ovo i desava u kontinuitetu...Cast njima koji su otisli pred Holiday Inn i bar pokusali i ako su svjesni da sami nemogu nista!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 29 mar 2011, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 29 mar 2011, 17:20

Emir_ZENICA je napisao/la:Nisu nama krivi ljudi iz Republike Srpske,kriv nam je Suljo Colakovic(balija)
Ma krivi su svi zajedno sto su ovo rusili godinama,i sada misle da su srusili,ali nisu..Srusili su sebe..Nema to Srbin,Hrvat,lopov je lopov svugdje..Najveci je godinama "nas" lopov,koji se odaziva na ime Munib..Bice ovo ok,ja to znam !

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 mar 2011, 17:22

Emir_ZENICA je napisao/la:Nisu nama krivi ljudi iz Republike Srpske,kriv nam je Suljo Colakovic(balija)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 29 mar 2011, 17:22

Ponos Torina je napisao/la:Za sta da se borimo?Kad nece da nas izadje ni 500 na ulicu?kako ces sta promjeniti,pa ovde nemoze da se slozi 10 ljudi kako treba a ne da mi kao narod nesto slozno promjenimo,jedina stvar koju je narod u BIH dobro uradio i donijeo prvu i jedinu odluku u zivotu jeste Referendum i istupanje iz Yugoslavije,tada se ovaj narod digao i uradio ono sto zeli!
Od tada Narod sve po strani gleda i nema toliko sluha ni za jednu jedinu stvar sve se svodi na par stotina ljudi i nista vise,tako je i na izborima,protestima i svim drugim javnim skupovima,pa da se narod dogovorio i rekao idemo pred Holiday Inn njih 40 000 hiljada i necemo otici dok savez neusvoji svaku ebenu recenicu koju je Uefa postavila pred njih svce bi biulo drugacije,tu su mogli pomoci i trenutni igraci koji igraju u PLBIH i neki reprezentativci sto sadasnji i stari asovi,ali ne niko to nije uradio niti mu je padalo na pamet uvjek ostavljamo drugom da cisti ispred nasih vrata zato nam se sve ovo i desava u kontinuitetu...Cast njima koji su otisli pred Holiday Inn i bar pokusali i ako su svjesni da sami nemogu nista!
To je tvoje misljenje,a ja se ne slazem sa njim.Svako ima pravo na misljenje ;) Nek' si ti ziv i zdrav,i nemoj se puno zamarati,a vidim da i nemas namjeru.. Pozdrav,da ne offtopicarimo ..

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 29 mar 2011, 17:23

Sta hoces.ba ? je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Treba ovo nama.Okrenuo se navijač Želje protiv navijača Sarajeva,navijač Slobode protiv navijača Želje i da dalje ne nabrajam.Gledaju kako da se pobiju,zbodu nožem, a dušmani nam rade o glavi.Umjesto da smo svi kao jedan i da se zajedno borimo protiv ovih kriminalaca, mi se među sobom glođemo.E, moja djeco!
nema toga kod nas. Mi cemo sad jedni na druge udarit', tako uvijek bude...vec je pocelo sa Sulejmanom a ko zna gdje ce zavrsiti
Ne zanima me taj kriminalac.Pitanje je kako bi glasao da je njegov glas odlučivao.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 29 mar 2011, 17:24

soba 39 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Sve je dobro dok narodu ne pukne film.
A šta sve treba da se desi da bi tom narodu "pukao film" ?
Mislim da ne treba nista vise,jer ovo je preslo sve granice!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 mar 2011, 17:25

Sta hoces.ba ? je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:"Suljo sram te bilo, lažeš narod, uništio si fudbal..."

Nije Suljo glaso' protiv
E, dete drago, pa fkt da nije glasao protiv, ali je odgovoran za sve ovi što su glasali protiv. Šta misliš zašto je pi*ka pobjegla odmah iz hotela, šta misliš zašto su mu svi govorili da je lopov. Ovo je sve naštimano!! On je najveći krivac za sve!! Treba ga objesiti!!
Na neki način trebamo se svi zahvaliti ovima iz RS što su glasali protiv, a i nekim "našima" što su glasali protiv, jer je ovo na neki način i dobro. Novi ljudi će u savez, biće extra!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2011, 17:25

ever je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Za sta da se borimo?Kad nece da nas izadje ni 500 na ulicu?kako ces sta promjeniti,pa ovde nemoze da se slozi 10 ljudi kako treba a ne da mi kao narod nesto slozno promjenimo,jedina stvar koju je narod u BIH dobro uradio i donijeo prvu i jedinu odluku u zivotu jeste Referendum i istupanje iz Yugoslavije,tada se ovaj narod digao i uradio ono sto zeli!
Od tada Narod sve po strani gleda i nema toliko sluha ni za jednu jedinu stvar sve se svodi na par stotina ljudi i nista vise,tako je i na izborima,protestima i svim drugim javnim skupovima,pa da se narod dogovorio i rekao idemo pred Holiday Inn njih 40 000 hiljada i necemo otici dok savez neusvoji svaku ebenu recenicu koju je Uefa postavila pred njih svce bi biulo drugacije,tu su mogli pomoci i trenutni igraci koji igraju u PLBIH i neki reprezentativci sto sadasnji i stari asovi,ali ne niko to nije uradio niti mu je padalo na pamet uvjek ostavljamo drugom da cisti ispred nasih vrata zato nam se sve ovo i desava u kontinuitetu...Cast njima koji su otisli pred Holiday Inn i bar pokusali i ako su svjesni da sami nemogu nista!
To je tvoje misljenje,a ja se ne slazem sa njim.Svako ima pravo na misljenje ;) Nek' si ti ziv i zdrav,i nemoj se puno zamarati,a vidim da i nemas namjeru.. Pozdrav,da ne offtopicarimo ..

Samo ti Tastatura i Mis lagano.... ;) To ce donijeti ogromne pomake i promjene u ovoj drzavi...Pozdrav ;) I ja tebi zelim sve najbolje,Zdravlje!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Belito, bhfanatic14, CAGarfia, Google Adsense [Bot], klasik, zikerrz21 i 55 gostiju.