Pogba je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:26
Beduin je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:25
Kako i rekoh, najgora Italija koju pratim od 1990.
Ovo je ocaj. Ne znas ko je gori. Kad vidis samo ko su ti napadaci i krila, sve ti je jasno. A onda jednog Chiesu drzis na klupi, pa makar to bilo i taktika da se izmori stara Hrvatska pa na svjezinu da odigras, zamalo da ti se obije o glavu.
Za moj ukus gora je bila Conteova koja je igrala 1/4F kad je poveo soldatine bez trunke kreacije. Ova Italija ima solidna rješenja u vezi, fali napadač, ali uz malo hrabriji pristup i Scamacca koji je odigrao sezonu zivota bi trebao biti dovoljan za opet bar 1/4F.
Bila je i ona ocajna Venturina Italija koja nije otišla na SP 2018.
Po igracima mi je ovo definitivno najgora ekipa, a ni igre nisu daleko od toga. Jos nista nisam vidio od ovih momaka, a ne bi me cudilo da nekako prodju Svicarce, mada sam siguran da ce ih CH razvaliti.
Meni je ponizenje reci da ti je prvi napadac jedne velike Italije Scamacca sa 12 golova u sezoni i ujedno najbolja sezona u karijeri. A nije do njega samog, vise faktora utice na losu igru repke.
Tebi npr. ovaj vezni red je zadovoljavajuci i "ima solidna rjesenja", sta god to znacilo. Meni je ono smijurija, satrase se s bekovima neke lopte, jer krila nemaju, a kasnije Chiesa jedini konkretan krilni igrac nema s kime pa pokusava solirati i bio je opasan po ulasku.
Dosta toga fali ovoj reprezentaciji, jer nije to u potanju Albanija, nego ITALIJA brate. Talenta i potencijala sve manje, najvise ocekujem od Camarde u buducnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤