FK Rudar Prijedor

abpd_1995
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la abpd_1995 » 29 mar 2011, 18:22

Jbg taman kad smo trebali ici u Evropu zajebase nas ovi iz saveza :(

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 29 mar 2011, 19:00

abpd_1995 je napisao/la:Jbg taman kad smo trebali ici u Evropu zajebase nas ovi iz saveza :(
Stvarno šteta. Džaba sad da budemo i prvi na tabeli, od Evrope nema ništa...
Kažem, za reprezentaciju me zaboli ona stvar, al' žao mi zbog mog kluba i ostalih poštenih klubova koji će ispaštati zbog vječitog mješanja politike u sport.
Al' takva je ova država, tako će biti i sa ostalim sportovima i svemu ostalom u ovoj državi, sad je to bio fudbal, poslije će biti nešto drugo. Nema ovdje sloge i zajedništva. Propast! :x
Zadnja izmjena: Hemuli, dana/u 29 mar 2011, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 29 mar 2011, 19:15

Polako ljudi,do zavrsetka prvenstva ima dva mjeseca takodje i do utakmie reprezentacije, do tad ce se naci kompromis :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 29 mar 2011, 23:37

rudarprijedor je napisao/la:Polako ljudi,do zavrsetka prvenstva ima dva mjeseca takodje i do utakmie reprezentacije, do tad ce se naci kompromis :)
Nace ga kao i sad....ali dajte....rekose mi ljudi da je FIFA najvise kaznila Irak ili Iran na 45....a da nas izbaci duze....hoce k****.... :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 30 mar 2011, 07:41

Koji je to kriminal i korupcija...

Sinoć predsjednik Borca za BHT kaže : "Uvijeren sam da će UEFA donjeti pravu odluku i da će se igrati Evropa, ovde u Banja Luci liga šampiona, te liga evrope na Grbavici, Koševu i u Širokom Brijegu."

Ovde se sve već unaprijed izgleda zna...SVAŠTA! :oops:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 30 mar 2011, 13:43

? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 30 mar 2011, 14:32

Inicijative
Turnir četiri Rudara
Prihvaćen prijedlog iz Prijedora da se orgfanizira turnir četiri Rudara: iz Velenja, Prijedora, Kaknja i Pljevalja

slika

Prvenstvenu pauzu zbog odigravanja kvalifikacione utakmice između Bosne i Hercegovine i Rumunije, premijerligaš Rudar Prijedor iskoristio je za gostovanje u Sloveniji, gdje je odigrao utakmicu protiv Rudara iz Velenja.Uprave ova dva kluba su dogovorile dugoročnu suradnju, a na prijedlog kluba iz Velenja, suradnja bi se trebala proširiti na još dva imenjaka.Slovenci bi ljetne pripreme trebali obaviti na Kozari, a Prijedorčani će u našoj domovini organizirati turnir četiri Rudara.Pozivi će biti upućeni crnogorskom prvaku iz Pljevlja i kakanjskom Rudaru.

-Za vrijeme februarskih priprema u Makarskoj,gdje smo zajedno boravili sa FK Rudar Prijedor, predstavnici premijerligaša iz Prijedora ponudili su nam učešće na ovom turniru. Mi smo objeručke prihvatili poziv jer nam je iskrena želja da se nastavi tradicija održavanja turnira rudarskih klubova koja je svojevremeno u ex Jugoslaviji bila česta pojava, istakao je Mensur Mušija, predsjednik Rudara.

Podsjećamo, posljednji turnir rudarskih klubova održan je u mjesecu februaru 1981.godine u Labinu(Istra), na kojem su pored domaćeg Rudara učestvovali Rudar(Velenje),Rudar(Trbovnje) i Rudar(Kakanj). Pobjednik ovog turnira bio tadašnji jaki drugoligaš iz Velenja,koji je u finalu savladao naš Rudar sa 2:1. Boje Rudara na turniru u Labinu branili su: Omanović, Ivetić, Perica,Bešić, Čaluk,Kapo, Mujičić,Gafurović,Buza,Lukačević i Hafizović.Trener je bio Džemaludin Mušović.

Dvije godine kasnije, u Trbovlju (Slovenija) održan je turnir juniorskih ekipa na kojem su pored domaćeg Rudara,Rudara iz Velenja i Kaknja,učestvovali i Radnički sportski klubovi;Split i Radnički iz Kragujevca. I na ovom turniru nade našeg Rudara zauzele su drugo mjesto.Trener je bio Anton Lukić, a juniori Rudara igrali su u sastavu; Muris Sabljaković, Nijaz Kovač,Zvonko Duvnjak(kapiten), Željko Kajtazović,Miroslav Šola,Zlatan Halaba, Đorđe Velimir, Almir Ajdin,Fahrudin Hasagić,Berislav Komšo i Dragan Josipović, od kojih su mnogi postali prvotimci Rudara i ova generacija juniora spada u jednu od najuspješnijih u historiji kluba.
#samoRudar #zauvijek

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 30 mar 2011, 15:11

Prijedor je napisao/la:Koji je to kriminal i korupcija...

Sinoć predsjednik Borca za BHT kaže : "Uvijeren sam da će UEFA donjeti pravu odluku i da će se igrati Evropa, ovde u Banja Luci liga šampiona, te liga evrope na Grbavici, Koševu i u Širokom Brijegu."

Ovde se sve već unaprijed izgleda zna...SVAŠTA! :oops:
:lol:
Ајој " ", он је ? /. ? " :)
? је $ ¥ "...
Let's go, Fighter!

"!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 31 mar 2011, 19:44

Ma čovjek je pobrojao stadione na kojima se može igrati Evropa ;)

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 01 apr 2011, 00:27

Dejan, BL je napisao/la:Ma čovjek je pobrojao stadione na kojima se može igrati Evropa ;)
A na Bilinom polju, pod Bijelim brijegom tu ne moze,ha? :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2011, 18:22

Zanimljiv podatak sam procitao danas,a to je da je Rajovic davao golove na svim premijerligaskim stadionima osim na Bilinom Polju,dakle red je da ga i tamo da. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 01 apr 2011, 19:42

Možda nam Mittal sutra sredi bod u Zenici? :D Ipak, Čelik i Rudar su dva Mittalova kluba iz Premijer lige, pa možda namjesti neki X, ili nešto...da ne bude poraženih... :D :D :D

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 02 apr 2011, 10:34

' ? је $, & ? не ' " ", а - ". " " $ су ? са ? &, а % је за пар $. то " је тренутно " ", поготово зато % " ' 1-0 " прве ", па је све % отворено. Не ' $ - " " " на терену " $, " је у овој % & ? " $-& " напоран за ". ' & се " " " " ? $ :mrgreen:

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 02 apr 2011, 13:42

Dejan, BL je napisao/la:Ma čovjek je pobrojao stadione na kojima se može igrati Evropa ;)
Hahahah mozda al je isto tako tvoj borac prosle godine gledao da prijavi BP za utakmice evropske l. iz kojeg razloga ne znam :roll: dva stadiona koji su sigurna svake godine za licencu su B.Polje i listica ostali svi ganjaju licence zadnji mjesec- dva dana ;)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 02 apr 2011, 14:13

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Hahahah mozda al je isto tako tvoj borac prosle godine gledao da prijavi BP za utakmice evropske l. iz kojeg razloga ne znam :roll: dva stadiona koji su sigurna svake godine za licencu su B.Polje i listica ostali svi ganjaju licence zadnji mjesec- dva dana ;)
Nismo gledali Bilino polje vec Pecaru da prijavimo,i to samo za slucaj da nam ne budu zavrseni radovi.Kao B opcija nikako A.A sad imamo jedan od boljih stadiona u BiH,i modernijih,delegacija UEFE je bila prije nekoliko dana i dala prolaznu ocjenu. ;) Prosli su dani ganjanja licenci mjesec-dva. ;)

Srecno Rudaru danas.Evropa na Gradskom. :)

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 02 apr 2011, 16:32

jubitubi je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Hahahah mozda al je isto tako tvoj borac prosle godine gledao da prijavi BP za utakmice evropske l. iz kojeg razloga ne znam :roll: dva stadiona koji su sigurna svake godine za licencu su B.Polje i listica ostali svi ganjaju licence zadnji mjesec- dva dana ;)
Nismo gledali Bilino polje vec Pecaru da prijavimo,i to samo za slucaj da nam ne budu zavrseni radovi.Kao B opcija nikako A.A sad imamo jedan od boljih stadiona u BiH,i modernijih,delegacija UEFE je bila prije nekoliko dana i dala prolaznu ocjenu. ;) Prosli su dani ganjanja licenci mjesec-dva. ;)

Srecno Rudaru danas.Evropa na Gradskom. :)
$ $ - $ " " " &, а " ? су се ? " & " ?. & " $, " " & ? ". $ $ " $ $ ?! :mrgreen:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 02 apr 2011, 18:33

Imam dobar predosjeća za meč :D
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 02 apr 2011, 19:01

RUDAR: Tripić, Šodić, Kotaran, Dragić, Jevtić, Kikić, Džafić, Žerić, Rajević, Kovačević, Kantar.
Prejaki smo.. 8-). Mislim da Zenica nije ni svjesna sta ih ceka. U slucaju da fulam, molim vas da me ne prozivate ;)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 02 apr 2011, 19:08

"Na sjevernoj tribini Bilinog Polja i manja grupa navijača koji su stigli iz Prijedora. Nastoje pomoći svojim "rudarima" da nastave sa sjajnim partijama."

Uz navijače do novih bodova!

Avanti Minatore! :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 02 apr 2011, 19:13

A bolesti..Kud prije..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, jurisicduska, mma_hz, Morpheus, mosarajvosa83, Proximic, Rule_hz, Vanja8, zaostrog i 26 gostiju.