Načelnik Općine Centar je istakao da je glavni razlog zašto se ništa nije desilo za vrijeme njegovog mandata sa stadionom Koševo politika Fudbalskog kluba Sarajevo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sport 1
hjahahaha joj komunjare sto se pere pred izbore. Jos malo i pa-paluckystrike je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:51Sport 1
Načelnik Općine Centar je istakao da je glavni razlog zašto se ništa nije desilo za vrijeme njegovog mandata sa stadionom Koševo politika Fudbalskog kluba Sarajevo.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mučki provokator

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- luckystrike
- Kontakt:
poslušao sam 10-ak minuta ovog podcasta gdje govori o FKS i Koševu, daleko od toga da ga branim ali nemam razlog da mu ne vjerujem kad priča o indolentnom ponašanju predstavnika Kluba.FCUM je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:53hjahahaha joj komunjare sto se pere pred izbore. Jos malo i pa-paluckystrike je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:51Sport 1
Načelnik Općine Centar je istakao da je glavni razlog zašto se ništa nije desilo za vrijeme njegovog mandata sa stadionom Koševo politika Fudbalskog kluba Sarajevo.![]()
![]()
Srle je dobio izbore zbog navijača FKS, zbog istih će i ih izgubiti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
To double it and give it to next person, e to izgleda da je Mirvić prihvatio. Da je on ta persona.

Lijep dres, bilo bi zanimljivo vidjeti ljiljane na njemu. Mada bih ja ostavio tu crnu boju, mislim da bordo ne bi bila nešto na njemu, dok bi bijela mogla na nešto ličiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Gledati od 39. minute
bas tako.Kako je Ajnadzic izgubio tako ce i ovaj. Da je samo nesto uradio po pitanju stadiona uzeo bi iduci mandat. Komotno bilo koji nacelnik da uradi oko stadiona nesto uzima na izborima
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Ko je sad Andreja Ristić ?
-
- Kontakt:
Sve je u pravu što je rekao.Mi nemamo administraciju u klubu.
Starleta Potura dolazi na sastanke toliko o ozbiljnosti kluba.
Gdje nam je onaj forumaš @IsmirMirvić da nam malo objasni način funkcionisanja kluba

Nemoj teških tema prije akšama braca.

Bruka je ko nama ide na tako bitne sastanke koji nam diktiraju budućnost stadiona i kluba. Šta na kraju bi s onim momkom što se pričalo da bi mogao doći u administraciju, direktor Skenderije? Je l' ono Kapo bi? On bar neke veze sa sportom ima.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 25 jun 2024, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Znajuci su Ayla i Potura pretstavljali klub i ulaganje u stadion, Mandicu ne smijemo nevjerovati.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Možda da je žensko pa bi i dobio posao ovako jok.hazarder je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:15Nemoj teških tema prije akšama braca.
Bruka je ko nama ide na tako bitne sastanke koji nam diktiraju budućnost stadiona i kluba. Šta na kraju bi s onim momkom što se pričalo da bi mogao doći u administraciju, direktor Skenderije? Je l' ono Kapo bi? On bar neke veze sa sportom ima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Imao je 10.000 vise glasova. Po tebi klub od 6000 clanova i staro i mlado iz citave BiH i inostranstva je samo u opcini Centar prevagnuo..
Kakva glupost, nije na osnovu navijaca dobio ni 500 glasova
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Momak iz Radnickog Kragujevac...nije valjda sa se povezuje sa nama?
Prema Transfermarkt ima 20 god,nema nastupa u JSL...
Povezuje se danima sa nama, pogotov od kad je pocela i prica da Zeljkovic ode bas tamo u Kragujevac…
Ma bezvezan transfer, sa obzirom da imamo nase akademce, razumio bih da ovaj ima nekih nastupa za prvi tim konkretno al ovako taraba.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kandidat za direktora bio.hazarder je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:15Nemoj teških tema prije akšama braca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bas bezveze.Chony533 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:48Povezuje se danima sa nama, pogotov od kad je pocela i prica da Zeljkovic ode bas tamo u Kragujevac…
Ma bezvezan transfer, sa obzirom da imamo nase akademce, razumio bih da ovaj ima nekih nastupa za prvi tim konkretno al ovako taraba.
Da je 6000 glasalo za njeg, Koševo bih do sad bilo natkrivenoJavierBosnia je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:45Imao je 10.000 vise glasova. Po tebi klub od 6000 clanova i staro i mlado iz citave BiH i inostranstva je samo u opcini Centar prevagnuo..
Kakva glupost, nije na osnovu navijaca dobio ni 500 glasova

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Kod kona 42 igraca na platnom spisku...koliko li će kod nas biti kad se završi prelazni rok 
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, GradKamena2, OzmoodPinglewood i 52 gosta.