Portali po Srbiji i neke stranice na instagramu javljaju da je sve dogovoreno.
E svašta... fkt nidje veze.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Strasan igrac ,prospekt top 10 evrope,obje noge ,pregled,sve ima
Koliko god da je ljigav, ja mu vjerujem u ovu priču. Mi ne znamo gdje udaramo, hoćemo jedno, pa drugo, pa onda opet zapadnemo ne znamo šta ćemo. Jovo na novo, pa opet drži, ne daj. Vjerujem mu u potpunosti, jer ova naša garnitura ljudi djeluje da je takva.
Ma Radnički naša filijala
Eee da imamo stil,pa od pionira do prvog tima...tad bi akademija imala smisla i bilo bi igrača u prvom timu.Lavcina je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:18Pa kad je to naš klub znao sta hoce? Ni u sportskom ni u infrastrukturnom nivou.
Kad ikad su obecali, da ce u Butmiru do kraja godine srediti kamp i podici ga na malo veci nivo, pa sta smo dobili do sad?
Stadion se vrti godinama ista priča. Od toga imamo samo makete.
Igrace jos uvijek dovodimo na horuk. Bez plana, vizije i onoga sto nam zaista treba.
Talovi su i dalje tu, pojedini igraci "moraju" igrati, svaki novi trener donosi svoju formaciju, taktiku, a mi kao klub svake godine mjenjamo stil igre (ovo se i čudno cuje, jer nemamo uopste igre a kamoli stil evo 3,4 sezone). Umjesto, da trazimo trenere KOJI GAJE isti stil kao recimo klub.
Tako da sve je ovo u nas na amaterskom nivou i jadno. Jos jedna sezona koja je vec unapred izgubljena.
Ocekujes od Poture da to uradi . Ta samo moze sa 10 na 11 da pomjeri
Nadajmo se da sa zekicem cemo ovu sezonu nastaviti igrati sa 3-5-2 i da je to jedina stvar koju smo istrpili zadnje 3 godine. Mislim i da su transferi dovodjeni za pozicije koje nam fale pa nadajmo se da je to napredak neki vec, jos ako bude onaj catic da upotpuni ovo sve. Na hajr viseLavcina je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:18Pa kad je to naš klub znao sta hoce? Ni u sportskom ni u infrastrukturnom nivou.
Kad ikad su obecali, da ce u Butmiru do kraja godine srediti kamp i podici ga na malo veci nivo, pa sta smo dobili do sad?
Stadion se vrti godinama ista priča. Od toga imamo samo makete.
Igrace jos uvijek dovodimo na horuk. Bez plana, vizije i onoga sto nam zaista treba.
Talovi su i dalje tu, pojedini igraci "moraju" igrati, svaki novi trener donosi svoju formaciju, taktiku, a mi kao klub svake godine mjenjamo stil igre (ovo se i čudno cuje, jer nemamo uopste igre a kamoli stil evo 3,4 sezone). Umjesto, da trazimo trenere KOJI GAJE isti stil kao recimo klub.
Tako da sve je ovo u nas na amaterskom nivou i jadno. Jos jedna sezona koja je vec unapred izgubljena.
Ako se ne varam ne mozes strance registrovati da igraju u mladjim kategorijama, oni su u opticaju samo za prvi tim.Chony533 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:06Interesuje me jedna stvar oko akademije a vjerujem da bi neko mogao znati bolje oko toga.
Kakva je dole procedura oko stranaca, dovodjenja i igranja?
Nekako bas godinama ne pamtim da smo imali nekog stranca dole a nesto bas vjerujem da bi se trebalo mozda nekad i tome okrenuti da sve po sezoni dovede par igraca na probu i sacuvas 1-2 nije ni bitno.
Zakon il ne postojanje zakona ne dozvoljava strancima da budu u omladinskim ligamaChony533 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:06Interesuje me jedna stvar oko akademije a vjerujem da bi neko mogao znati bolje oko toga.
Nekako bas godinama ne pamtim da smo imali nekog stranca dole a nesto bas vjerujem da bi se trebalo mozda nekad i tome okrenuti da sve po sezoni dovede par igraca na probu i sacuvas 1-2 nije ni bitno.
Providno previse, mora bit nesto drugacije i filmski, ima potencijala da se nastavi prica sa mafijasima
Il nesto jednostavnije,izadje Mirvah i kaze e sad je New ere,dosta smo grijesili do sad,priznajemo greske al od sad cete gledati neko novo Sarajevo
Ne može stranac maloljetan igrati omladinsku ligu,može samo kao punoljetan junior.Izlazno godište.A takav se ne isplati dovoditi.Chony533 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:06Interesuje me jedna stvar oko akademije a vjerujem da bi neko mogao znati bolje oko toga.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, ErosViverosViv, N3R3D, NeSamSafetee, PapakIzSa i 65 gostiju.