Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Ghuraba
-
Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:27
Svaka cast na prijemu kritike...
Bas me zanimalo kako ćeš reagovati.

Ja sam ti vjerovao i bez postavljanja te prepiske...a onda sam u žurbi prenaglio. Izvinjavam se.
Kao sto rece @Ghuraba, nakon Gigovica igrač kojem se najviše radujem.
Mene na momente svojim pokretima i potezima podsjeća na Messija (sad ce komentari eno ga poredi ga s Messijem

)
Mene po svemu podsjeca na Messija, jedino sto nema njegovu brzinu i eksplozivnost, a upravo to je Messiju davalo posebnu dimenziju. Mali je najopasnije po desnom krilu jer se itekako zna izvuci na sut ljevicom, a nije mu strano ni da centrira desnom nogom (djeluje da se i njom jako dobro sluzi). Kako sam napisao prije par dana; on po desnoj, Hamula po lijevoj strani i ima da unakazimo protivnike u LN.

Ubijedjen sam da Said nije propao i da ce se dozvati, samo je pitanje gdje ce igrati dogodine i kakvu ulogu ce imati u klubu. Idealno bi mu bilo da se vrati u Poljsku ili neku ligu iz tog ranga.
-
Surreal
-
Kontakt:
Neka dođe u Sarajevo

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Mow
-
Kontakt:
OT: Zna li neko da li smo Kikanovica izgubili?
Sta je sa Beganovicem iz Rieda i Memicem iz Karvine? Koliko znam su to sve krilna igraca sa solidnim minutazama...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 25 jun 2024, 16:24
Mow je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:21
Gdje da ga izgubiš? Ne može da se nametne sa skoro 25 godina u San Joseu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
DamirT
-
Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:24
Bas. U SAD nema teorije da upadne, a vala ni kod nas po igrama. Jedino ako nema mogucnost nekog treceg drzavljanstva...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MoodyHank
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑25 jun 2024, 17:18
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:24
Bas. U SAD nema teorije da upadne, a vala ni kod nas po igrama. Jedino ako nema mogucnost nekog treceg drzavljanstva...
Tipa British Virgin Islands. Za njih bi mogao igrati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
RajvoSA03
-
Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:27
RajvoSA03 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:13
hurem je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:52
I sta želiš postići ovim postom?!
Dokazati koliko si kontradiktoran, egoista, izljev nekog samoljublja. Poslušaj čovjeka i izbriši i ovaj "dokaz" dok to Esmir sam javno ne "ozvanici".
Upravu si, do mene je.
Svaka cast na prijemu kritike...
Bas me zanimalo kako ćeš reagovati.

Ja sam ti vjerovao i bez postavljanja te prepiske...a onda sam u žurbi prenaglio. Izvinjavam se.
Kao sto rece @Ghuraba, nakon Gigovica igrač kojem se najviše radujem.
Mene na momente svojim pokretima i potezima podsjeća na Messija (sad ce komentari eno ga poredi ga s Messijem

)
Nema frke, ponijelo me sto bi rekao jedan insajder
Fakat mi je drago sto smo ovog malog zavrsili, a ocekujte do prvog spiska za Ligu Nacija jos novih imena. Toliko od mene

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
Arnelv52
-
Kontakt:
Vidjećemo u šta će se isprofilisati ali on je meni više desetka nego krilo.
+ da bi bio u nekim ozbiljnim kombinacijama za A reprezentaciju mora doći u Europu
-
Beduin
-
Kontakt:
Znaci sad mozemo rahat igrati ovako?
.................... Vasilj ..................
Dedic Ahmedhodzic Katic Kolasinac Gazibegovic
............. Gigovic Tahirovic .............
................. Bajraktarevic .............
............... Dzeko Demirovic ................
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
Kobayashi
-
Kontakt:
S obzirom na konkurenciju gore u napadu, on bi meni sutra igrao u prvih 11 ili dobijao bar za pocetak 20ak min svaku tekmu.
-
RajvoSA03
-
Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:55
Znaci sad mozemo rahat igrati ovako?
.................... Vasilj ..................
Dedic Ahmedhodzic Katic Kolasinac
Karic
............. Gigovic Tahirovic .............
................. Bajraktarevic .............
............... Dzeko Demirovic ................
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
fanatik19
-
Kontakt:
Arnelv52 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:20
+ da bi bio u nekim ozbiljnim kombinacijama za A reprezentaciju mora doći u Europu
U klubu konstantno igra desno jer imaju na poziciji desetke Carlesa Gila koji doslovno svake sezone ima po 15-20 asistencija i kapiten je kluba pa je samim tim rizicno momka u repci bacat na 10ku da ga ne potrosimo bzvz pogotovo ne u ovako jakim utakmicama. Mislim da na krilu moze dat dosta vise jer ima dosta dobru brzinu, dribling i sut a istovremeno mu je puno duze vrijeme za donosenje odluka nego kad igra 10ku. Ja sam iskreno da igramo s krilima pa taman i da su nedovoljno kvalitetna jer se pokazalo u ove dvije tekme da sa 4 veznjaka i odsjecenim demirovicem ne mozemo postenu akciju napravit
-
Rimes87
-
Kontakt:
fanatik19 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:25
U klubu konstantno igra desno jer imaju na poziciji desetke Carlesa Gila koji doslovno svake sezone ima po 15-20 asistencija i kapiten je kluba pa je samim tim rizicno momka u repci bacat na 10ku da ga ne potrosimo bzvz pogotovo ne u ovako jakim utakmicama. Mislim da na krilu moze dat dosta vise jer ima dosta dobru brzinu, dribling i sut a istovremeno mu je puno duze vrijeme za donosenje odluka nego kad igra 10ku. Ja sam iskreno da igramo s krilima pa taman i da su nedovoljno kvalitetna jer se pokazalo u ove dvije tekme da sa 4 veznjaka i odsjecenim demirovicem ne mozemo postenu akciju napravit
De ba druze, ako bi i igro krilo nemas zamjene za njega a ni nekog bacit na drugu stranu, doslovno se vracamo na izmisljanje pozicija igracima a vidjeli smo svi u proslosti sta nam to donosi. Mi cemo igrat ove formacije sa wingbacks dok se ne izrode negdje 2 desna i 2 lijeva krila, sto je fakticki nemoguca misija.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
Mogli
-
Kontakt:
Pitao sam ga na instagramu hoce li igrati za BiH i odgovorio mi je sa ljiljanom.
Vidim da je 175 visok. Nadam se da ima dobru brzinu. Bilo bi lijepo da bude sta od njega i da napokon imamo solidno krilo.
-
kempes
-
Kontakt:
Mogli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 02:29
Pitao sam ga na instagramu hoce li igrati za BiH i odgovorio mi je sa ljiljanom.
Vidim da je 175 visok. Nadam se da ima dobru brzinu. Bilo bi lijepo da bude sta od njega i da napokon imamo solidno krilo.
Nije brz, cuj messi, slican igrac Hasicu.
-
Beduin
-
Kontakt:
Rimes87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 01:32
De ba druze, ako bi i igro krilo nemas zamjene za njega a ni nekog bacit na drugu stranu, doslovno se vracamo na izmisljanje pozicija igracima a vidjeli smo svi u proslosti sta nam to donosi. Mi cemo igrat ove formacije sa wingbacks dok se ne izrode negdje 2 desna i 2 lijeva krila, sto je fakticki nemoguca misija.
Sve i da zaigramo sa njim na krilu, a da Demirovic igra lijevo krilo i blize golu (kao sto smo ucinkovito radili sa Ibisevicem na desnom "krilu"), mi prvenstveno nemamo niti jedne zamjene za njih pa bi tokom utakmice opet morali mijenjati formaciju i zajebavat se, sa druge strane nemamo onakvu sredinu kao sto smo imali u vrijeme Ibisevica, a trece sa krilima bismo morali igrati sa 2 stopera gdje bi Kolasinac bio lijevi bek a znamo da on vise ne moze pruziti na beku partije od ranije pa bi opet trpio napad i Demirovic. A da Kolasinca uparijes sa jednkm bekom jednostavno ne ide niti ne ikad igrao stopera u toj formaciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
fanatik19
-
Kontakt:
Rimes87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 01:32
Ja hocu da kazem da u ovako teskim utakmicama koje slijede ne mozes od njeg neku caroliju ocekivat na 10ci i zato bi volio da igra krilo jer konstantno igra tu poziciju u klubu. Ja iskreno nemam nista protiv da Dedic igra krilo jer smo na bekovima sad sasvim dobro pokriveni ako se i Jasic pojavi jos. Imat ces desno njega i Gazibegovica koje moze pokrit oba beka i Karica lijevo
-
retromoos
-
Kontakt:
Ameri su isto potvrdili.
America Soccer Now’s Brian Sciaretta reported that there are rumors that Bajraktarevic will make the switch to represent Bosnia. Keen eyes also noticed that he removed the American flag from his Instagram bio.
Bajraktarevic was named to the final pre-Olympic squad for the U.S. At the senior level, the winger has been capped once debuting against Slovenia on January 20. With the U.S. Olympic squad, Bajraktarević has made six appearances with one goal scored.
If Bajraktarevic was to utilize his one-time switch, it would be another massive departure for the U.S. Soccer pipeline that has also recently seen Obed Vargas decide to represent Mexico over the stars and stripes.
-
DamirT
-
Kontakt:
Ma vjerovatno je on nas. Osim ako se bas nesto ne zakomplikuje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RosicVildan
-
Kontakt:
Postao/la RosicVildan » 26 jun 2024, 12:47
Ja mislim da će on za nas igrati desetku a i kad predje u kakav ozbiljniji klub mislim da će ga prebaciti u sredinu jer mu je tu "ceiling" veći, a možemo i uzeti primjer Gruzije da igra tu sa drugim napadačem u ulozi te "lutalice" da traži prostor, izvlači se na bok... Nama se ne isplati igrati sa krilima iz više razloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.