UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Dalic danas prekucao na presici. Bukvalno nista o fudbalu, ali je dao do znanja da ce se boriti do kraja da sacuva stolicu.
Odoba koji slavi ratne zločince, poput tebe, bi trebala biti na robiji a ne imati pristup forumu. Realno govoreći.Lillard je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:00Normalno da si bio kad si iz nekog sela kraj Mostara rambo. Kakav si ti pacenik pa se moras pretvarat nakon bana da si neko drugi. Al ne moze iz tebe taj primitivizam i SDA

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Koliko glupana i glupe price na temi. 

- numanumaye22
- Kontakt:
Tek koliko stranica ce se ispisati kad Srbija bude igrala danas, jos ako prodju ufff 

- JayCatwright
- Kontakt:
Neće toliko, imaš onog iz Lukavice kardeca i marconata koji piše slabije kako Đokovića mlati ko stigne. Nema na forumu toliko lažnih srba, koliko ima lažnih hrvatanumanumaye22 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:05Tek koliko stranica ce se ispisati kad Srbija bude igrala danas, jos ako prodju ufff![]()
Eh sadPorezna uprava Federacije BiH objavila je početkom ove godine da je ukupni promet kladionica u tom bh. entitetu u 2023. godini iznosio više od 1.72 milijardi konvertibilnih maraka, od čega se gotovo 73% odnosi na neoporezive isplate. Od kantona, prednjači Hercegovački-neretvanski kanton s ukupno 318.604.379,83 KM, zatim Tuzlanski pa Sarajevski. Od općina iz HNK-a, Prozor-Rama je imala promet oko 5 milijuna KM, Konjic je imao promet oko 16 milijuna KM, Mostar 108 milijuna, Neum oko 3 milijuna KM, a šampion je – objavili su mediji pozivajući se na podatke iz Porezne – Čitluk, s prometom od nevjerojatnih 141 milijun KM.
Ovo nisam izmislio, ovo je izračunao univerzitetski profesor matematike.Podatak za općinu Čitluk posebno upada u oči, jer jednostavnim množenjem se zaključuje da je od prosječne četveročlane obitelji u Čitluku prometovano u kladionicama više od 31.000 KM u godini dana.
-
- Kontakt:
Kako to, zar niste ugroženi?Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:37Zašto bi preselio ako mu je ovdje lijepo. Malo prosetaj svojom državom i malo ces vidjeti gdje se kako živi. Od Bošnjačkih mjesta poput Vakufa, Klađenja, Olova gdje možeš vidjeti mnoštvo kuća bez fasada, vozni park iz 80-ih, prosjake na ulicama, rad u tvornicama za 600 maraka ili malo do Citluka, Širokog, Gruda gdje ces vidjeti skupocjene mercedese, luksuzne kuće sa bazenima...i dalje ste zaostali 30 godina

Dajte da pisemo o utakmicama danas. Eto mu dokumentovano sve, pa nek cita. Osim ako ne misli da je i to laz.
Danas bi Slovenija mogla iznenaditi, naravno ako budu igrali kao prethodne dvije utakmice.
Danas bi Slovenija mogla iznenaditi, naravno ako budu igrali kao prethodne dvije utakmice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma kakvi pusti politiku i medije, vidi kako narod živi. To je najvažnije, da nema prosjaka na ulici, i da svatko ima pristojnu plaću sa kojom se može prezivjeti, za razliku od nekih drugih mjestaminimalist je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:13Kako to, zar niste ugroženi?Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:37Zašto bi preselio ako mu je ovdje lijepo. Malo prosetaj svojom državom i malo ces vidjeti gdje se kako živi. Od Bošnjačkih mjesta poput Vakufa, Klađenja, Olova gdje možeš vidjeti mnoštvo kuća bez fasada, vozni park iz 80-ih, prosjake na ulicama, rad u tvornicama za 600 maraka ili malo do Citluka, Širokog, Gruda gdje ces vidjeti skupocjene mercedese, luksuzne kuće sa bazenima...i dalje ste zaostali 30 godina![]()
E jado jadni jesi ono iz Sarajeva navijas za City a ne za Arsenal. ZamisliJudd je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:02Odoba koji slavi ratne zločince, poput tebe, bi trebala biti na robiji a ne imati pristup forumu. Realno govoreći.![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tbh nije mi bas jasan. Po meni je trebao sam otic poslije Katara. Tesko da moze bolje od drugog i treceg mjesta na SP. Tu se sam ode i ostanes u j3benom sjecanju svim fanovima te reprezentacije. Ovako ce se sad izofirat u grupi, ako se jos bude borio da ostane moguce da se ne plasira na SP i uhelacit ce se ful,a s tim i mogucnost za neki bolji angazman negdje. Poslije Katara se trebao vratit u Saudiju i uzimat bar 50 put vece pare nego sto je uzimao prije 10 godina obzirom na sadasnji renome.samoposmatram je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:02Dalic danas prekucao na presici. Bukvalno nista o fudbalu, ali je dao do znanja da ce se boriti do kraja da sacuva stolicu.
S druge strane donekle ga i razumijem. Milion i po eura plata i kod kuce je, ko se ne bi borio da ostane.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sumnjam. Slovenija je igrački najlošija u ovoj grupi, a vrijeme je i da englezi nešto odigraju, predviđam rutinskih 2-0
S druge strane iako je Danska blagi favorit, ne bi me čudilo da srbi danas uzmu i prođu dalje (išli bi na švabe dalje)
20h prošlo a mediji u Hr i dalje pišu da ih je sudija izbacio.
Da hoće makar jedan napisati da su primili ŠEST golova, najviše na EP (mislim da je samo Škotska više primila).
Ali ne, Budimir je bio na travi kada je Calafiori povukao loptu, trebao je Calafiori stati, sačekati da Budimir ustane.....
Nevjerovatan narod.
Nevjerovatan.
Da hoće makar jedan napisati da su primili ŠEST golova, najviše na EP (mislim da je samo Škotska više primila).
Ali ne, Budimir je bio na travi kada je Calafiori povukao loptu, trebao je Calafiori stati, sačekati da Budimir ustane.....
Nevjerovatan narod.
Nevjerovatan.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajmo malo o fudbalu.
Naprijed Danska! Do pobjede danas!

Naprijed Danska! Do pobjede danas!

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I mi još spominjemo oPsajd protiv Nigerijedinoo je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:2020h prošlo a mediji u Hr i dalje pišu da ih je sudija izbacio.
Nevjerovatan narod.
Nevjerovatan.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Danas navijam za Sloveniju. Ostavili su daleko najbolji utisak od ex-yu država.
Top tri favorita za osvajanje su Francuska, Njemacka i Španija. Francuzi sa Mbapeom su prvi favoriti jer čovjek će izmisliti gol kad zagusti. Bez njega je to bara bara sa ostalima. Španija prekucala grupu i izdominirala kockaste i žabare. Sa onom trojicom u vrhu napada su totalno nepredvidivi. Portugal ima sve i sve im zavisi od selektora. Švicarska moze glat dogurat do polufinala. Danska Srbija 1x.
Top tri favorita za osvajanje su Francuska, Njemacka i Španija. Francuzi sa Mbapeom su prvi favoriti jer čovjek će izmisliti gol kad zagusti. Bez njega je to bara bara sa ostalima. Španija prekucala grupu i izdominirala kockaste i žabare. Sa onom trojicom u vrhu napada su totalno nepredvidivi. Portugal ima sve i sve im zavisi od selektora. Švicarska moze glat dogurat do polufinala. Danska Srbija 1x.
Ma tesko. Msm, Englezi su taraba, ali mislim da ce uzeti 3, pa kako god.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ja cekam da Franzuci daju gol na ovom prvenstvu pa cu ih svrstat u favoriteMukebir je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Danas navijam za Sloveniju. Ostavili su daleko najbolji utisak od ex-yu država.

Igraju s 10% snage. Vise razmišljaju o odjevnim kombinacijama za nokaut fazu.darker10 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:25Ja cekam da Franzuci daju gol na ovom prvenstvu pa cu ih svrstat u favoriteMukebir je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Danas navijam za Sloveniju. Ostavili su daleko najbolji utisak od ex-yu država.
Top tri favorita za osvajanje su Francuska, Njemacka i Španija. Francuzi sa Mbapeom su prvi favoriti jer čovjek će izmisliti gol kad zagusti. Bez njega je to bara bara sa ostalima. Španija prekucala grupu i izdominirala kockaste i žabare. Sa onom trojicom u vrhu napada su totalno nepredvidivi. Portugal ima sve i sve im zavisi od selektora. Švicarska moze glat dogurat do polufinala. Danska Srbija 1x.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.