FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cuj dobio izbore na racun navijaca. Dosta navijaca sto ovdje pise nije ni iz Sarajeva, a ne iz opstine Centar. Previse mi sebi znacaja dajemo, generalno.
Ja koliko znam, Mandic je sasvim korektan bio prema klubu, sve ostalo je do nas. Problem je sto ljudi ocekuju da ce bilo koji nacelnik ili politicar nama kucati na vrata, vuci nas za rukav, dajte da vam napravimo nesto na stadionu. Doduse, ta prica i ima smisla ako vjerujes da navijaci odlucuju izbore.
Uglavnom, do kluba je.
Ja koliko znam, Mandic je sasvim korektan bio prema klubu, sve ostalo je do nas. Problem je sto ljudi ocekuju da ce bilo koji nacelnik ili politicar nama kucati na vrata, vuci nas za rukav, dajte da vam napravimo nesto na stadionu. Doduse, ta prica i ima smisla ako vjerujes da navijaci odlucuju izbore.
Uglavnom, do kluba je.

@bsvic evo ti još razloga za citiranjem da budeš u toku, predloži mi kategoriju dolje lijevo u FKS iks oks
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Kategorija Lezbe: pavlaka, Ayla i Potura
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mandić je dobio izbore jer su stanovnicima opštine dopizdili zeleni paraziti
Jedini i glavni odgovorni za takvo ponašanje kluba jeste taj čije ime se nakazi u tvom usernameu. Niko drugi. Kriviti Mandića za bilo šta je besmisleno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Cuj dobio izbore na racun navijaca. Dosta navijaca sto ovdje pise nije ni iz Sarajeva, a ne iz opstine Centar. Previse mi sebi znacaja dajemo, generalno.
Uglavnom, do kluba je.
Btw čini mi se da je @Tabba pisao, na Ilidži nas čekaju raširenih ruku.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne moze kuuume, Sarajevo mora igrat na potezu od Bascarsije do Cvile!!H8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Jedini i glavni odgovorni za takvo ponašanje kluba jeste taj čije ime se nakazi u tvom usernameu. Niko drugi. Kriviti Mandića za bilo šta je besmisleno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Cuj dobio izbore na racun navijaca. Dosta navijaca sto ovdje pise nije ni iz Sarajeva, a ne iz opstine Centar. Previse mi sebi znacaja dajemo, generalno.
Uglavnom, do kluba je.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Samo sto su paraziti i dalje tu samo druge boje.PeppermintSA je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:28Mandić je dobio izbore jer su stanovnicima opštine dopizdili zeleni paraziti
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Season 2022/2023 goals:
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Ako ces vec o opstini Centar ubjedljivo najduze su vladali ovi crveni i lgbt paraziti, zeleni paraziti su cini mi se samo u dva mandata imali nacelnikaPeppermintSA je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:28Mandić je dobio izbore jer su stanovnicima opštine dopizdili zeleni paraziti

Jesam, ja sam pisao. Muzur je naš navijač, prostora ima gdje god i koliko god mi želimo. Već sam postavljao i lokaciju, “perfektna” za izgradnju stadiona do nekih 14k sjedećih mjesta.H8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Jedini i glavni odgovorni za takvo ponašanje kluba jeste taj čije ime se nakazi u tvom usernameu. Niko drugi. Kriviti Mandića za bilo šta je besmisleno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Cuj dobio izbore na racun navijaca. Dosta navijaca sto ovdje pise nije ni iz Sarajeva, a ne iz opstine Centar. Previse mi sebi znacaja dajemo, generalno.
Uglavnom, do kluba je.

Ovo je jedna od lokacija. Blizu trening centar, aerodrom, autoput, hoteli. Sve što treba jednom klubu.

Od ovog naravno nema ništa, jer prije svega ljudi u klubu ne žele, a onda i navijači, jer FK Sarajevo pripada samo opštini centar. Nema veze što se igra na oronulom stadionu, koji je rupa bez dna.
-
- Kontakt:
A nek bilo ko plati samo da imamo uslovan stadion i makar jednu natkrivenu tribinu. Puno se uprava izmjenjalo poslije rata i napokon imamo ljude koji nesto zele uraditi i u vezi stadiona.
Ja se uzdam u Mirvica da nesto izganja jer opstina od rata pa do sad je pokazala koliko moze. Stadion je jedan od najneuslovnijih u ligi a bio je poslije rata svemirski brod za ostale stadione.
Ali tu je opet taj problem sto se nikom ne ulaze u opstinski stadion a opstina ne zeli uloziti neka ozbiljna sredstva. Jedina nada je Mirvic da nesto pokrene
Iskreno koliko god je to dobra opcija, nov stadion, novo sve. Ne bi mi bilo to to dolazit na neki drugi stadion, kakav god da je, ovaj stadion ima ono nesto jbgtabba77 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:11Jesam, ja sam pisao. Muzur je naš navijač, prostora ima gdje god i koliko god mi želimo. Već sam postavljao i lokaciju, “perfektna” za izgradnju stadiona do nekih 14k sjedećih mjesta.H8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Jedini i glavni odgovorni za takvo ponašanje kluba jeste taj čije ime se nakazi u tvom usernameu. Niko drugi. Kriviti Mandića za bilo šta je besmisleno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Cuj dobio izbore na racun navijaca. Dosta navijaca sto ovdje pise nije ni iz Sarajeva, a ne iz opstine Centar. Previse mi sebi znacaja dajemo, generalno.
Uglavnom, do kluba je.
Ovo je jedna od lokacija. Blizu trening centar, aerodrom, autoput, hoteli. Sve što treba jednom klubu.![]()
Od ovog naravno nema ništa, jer prije svega ljudi u klubu ne žele, a onda i navijači, jer FK Sarajevo pripada samo opštini centar. Nema veze što se igra na oronulom stadionu, koji je rupa bez dna.
-
- Kontakt:
Ja ali Butmir nije Sarajevo.Onda je svejedno možemo i u Visokom praviti stadion,tamo je sigurno još povoljnije.
Nepopularno mišljenje, sve dok imamo takav mentalitet od nas nema ništa.tabba77 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:11Jesam, ja sam pisao. Muzur je naš navijač, prostora ima gdje god i koliko god mi želimo. Već sam postavljao i lokaciju, “perfektna” za izgradnju stadiona do nekih 14k sjedećih mjesta.H8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Jedini i glavni odgovorni za takvo ponašanje kluba jeste taj čije ime se nakazi u tvom usernameu. Niko drugi. Kriviti Mandića za bilo šta je besmisleno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:21Cuj dobio izbore na racun navijaca. Dosta navijaca sto ovdje pise nije ni iz Sarajeva, a ne iz opstine Centar. Previse mi sebi znacaja dajemo, generalno.
Uglavnom, do kluba je.
Ovo je jedna od lokacija. Blizu trening centar, aerodrom, autoput, hoteli. Sve što treba jednom klubu.![]()
Šta se može na Koševu uraditi? Koji stadion još ima atletsku stazu? Jedino Olimpico od poznatijih stadiona. Koševo je rupa bez dna take it or leave it ali tako je. Sve se može kad se hoće pa makar i novi stadion da nosi ime neke kompanije ne mora se zvati Asim Ferhatović Hase, pustite više te priče, neke tradicionalne vrijednosti i sl. Srediti na Ilidži povoljno zemljište, nafatati investitore, sponzore i krenuti graditi pa za 7 godina imaš stadion. Uopšte se ne bih bunio da se zove po nekoj kompaniji ili sl.
@bvsic ne bih da te uvrijedim, razumijem da nam je svima Koševo drago i da bi svi mi željeli novi stadion na mjestu današnjeg Koševa, ali to je gotovo ne izvodivo. Prvo što je ukopan u zemlju, drugo što je opet skupo čišćenje oko njega.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Visoko nije udaljeno 10 minuta autom od centra grada, povezano gradskim prevozom, u blizini aerodroma, u blizini trening kampa itd. Pa i Juventus igra na periferiji grada, yebe se nekom. Uostalom, radije bih dolazio u Butmir na moderan stadion svako kolo, nego u Zenicu svako malo na neku "vecu" utakmicu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:20Ja ali Butmir nije Sarajevo.Onda je svejedno možemo i u Visokom praviti stadion,tamo je sigurno još povoljnije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Dok su nam prosle uprave ostavljale milionske dugove ova uprava se trudi iscupati od opstine pare ili stadion i napraviti makar jednu natkrivenu tribinu ili vise njih, napraviti trening centar, napraviti finansijski stabilan klub i opet ih pojedini na ovom forumu proglasavaju najgorim vjerovatno iz muke sto sve pare ne idu u zeljeznicar za koji navijaju
- napoleon72
- Kontakt:
Trude se tako sto na sastanke salju Poturu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:34Dok su nam prosle uprave ostavljale milionske dugove ova uprava se trudi iscupati od opstine pare ili stadion i napraviti makar jednu natkrivenu tribinu ili vise njih, napraviti trening centar, napraviti finansijski stabilan klub i opet ih pojedini na ovom forumu proglasavaju najgorim vjerovatno iz muke sto sve pare ne idu u zeljeznicar za koji navijaju
Stadion Kosevo je odlican paravan i nasim upravama i svakom nacelniku ikad. Niko nema volje da ga sredjuje, samo se preko njega skupljaju poeni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], hadzibake, HordeSaSjevera, JavierBosnia, jurisicduska, Konzerva, Nantess, nedimmmm1337, Pena, plisek, samoFKS, Uvijeknapravojstrani i 111 gostiju.