Bože Vukoja novi igrač Željezničara
Bože Vukoja, Ivan Đorić i Marin Karamarko stižu na Grbavicu

Ja mislim da osvajamo TITULU napokon više
Šta kažu zvali Džeku da završi karijeru gdje je i počeo ali odyebo ih zbog zemlje na Braču što mu je obećana ugovorom u Hajduku?
Ti si pedofil.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:37Niti znam,niti me interesuje.Nije moj tip.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jun 2024, 07:45Aj iskreno, jel bas dobro pushi Ayla pa je toliko bitna Mirvicu?Pitarsam je napisao/la: ↑24 jun 2024, 05:22Citam da se Ajla provlači kroz forum.Nista novo jučer
Sabina,danas Ajla!
Šta i kako radi Direktorica Zeljkanova”plavi štit”?!
Isprati mlada 4 Predsjednika,4 Upravna odbora,a ona
još direktuje veoma uspjesno!
Preko 20-tak “plavih štitova “• 100KM ma eto ga taman
Za sitnih troškova.
Da vam sada otkrijem ulogu Ajle pa da vam riješim
Teme i dileme!
Ajla ne radi i nije uposlenik F.K.Sarajevo
Ajla radi za Gospodina Mirvica koji ima i razvija mnoge
Poslove po Seher Sarajevu i BiH-sto se zove u
Poslovnom svijetu-Entrepreneur.
Koga će G.Mirvic uposliti i platiti da za njega obavlja privatne
Poslove, da ga savjetuje itd. je njegovo pravo ,business i
Na kraju krajeva novac.
Toliko o famoznoj Ajli,ne bih vise.
Mnogo se pechi kad prica itd….
Vjerovatno,ti znaš!MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:57Ti si pedofil.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:37Niti znam,niti me interesuje.Nije moj tip.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jun 2024, 07:45
Aj iskreno, jel bas dobro pushi Ayla pa je toliko bitna Mirvicu?
Mnogo se pechi kad prica itd….
Bio si prepoznatljiv po prošlom avataru pa mi je ova promjena čudna.
Ako je Zeljeznicar duzan 20 miliona, koliko li je ona bordo div sa Koseva? 30-40¿Pitarsam je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:27Stvarno se ne zna ko je gluplji od ovih sto simpatisu
Zeljkana?!
Ili plaćeni botovi sa foruma ili plaćenih novinarcici i njihovi
Urednici ili na kraju igrači i uposlenici Zeljkanovi?!?!
Danas,Željkan pokazao znake života i odmah 7 članaka
Na udarnoj stranici jednog lobotomijskog portala!?!?Zanimljivo je primjetiti da ovi sto odlaze super sretni,
Ovi sto dolaze super sretni,ma blagostanje pravo
Ili neće ili ne znaju ovi urednici,prije da neće o katastrofalnoj
Financijskog situaciji.Ako ostavimo 20-tak miliona duga
Na stranu(za trenutak)valja spremiti za troškove mjeseca
Jula novi 1milion maraka.Valja otpratiti samo igrača
Komada 42,a gdje su ostali uposlenici?!
Teška vremena
![]()
Nije nego nemaš muda, a teško onoj koja se udala za tebe, ili udo.stojko je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:50Ozenjen sam ja, a Nisi ni moj tip pichke12345678922 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:48@stojko još mi nisi ostavio broj tolefena klošaru jedan![]()
Ozenio neku kozu iz tuzle, zato je takav blento12345678922 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:56Nije nego nemaš muda, a teško onoj koja se udala za tebe, ili udo.stojko je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:50Ozenjen sam ja, a Nisi ni moj tip pichke12345678922 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:48@stojko još mi nisi ostavio broj tolefena klošaru jedan![]()
Palamudiš po forum i pišeš gluposti, kad si toliko mudo, evo ja te zovem da se lično upoznamo i vidimo.
Da vidim jel istu priču vodiš i uživo, ili se samo kriješ iza tastature bez života.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.