FK Jelen SL
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
20 godina i 0 utakmica . Tobejarabi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Joj kad napisu nemamo mi para za stadion ja bih sebi sve kose počupo s glave. Pa sta kontaju ti sto to pisu da neko ima kamaru para I s te kamare uzme I kaze Evo za stadion. Dajte ba malo se uozbiljite. Nek nadju pare! More je načina da nadju pare ali nece ****. Pa yebote eno I konjičani planiraju jedan sasvim lijep stadiončić samo se mi nadyebavamo s nekakvim **** i nekakvom famtomskom firmom koja kao gazduje stadionom. Pa čekajte malo sta je taj stadion bez nas? Nista za pola godine to se raspada ulaze bageri ruše sve i pocinju se graditi zgrade. E pa neka nek bude i tako al ne treba se dati zayebavati. Butila!
Miris stranačkog botizma
Gdje i ko je otjerao Haruna Plocu ?
Pitam jer je danas trenirao sa ekipom s kojom ima visegodisnji ugovor...
Pitam jer je danas trenirao sa ekipom s kojom ima visegodisnji ugovor...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje otisao?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da odgovorim sam sebi, ovo nam je taj Ristic izgleda.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma niđe veze, da mi je samo znati kako dođu ovi panjevi u Sarajevo? Ko ga je gledao ikad?????Harakiri79 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 18:42Da je sad ratno stanje, mislim da bi Mladic rekao:”Ne tuci Kosevo, tamo ima mnogo srpskog zivlja!”
Nisam nacionalista, dobro dosli svi, ali ovo sto radi ova stoka u i oko kluba je morbidno
Mozda nam gicko dovodi srpski smrad???
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa pisu dolaskom ovog iz Kragujevca da smo se odrekli Ploce ?! Pa da priupitam kako, kad je momak tu i trenira i ima ugovor...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
HahahahahaBeton je napisao/la: ↑25 jun 2024, 18:41Miris stranačkog botizma
Ja uopšte nisam stranacki opredijeljen,a i pisao sam nekad koliko se sjećam da Mandića treba smijeniti.
Ko god da bude načelnik,zar je realno da pristane da troškove održavanja stadiona,plate i ostalo uzme na sebe ,a da mogućnost ubiranja prihoda da Ismiru Mirvicu?
FK Sarajevo nema ništa sa ovim!
P.S. Od ovog svakako nema ništa jer je ugovor poništen,ali za sve buduće opcije...
Zadnja izmjena: Kmenkake, dana/u 25 jun 2024, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ocekujes nekog zvijer kapitalca, docekas Ristica iz Kragujevca bez gola i utakmice u seniorskom fudbalu 

-
- Kontakt:
Prema zvaničnim podacima prošle sezone nije imao upisan nastup za prvi tim Radničkog u Super ligi Srbije.
Ovaj ima da ode za dvije godina za 2 mil
Sto bi rekli branioci ovakve politike kluba: ne treba odma napadati,cekajte da ga prvo vidimo na terenu pa onda sudite
Da nismo ovako brzo reagovali mali bi otisao u Arsenal
Akademci nadam se da gledate ovo sprdanje pa i dalje slusajte price kako je akademija prioritet
Ovaj ima da ode za dvije godina za 2 mil

Sto bi rekli branioci ovakve politike kluba: ne treba odma napadati,cekajte da ga prvo vidimo na terenu pa onda sudite

Da nismo ovako brzo reagovali mali bi otisao u Arsenal

Akademci nadam se da gledate ovo sprdanje pa i dalje slusajte price kako je akademija prioritet

Zadnja izmjena: Sanchez87hz, dana/u 25 jun 2024, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ploco nije na spisku igraca koji su dobili poziv za prozivku i koliko znam ne trenira s ekipom, receno mu je da je otpisan i da moze traziti drugi klubNazorUso je napisao/la: ↑25 jun 2024, 18:46Pa pisu dolaskom ovog iz Kragujevca da smo se odrekli Ploce ?! Pa da priupitam kako, kad je momak tu i trenira i ima ugovor...

Ja sta rade od kluba, yebem li im najmilije
Dje li ga skautirase
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
srpskeeee bojeee
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Samo nek nije neki Jahic iz Amerike,ovo je sad sve ok

Čim nema ni bota ismiramirvica, znaci u qrcu smo. Čekamo brata rikija da nas ubijedi da smoo stoka i da je ovo dobro sve
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, broj6, Burberry46, N3R3D, sekac, SineTalexy, VolimoSarajevo i 107 gostiju.