FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma treba samo članske forsirati 

Cemu sikiracija, nervoza? Covjek daje svoje pare, ulaze kako hoce, valjda ima preporuku za njega pa konta da se može ubost sa njim, on ide svakako na posudbu( ako ne zadovolji ukuse zekica) i sam ce izabrat 25 igraca na kojih ce racunati i to je to ... Ako se pokaže kao pun pogodak imas igraca 5 godina tu i dobar transfer... Ako ne nikom nista ocito da je pristo na najmanje uslove..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh super, samo ako mi možeš objasniti taj termin "islamski terorista" pa da mi se ne gadiš.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:17Mani me se zeleno-termitske mantre kad branite vlastiti fasizam spominjete “ko nas bre zavadi”, tri prsta je vjerski i nacionalni identitet Srba. Isto kao sto i muslimani imaju prst koju dizu, padaju na sedzdu kad slave gol. Ja kao pripadnik drugog etniciteta se ne osjecam dobrodoslo u ovoj atmosferi, a rodjeni sam sarajlija, tu odrast’o i proveo citav zivot i sad sam genocidas jer mi je ime pravoslavno? Sto mi je daidzu na moje oci propucao srpski fasista?Harakiri79 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:09Ko nas bre zavadi? Ne gaji se fasizam na ovoj temi, vec je klub ocito postao utociste fasista.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 jun 2024, 18:58Znaci sad jos pocinjemo gajiti i fasizam na ovoj temi. Krasno.
![]()
Kako dijete koje nije rodjeno ni blizu rata, moze bit genocidas pitanje i za tebe i za ledesmu? Jebote onda je i Ziljkic bio islamski ekstremista jer je dizao jedan prst u zrak na slikama.
Slika i prilka kako kluba, tako i Vas pojedinaca.
NA SVA TRI JEZIKA MI SE GADITE.
Naravno da nisu ovo nisu cista posla, ali ovako kao ti dodje neko i pljune na Alena bez ikakvog dokaza i sada ce svakom debilu pasti na pamet da se igra sa njegovim imenom, aferim. Alena stavljati u istu recenicu sa Ajlom je dno dna.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:20Evo da vam ukratko objasnim sta se desava u nasem klubu.
Ristic Bratislav koji je igrao sa Skorom za Olimpic sad ima agenciju za igrace RB Sports Agency, inace je super prijatelj sa Alenom I Feđa Dudić je npr clan te agencije tj zastupa ga za Srbiju. Menadzerska proviziija za ovog malog je 50k eura a mali je antitalenat za fudbal. To su rastalili Ristić Alen I Ajla.
Ova trojica sto su dosla su dosla preko Predraga Đorđevica koji ima menadzersku agenciju Dony Menagment AD doduse pod imenom Prentragk Tzortzevits I zastupnik je sva tri ova igraca za inostranstvo. Menadzerska provizija za njih trojicu je 100 k eura I to su rastalili Predrag Đorđevic i Ajla Alimanovic.
I nemojte mi srat ni o kakvoj pozitivi. Uzimaju Tana lopatama I ne posustaju. Napravio je pomocni objekat (teretanu) da zamaze oci investitorima kojih pored Tana ima jos nekoliko. Vode klub u propast.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 25 jun 2024, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Znaš šta ja imam na sve ovo reći?MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:19Ma rekao im Feđa da ima jedan perspektivan momak kod njega, ali kaže da me yebeš ne znam što mu ne dadoh priliku da zaigra.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Kako je Zekić pristao da dođe to mi nije jasno
Ispade Alen za 7 dana sa Ajlom 150.000 eura dobarguadalupe je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:26Naravno da nisu cista posla, ali ovako kao ti dodje neko i pljune na Alena bez ikakvog dokaza i sada ce svakom debilu pasti na pamet da se igra sa njegovim imenom, aferim.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:20Evo da vam ukratko objasnim sta se desava u nasem klubu.
Ristic Bratislav koji je igrao sa Skorom za Olimpic sad ima agenciju za igrace RB Sports Agency, inace je super prijatelj sa Alenom I Feđa Dudić je npr clan te agencije tj zastupa ga za Srbiju. Menadzerska proviziija za ovog malog je 50k eura a mali je antitalenat za fudbal. To su rastalili Ristić Alen I Ajla.
Ova trojica sto su dosla su dosla preko Predraga Đorđevica koji ima menadzersku agenciju Dony Menagment AD doduse pod imenom Prentragk Tzortzevits I zastupnik je sva tri ova igraca za inostranstvo. Menadzerska provizija za njih trojicu je 100 k eura I to su rastalili Predrag Đorđevic i Ajla Alimanovic.
I nemojte mi srat ni o kakvoj pozitivi. Uzimaju Tana lopatama I ne posustaju. Napravio je pomocni objekat (teretanu) da zamaze oci investitorima kojih pored Tana ima jos nekoliko. Vode klub u propast.

-
- Kontakt:
Gdje je tu novi direktor?jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:20Evo da vam ukratko objasnim sta se desava u nasem klubu.
Ja bih samo da opovrgnem ove priče o nekim talovima. Nisam ja sestre mi. Volim Sarajevo više od svog života, a ovako me blate ovdje, strašno...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Klincinu on daje svoje pare!Rule_hz je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:25Cemu sikiracija, nervoza? Covjek daje svoje pare, ulaze kako hoce, valjda ima preporuku za njega pa konta da se može ubost sa njim, on ide svakako na posudbu( ako ne zadovolji ukuse zekica) i sam ce izabrat 25 igraca na kojih ce racunati i to je to ... Ako se pokaže kao pun pogodak imas igraca 5 godina tu i dobar transfer... Ako ne nikom nista ocito da je pristo na najmanje uslove..
On zajedno sa Ajlom i ostalom ekipom lampa Tana i ostale investitore.
On da daje svoje pare u ove 3-4 godine koliko se vec pita u klubu bi davno promijenio neke stvari i neke po klub stetne osobe.
Pa samo pogledaj kako po svaku cijenu drzi Ajlu u klubu,sto li!?
Pogledaj koliko je igraca prodefilivalo kroz klub otkako je on tu i koliko se po klub stetnih raskida napravilo.
Mirvic je samo drugacija verzija Abdulaha Ibrakovica nista vise.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 25 jun 2024, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Treba malo o Kosevu i natkrivanju pricat
- TurkishAirlines
Ma nemojte mi na Mirvica
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Alen nema nikakve veze s tim transferom, a istina je da su mnogi upetljani u necasne radnje.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:20Evo da vam ukratko objasnim sta se desava u nasem klubu.
Hoce li neko postaviti pitanje zasto je komisija za Baltu iznosila 60.000€ i zasto je komisiju “uzeo” poljak koji nit mu je agent, nit ga je Balta ikad vidio niti zna za njega? Kakvu poveznicu imaju taj poljski agent i Ayla? I kako to da pri razgovorima o raskidu ugovora, zatezalo se sa Baltinim zahtjevima a ostatak komisije koji se trebao isplatiti ljudima u klubu nije bio sporan?
Zasto su pripreme koje je organizovala Ayla kostale 200.000€ a zadnje koje je dogovorio Ibricic 70.000€?
Mnogo pitanja a malo odgovora

Ps.
Trening kompenzacija za ovog Ristica ce se morati platiti preko 100.000€ + minimalno 3-godisnji ugovor

Zadnja izmjena: Harakiri79, dana/u 25 jun 2024, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde moze biti da se svasta desava u klubu, ali ovako napisati bez nekog pokrica nekakve informacije ko da niko ne postoji u klubu osim Ajle je nevjerovatno.
Moraju ili svi biti u talu valjda ili niko. Od Mirvica Ajle, Skore, Lettermana i ko sve ima tu. Sve ostalo nikakve logike nema al evo sad cemo jedno 10 stranica ovim nebulozama..
A ako je ovo sve nekim slucajem tacno, onda treba tjerati sve redom, a plava kosuljica pita hoce li nam doci bar dva dobra pojacanja hhahaha pa glupane ako je ovo istina ovo se tjera sve redom..
Moraju ili svi biti u talu valjda ili niko. Od Mirvica Ajle, Skore, Lettermana i ko sve ima tu. Sve ostalo nikakve logike nema al evo sad cemo jedno 10 stranica ovim nebulozama..
A ako je ovo sve nekim slucajem tacno, onda treba tjerati sve redom, a plava kosuljica pita hoce li nam doci bar dva dobra pojacanja hhahaha pa glupane ako je ovo istina ovo se tjera sve redom..
- Maroon1946
- Kontakt:
To bratenokee je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:40Hajde moze biti da se svasta desava u klubu, ali ovako napisati bez nekog pokrica nekakve informacije ko da niko ne postoji u klubu osim Ajle je nevjerovatno.

Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 25 jun 2024, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Сарајево
Nemanja Mirvic
Nemanja Mirvic
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 25 jun 2024, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- skullcrusher
- Kontakt:
Protest ispred kluba sto prije organizovati! Mene niko ubijedit ne moze da su ovo pojacanja dobra. Na oci svih nas jebu nas i budalama prave.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Hajmo malo biti pozitivni.
-
- Kontakt:
Mene iskreno boli **** I za Ajlu I za Alena. Da vam pravo kazem. Ne misle oni da rade nesto lose tu. Doveli najnormalnije igraca najnormalnije menadzerska provizija isplacena.
Provjerljivo je odakle je Ristic dosao ko ga je doveo I ko je konekcija. A to sto se vi vezete za pojedince koji su se nakacili na pipu milijardera I ne popustaju me ne zanima.
I necu vise ni pisati da mi ovdje svakakvi ljudi psuju I pljuju po tom. A da nisam javno neke stvari uradio I poslao gdje treba jos bi vam Sabrina sjedila u klubu.
Provjerljivo je odakle je Ristic dosao ko ga je doveo I ko je konekcija. A to sto se vi vezete za pojedince koji su se nakacili na pipu milijardera I ne popustaju me ne zanima.
I necu vise ni pisati da mi ovdje svakakvi ljudi psuju I pljuju po tom. A da nisam javno neke stvari uradio I poslao gdje treba jos bi vam Sabrina sjedila u klubu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Ja predlazem da se manimo gluposti i predjemo na temu za pozitivne clanove kluba
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu