FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad ce ti brazilci na probu?
Lažeš!jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:20Evo da vam ukratko objasnim sta se desava u nasem klubu.
Ristic Bratislav koji je igrao sa Skorom za Olimpic sad ima agenciju za igrace RB Sports Agency, inace je super prijatelj sa Alenom I Feđa Dudić je npr clan te agencije tj zastupa ga za Srbiju. Menadzerska proviziija za ovog malog je 50k eura a mali je antitalenat za fudbal. To su rastalili Ristić Alen I Ajla.
Ova trojica sto su dosla su dosla preko Predraga Đorđevica koji ima menadzersku agenciju Dony Menagment AD doduse pod imenom Prentragk Tzortzevits I zastupnik je sva tri ova igraca za inostranstvo. Menadzerska provizija za njih trojicu je 100 k eura I to su rastalili Predrag Đorđevic i Ajla Alimanovic.
I nemojte mi srat ni o kakvoj pozitivi. Uzimaju Tana lopatama I ne posustaju. Napravio je pomocni objekat (teretanu) da zamaze oci investitorima kojih pored Tana ima jos nekoliko. Vode klub u propast.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ja ne znam kako mi navijači Sarajeva dajemo sebi za pravo da kritikujemo? Eto, samo mi to nije jasno...
Ja mislim da treba ljude pustit da rade, malo strpljenja, bice ulaganja, sad ce i izbori, novi stadion, bordo arena, natkrivanje istoka, butmir, kamp, grupne faze, titule, najbolji klub na balkanu.
Ja bih im dao još jedno 7,8 godina pa da mogu opravdat kritike, do tada u rupe i prepustite forum braniocima trenutne politike kluba.
Ja mislim da treba ljude pustit da rade, malo strpljenja, bice ulaganja, sad ce i izbori, novi stadion, bordo arena, natkrivanje istoka, butmir, kamp, grupne faze, titule, najbolji klub na balkanu.
Ja bih im dao još jedno 7,8 godina pa da mogu opravdat kritike, do tada u rupe i prepustite forum braniocima trenutne politike kluba.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Sabrina je za Ajlu Florentino. Kazem lagati na covjeka ovdje gdje debili jedva cekaju da se zakace za nesta nije uredu, Alen nema mrlje u karijeri, tako da bez dokaza ikakvog covjeka blatiti nije uredu.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:43Mene iskreno boli **** I za Ajlu I za Alena. Da vam pravo kazem. Ne misle oni da rade nesto lose tu. Doveli najnormalnije igraca najnormalnije menadzerska provizija isplacena.
Provjerljivo je odakle je Ristic dosao ko ga je doveo I ko je konekcija. A to sto se vi vezete za pojedince koji su se nakacili na pipu milijardera I ne popustaju me ne zanima.
I necu vise ni pisati da mi ovdje svakakvi ljudi psuju I pljuju po tom. A da nisam javno neke stvari uradio I poslao gdje treba jos bi vam Sabrina sjedila u klubu.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 25 jun 2024, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Smetaju vam pojacanja od ekipa sa dna ljestvice tabele Srpske pingpong lige
A sad vam smeta i pojacanja iz vrha tabele pingpong lige
Pitarluk fuj
A sad vam smeta i pojacanja iz vrha tabele pingpong lige
Pitarluk fuj
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 25 jun 2024, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ispade ovaj iz Belgiji najsmotaniji jedino on nista nije zaradio.
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brat smor si samo takav

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Brukate se ljudi dragi s tim mahalskim i bespotrebno huškate ljude, pogotovo one naivne kojih ima more. Saznao čovjek čitavu šemu, sve zna u bobu, dajte ba..
Kakve veze ima što se mora platiti za ovog malog, druga stvar lik je možda zalog za budućnost, neće odmah ići u prvih 11. Svi se utališe, Letterme nikako da skonta hudnik, šta raja neće sve izvaliti..

Kakve veze ima što se mora platiti za ovog malog, druga stvar lik je možda zalog za budućnost, neće odmah ići u prvih 11. Svi se utališe, Letterme nikako da skonta hudnik, šta raja neće sve izvaliti..

Ako je rako, natakarim ih !Harakiri79 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 18:49Ploco nije na spisku igraca koji su dobili poziv za prozivku i koliko znam ne trenira s ekipom, receno mu je da je otpisan i da moze traziti drugi klub
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vidis kako se Alen za sedmicu snasao, izgleda da je ovaj nesposoban

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo trampa mi njima Zeljkovica oni nama ovog malog , papiri za papire
Znaci otjerao si ti Sabrinujurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:43Mene iskreno boli **** I za Ajlu I za Alena. Da vam pravo kazem. Ne misle oni da rade nesto lose tu. Doveli najnormalnije igraca najnormalnije menadzerska provizija isplacena.
Provjerljivo je odakle je Ristic dosao ko ga je doveo I ko je konekcija. A to sto se vi vezete za pojedince koji su se nakacili na pipu milijardera I ne popustaju me ne zanima.
I necu vise ni pisati da mi ovdje svakakvi ljudi psuju I pljuju po tom. A da nisam javno neke stvari uradio I poslao gdje treba jos bi vam Sabrina sjedila u klubu.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Lazni "namicatelji" vjestacke i neargumentovane pozitive, su trenutno, neprijatelji kluba.
Jedina logicka i iz ljubavi pozicionirana pozicija SADA je "opozicija" svemu ovome.
Jedina logicka i iz ljubavi pozicionirana pozicija SADA je "opozicija" svemu ovome.
- FKS -
guadalupe je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:47Sabrina je za Ajlu Florentino. Kazem lagati na covjeka ovdje gdje debili jedva cekaju da se zakace za nesta nije uredu, Alen nema mrlje u karijeri, tako da bez dokaza ikakvog covjeka blatiti nije uredu.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:43Mene iskreno boli **** I za Ajlu I za Alena. Da vam pravo kazem. Ne misle oni da rade nesto lose tu. Doveli najnormalnije igraca najnormalnije menadzerska provizija isplacena.
Bio sam i ja fin, dobar i sportista dok mi se nije ukazala prilika da ukradem...
100%.
Ko god trenutno fura nekakvu lažnu pozitivu ili je lično ajlin bot ili je glup, treće opcije nema.
-
- Kontakt:
Nije niko nista ukrao. Tako su dovedeni igraci.
Nije to protivzakonito. Najnormalnija transakcija u fudbalu.
Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
Nije to protivzakonito. Najnormalnija transakcija u fudbalu.
Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Eto vidis, odma se pocnu kaciti padobranci na laz, jedva docekaju.Kmenkake je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:54guadalupe je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:47Sabrina je za Ajlu Florentino. Kazem lagati na covjeka ovdje gdje debili jedva cekaju da se zakace za nesta nije uredu, Alen nema mrlje u karijeri, tako da bez dokaza ikakvog covjeka blatiti nije uredu.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:43Mene iskreno boli **** I za Ajlu I za Alena. Da vam pravo kazem. Ne misle oni da rade nesto lose tu. Doveli najnormalnije igraca najnormalnije menadzerska provizija isplacena.
Bio sam i ja fin, dobar i sportista dok mi se nije ukazala prilika da ukradem...
Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 13 gostiju.