Laško Malt.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat
Tačno vala, i kad sam bio ultra aktivni pušač u autu i stanu je ja prvi pa svi ostali neće zapaliti. Sad svakako samo na poslu ponekad zapalim.AshburtonG je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:35Sta ces se mrstit? Tvoja kuca, tvoja pravila. Kod mene je Pejgamber ni bi zapalio u stanu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Re: Re: Chat
voda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na državnoj televiziji BiH reklama nektar pivo i reprezentacija srbije, pu majku vam jeb daBogda se ugasili
Gledam i ne vjerujem. Jos kaze nece ljudi da placaju pretplatu. Eto vam Srbi, pa nek placaju, svakako derete njihove reklame. Jbt haj pivo, uvalili reklamu za njihovu reprezentaciju.
Ugasili se sutra odmah aBd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li ima neko band za manju svadbu da preporuci, ali da su u okvirima normalne cijene?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
FUP opet u Bulevaru. Ima li iko legalan tamo 
Konaković poručio Dodiku da veže konja gdje mu aga kaže, on mu odgovorio: "Primio si se k'o saučešće"

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Cijena će ti prvo zavisiti od vremenskog okvira kada se planira svadba, a drugo teško je pogotovo u ovom periodu tipa juli-septembar naći nekog da ti pjeva po normalnoj cijeni.
Mom drugu su muzičari odredili datum svadbe u augustu za ovu godinu, jer su mu rekli samo taj dan smo slobodni i on pristao na taj dan radi njih. Uzet će mu oko hiljadu i tristo i to utorak u augustu.
Isto tako prošle godine kad se drug ženio u septembru, tražio je ovdje te lokalne zabavljače svi su bubali cijene kao da su pokojni Šabke, i našao je nekog za 500KM da mu pjeva tada. Mislim danas su te svadbe toliko komercijalizovane postale, da slikari, muzičari i ostali režiseri tog dana mogu za dan uzet pare da su mirni mjesec.
Tako blizu, a tako daleko.
Kakve su ovo akcije po seheru uhapsise Murisaaa
Kod nas samo pijune hapseee
Kod nas samo pijune hapseee
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jun 2024, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Meni je muka od toga, sreca pa ne zenim se ja. Nije normalno koliko su nabili cijene, sto ti kazes od dekoracije do pjevaca.Civa je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:00Cijena će ti prvo zavisiti od vremenskog okvira kada se planira svadba, a drugo teško je pogotovo u ovom periodu tipa juli-septembar naći nekog da ti pjeva po normalnoj cijeni.
Mom drugu su muzičari odredili datum svadbe u augustu za ovu godinu, jer su mu rekli samo taj dan smo slobodni i on pristao na taj dan radi njih. Uzet će mu oko hiljadu i tristo i to utorak u augustu.
Isto tako prošle godine kad se drug ženio u septembru, tražio je ovdje te lokalne zabavljače svi su bubali cijene kao da su pokojni Šabke, i našao je nekog za 500KM da mu pjeva tada. Mislim danas su te svadbe toliko komercijalizovane postale, da slikari, muzičari i ostali režiseri tog dana mogu za dan uzet pare da su mirni mjesec.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Evo, ono o čemu smo danas pričali. Crna Gora skoro završila posao, najteži zadatak su danas kompletirali i gledaj kome se zahvaljuju,
“Evropo hvala ti na povjerenju. Hvala svim 27 članica ponaosob, našim prijateljima iz regiona poosebno Hrvatskoj i Sloveniji. Takođe, našim saveznicima Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i svim drugim”, poručio je Spajić.
Zato nam treba Hrvatska.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pravim svadbu ove godine i na muziku i fotografa ce hladno otici 6K a da je to neki prosjekCiva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:00Cijena će ti prvo zavisiti od vremenskog okvira kada se planira svadba, a drugo teško je pogotovo u ovom periodu tipa juli-septembar naći nekog da ti pjeva po normalnoj cijeni.
-
- Kontakt:
Pa ko ti pjeva? Ili si angazovao nekog fancy skupog fotografa?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisam detaljno pratio put Crne Gore ka EU, ali vidim da su Ugovor o euroatlanskom partnerstvu sa Hrvatskom potpisali 2013. Dijelom sličan takav (samo o europskom partnerstvu) BiH je potpisala pet godina kasnije.
Kaskamo na svim poljima, ali tu je i licemjerna politika Hrvatske prema nama. Ovdje čak neću detaljnije o otvorenim pitanjima između dvije zemlje, poput onog radioaktivnog otpada, granice itd.
Problem je taj što u praksi provode jedno dok u teoriji primjer po EU institucijama, pričaju drugu priču, tobože eto kako podupiru BiH.
Sam Plenković je izletio tako što daje podršku Čoviću, kako sam već pomenuo za onaj važni infrastrukturni energetski projekt, a Čovićev plan nije po mjeri i pravilima Zapada.
Hrvatska će nastavit radit u korist hrvatskog naroda u BiH, a politički predstavnici tog naroda, gledajući zdravorazumski, često budu remetilački faktor.
Koliko koja zemlja kandidat stvarno ispunjava uslove za EU teško je znati, ali ovo kako su nas pogurali zbog geopolitičkih okolnosti, vidimo da očito svima mogu zažmirit na jedno oko.
Opet oko nekih pitanja, Crnogorcima će prije pomoći Hrvati, nama možda Slovenija itd.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 jun 2024, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, invincible1921, Varijantas8 i 157 gostiju.