UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Nestvarno lose prvo poluvrijeme.
Daj nek sudija sad svira kraj.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav crni Foden i Saka. Osim golmana koji i nema nekog posla, bukvalno svi igraci Engleske su sramotni

Kad ti je citav tim u kanalu, kad ne mogu meda protiv Slovenije - to znaci da je do selektora milijardu posto. Moze on ubaciti drugu postavu, novih 10, opet ce isto igrati

Zalosno je kakvom parmaku je pala u ruke ekipa vrijedna 1,5 miijardi.
Prestanite spominjat odvratnu Englesku.
Slovenija igra brzo, moderno i čvrsto. Oni su prava ekipa s glavom i repom i s vrhunskim stručnjakom na klupi.
Slovenija igra brzo, moderno i čvrsto. Oni su prava ekipa s glavom i repom i s vrhunskim stručnjakom na klupi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zao mi sto sam Engleze svrstao u krug favorita. Svakako da to nisu. Danska tanka, ubit ce ih Svabe. Cetalji i Janezi zalutali.
Danas se fudbal igra po automatizmu a ne instinktom kao prije 15-20 godina.
Zato se kojekakvi Fodeni, Sake, vinicijusi i slicni pogube na reprezentativnom nivou, jer nema strucnjaka na klupi da napravi sistem.
Zato se kojekakvi Fodeni, Sake, vinicijusi i slicni pogube na reprezentativnom nivou, jer nema strucnjaka na klupi da napravi sistem.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Engleska je gora nego prije 6-7 godina iako je ekipa individualno osjetno jaca. Southgate je svakom utakmicom gluplji i losiji trener iako je prirodna pojava da se svakom utakmicom nesto nauci ili da trener u najgorem slucaju stagnira.
Ne mozes vise pojmiti ovu bezidejnost.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al moraš biti dobro lud da autističnoj luzerčini Kaneu daš kapitensku traku 

Harry Kane propao kako je otisao u amatersku ligu. Daj Watkinsa.
moze ovo srbija dobiti, samo mora dodati Vlahovića u napad
- tuzlak1987
- Kontakt:
Englezima je kriv Transfermarkt jer im je napucao cijene, a njihova liga liga stranih igraca.
Eze je 60 miliona, Toney 50, Gordon 60 i oni su sada kao bolji igraci od onog Dan Ndoyea sto dere za Svicarce i cijena mu 15 miliona.
Eze je 60 miliona, Toney 50, Gordon 60 i oni su sada kao bolji igraci od onog Dan Ndoyea sto dere za Svicarce i cijena mu 15 miliona.
Ja loših mečeva dns
Ma smiješan lik, neznalica jednostavno. Potencijalno će imati autoput do finala, ali će ga isprangijati neka Austrija i izletit će.Kajzer10 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 21:54Engleska je gora nego prije 6-7 godina iako je ekipa individualno osjetno jaca. Southgate je svakom utakmicom gluplji i losiji trener iako je prirodna pojava da se svakom utakmicom nesto nauci ili da trener u najgorem slucaju stagnira.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ne znam sta se taj doticni buni vidi mu profilne...ko da nije dovoljno sto je uzpovac nego jos i izrael podrzava
=\_1921_/=
Ja ne kontam čemu se hejta Slovenija? Ljudi za svoj standard i kvalitet igraju fenomenalno.
Halo, i pocetnoj im igraju igraci iz SLOVENSKE lige!
Igraju onako kako bi mi željeli - a ne možemo.
Halo, i pocetnoj im igraju igraci iz SLOVENSKE lige!
Igraju onako kako bi mi željeli - a ne možemo.
Jest to je problem. Cijene igraca koji i ne igraju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 21:56Englezima je kriv Transfermarkt jer im je napucao cijene, a njihova liga liga stranih igraca.
Centre forward je napisao/la: ↑25 jun 2024, 21:43Na koju foru je Mitrović zabio masu golova za repku?
Još ima nekih koji ga porede sa našim Džekom.![]()
Mitrović je odličan napadač. To što u ovim Piksijevim vratolomijama on najviše ispašta - to nije njegova krivica. Apsolutno ista situacija kao kod nas kad je napadač totalno odsječen od ostatka ekipe, pa se konstantno dešava da se Džeko vraća po loptu na centar i na našu polovinu.
Pola golova u karijeri je dao sa ivice peterca. To ti najbolje govori kakva igra mu odgovara.
Upoređivati ga sa Džekom je neozbiljno. Džeko je bolji napadač, ima mnogo bolji osjećaj za gol, bolji je finišer, zna igrati lijevom, jednostavno je kompletniji. Zato je imao bolju karijeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.