Ima ih bar 10, neke popola sa srpskom...ima dosta i onih crnih sloboda ili smrt...ustvari kolko vidim ima 30 vrsta zastava a najmanje ne zvanicnih od drzave Srbije

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ima ih bar 10, neke popola sa srpskom...ima dosta i onih crnih sloboda ili smrt...ustvari kolko vidim ima 30 vrsta zastava a najmanje ne zvanicnih od drzave Srbije
Plasman u kvalifikacijama, a bili su zajedno u grupi gdje je Danska završila ispred.JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:35Čini mi se po 6 kartona imaju Slovenci i Danci, šta se naredno gleda?
Rezultati u kvalamaJayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:35Čini mi se po 6 kartona imaju Slovenci i Danci, šta se naredno gleda?
Najgadniji narod na svijetu, nit zastave svoje drzave kako treba nit normalne navijacke pjesme gdje pjevaju zapravo o ljubavi prema svojoj domovini vec samo neki junaci, neke slobode, kosovo itd. Danas na trgu skandiraju ratko mladic, onaj neki hoda u nosnji sa sajkacom.. Boze me sacuvajinvincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:32Ima ih bar 10, neke popola sa srpskom...ima dosta i onih crnih sloboda ili smrt...ustvari kolko vidim ima 30 vrsta zastava a najmanje ne zvanicnih od drzave Srbije![]()
JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:38Kaže Šuko Mitrović nije igrač koji simulira. Ljudino nisi ti njega gledao u Fulhamu. Padavičar ala Saka
Vidi se nedostatak kvaliteta u trenerskom fahu u reprezentativnom fudbalu, ogromni jaz u odnosu na klupski, sto je i logicno obzirom na lovu koja se tamo obrce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.