RŠD Velež Mostar

Bazinga12345
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Bazinga12345 » 25 jun 2024, 17:05

Valjda se otarasi Stefanela što prije...
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 25 jun 2024, 17:07

CampobelloDiMazara je napisao/la:
25 jun 2024, 16:40

Sigurno kentra za stadion u evropi jer se na njega nije ni racunalo. Nego jeli ono Bobaj na 5:15 jao prodora po strani trci Dialo od 1,3 miliona ne moze ga rukom uhvatit

Dobro smo se drzali prvo poluvrijeme. Tek drugo nas Hajduk rutinirao kada smo isprobali juniore
Moguće da je bio Bobaj, odlična brzina i kontrola lopte u sprintu. Pogledao sam i naš video, ali i kratki Hajdukov, Osman kao mačka prvo poluvrijeme, sve skidao. Solidno prvo poluvrijeme, par finih šansi za nas. Ono što upada u oči je naša klupa, gdje su bukvalno sve bili malci. Sve u svemu, fina provjera za početak...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 25 jun 2024, 17:09

Ocekivao sam vise od mahmica, lik je kiks igrac, kriv za barem 3 gola u ono malo vremena sto je bio kod nas. Nebi ga klafuric tek tako otpisao i ostao na zvoni i domicu. Ako smo ista uspljeli dobit za njega odlicno.

Sahbaz2
Kontakt:

Post Postao/la Sahbaz2 » 25 jun 2024, 17:55

Xenophon je napisao/la:
24 jun 2024, 23:24
Trener, ako dođe, iznenadit će se sa suđenjem u ovoj ligi i ne vjerujem da je spreman psihički podnijeti sezonu nakon njemačke discipline koju je osjetio na svojoj koži godinama unazad.

Ovo sve nekako sporo ide, posebno oko novih igrača.

Nisu svi ažurni kao forumaši :kafa:

Kuprešak i Luka Mamić i dalje slobodani igrači, šta čekaju?
Neka dovedu Blagajića, preskup je ali ako hoćeš napredak, takvi igrači su obaveza.
Jok eto mi smo poznati po jakoj psihi.. kad je god tijesno i kad zatreba mi padnemo. Pogledaj repku danska 1-1, ukr 1-2 svaki playoff, penali protiv irske, Francuska 1-1

Ako ima Njemački mentalitet biti će rad, disciplina, struktura

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jun 2024, 21:57

Nema smisla da me plaćaju, uplate da botujem su redovne a da ja preskačem dane i završavam iste sa 0 postova.

Tužno je da sada, kada smo trebali da nabrijavamo atmosferu, prodajemo članske uveliko, izbacujemo videe sa treninga kao crossbar challenge i slične piz.darije kao svaki normalan klub u ovom dijelu sezone, naša medijska služba radi kvalitetom vrhunske videe u kojima stvara lažni narativ da smo na pregu "nekog novog poglavlja", da slušamo 45 puta da "gradimo stadion", da smo "ponovo u vrhu bh. fudbala" iako smo to od ulaska u PL bili skoro svake sezone, da smo "izborili evropsko ljeto" kao da je konkurencija bila ne znam ni ja kakva a ne Posušje i Sloga itd. te pravi izlizane izjave da "čuvamo velež kao zjenicu oka" kao da ćemo izaći na lokalne izbore u oktobru.

Sve zbog jednog čovjeka, njegovih poteza kontra interesa Veleža i možebitno prebijanja nekih privatnih problema sa Stefom preko Kluba, i njegovog "skrivanja" i isticanja Rahimića kojem naravno niko neće ništa reći, jer nije on taj koji je zayebao plus čovjek je najjači sponzor kluba.

S obzirom da znam kako razmišlja, a znam i da čita ovaj forum i "osluškuje" šta se priča - pošto mu je to jedino bitno, da mu poručim da neće postati Josip Musa modernog doba ako mu ne bude Velež na prvom mjestu, plaćenim člancima po kvazi portalima to isto neće postati, sa press konferencijama kada se pokosi teren to također neće postati, zadovoljavanjem svih pljuvača Veleža i bivših legendi i uhljebljavanjem u isti također neće to postati, ljudi će prepoznati rad u interesu Veleža i kakav god da si lik, a znamo svi da si ljigavac da se ne lažemo, dosad dok si radio u interesu Veleža niko ti nije ništa zamjerio, čak su neki nasjeli na tvoju priču gdje si glavni lik i neko bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Potrošio si vijest o čitačima, o tenderu, koji su odlični projekti, a koji su prošle ispod radara samo da bi oprao sebe, ali zaboravljaš da za Velež navijaju ljudi koji su pušili priču o "optimalnoj temperaturi za izgradnju pomoćnog" i sad većinom znaju prepoznati laž i populizam. O odnosu i završetku tvom s Klafurićem neću na ovom forumu, ali moraš upamtiti da ti ne predstavljaš Senada Kevelja nego Velež, i da je Velež uvijek bio gospodski klub koji se gospodski treba da odnosi prema bivšim igračima i uposlenicima, a ti si na primjeru Hasanović i Klafurić dokazao da si sebi najbitniji i da je najbitnije da svako zna da si ti "glavna baja".

E tako, stoja zarađena, jači bot se nije pojavio na ovom forumu, pozdrav za dimeta upratio sam post o Zvoniću :ljepota:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 jun 2024, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 25 jun 2024, 22:04

Na zrak bro. Na zrak.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 25 jun 2024, 22:06

Ima li tog Selimbegovica vise, ko da je evropa za 2 mjeseca a ne 2 hefte.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jun 2024, 22:07

MostarskiVelez je napisao/la:
25 jun 2024, 22:04
Na zrak bro. Na zrak.
Hvala što si mi javio za ovo optimalna temperatura za izgradnju pomoćnog, to je bilo negdje 2015. a ja tad nisam navijao za Velež :)

I da, vjerovatno ništa od Selimbegovića, gotovo sigurno da je tako. Uzalud se sop.ba platio da napiše jak članak.. A mogli smo junioru nekom dat stoju :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

kaskada1922
Kontakt:

Post Postao/la kaskada1922 » 25 jun 2024, 22:41

slika

Koga interesuje, otprilike ovako izgleda dres. Vidi se kragna na onom kratkom snimku.
Mostar možeš napustiti, al' on ne napušta tebe.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 25 jun 2024, 22:42

Dakle, isti dres samo dodatak Puma logo :mrgreen:
Republika Bosna i Hercegovina

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 25 jun 2024, 22:43

Dobrodošao Mladen Obrenović. :opaopa: :bih:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 jun 2024, 22:48

MostarskiVelez je napisao/la:
25 jun 2024, 22:43
Dobrodošao Mladen Obrenović. :opaopa: :bih:
Dobio sam i ja potvrdu od dva jaka covjeka. Izgleda da je to to. Sa Mladenom krecemo u evropu i prvenstvo :bih:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jun 2024, 22:55

Moj prijedlog je da Kevelj sjedne na klupu, da bude prvi predsjednik-trener-sportski direktor (s obzirom da je najavio dolazak 6 igraca u maniru Monchija) u historiji fudbala :bih:

Kakva bi to bila prica o najuspjesnijem sportskom radniku svih vremena :salut:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 jun 2024, 22:58

Kakav cirkus ljudi rade. Amaterski potezi, pucanje sebi u noge. Definitivno Kevelj bi trebao da se odmakne od nekih stvari vezanih za klub. Neka ga u upravi, nije problem, ali ove stvari koje radi nazalost su nas unazadile. Prepusti kormilo Rahimicu, a ti bude podrska gdje treba.

Ako je Obrenovic iz Zvijezde U9 kandidat, onda bolje ostaviti Merzica, nek momak dobije sansu, pokazao je da ima slifa. Sujeta covjeka opasna stvar, pokazatelj je to svega sto je uradeno u zadnjih 10 dana.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jun 2024, 23:00

nekoIzMostara je napisao/la:
25 jun 2024, 22:58
Kakav cirkus ljudi rade. Amaterski potezi, pucanje sebi u noge. Definitivno Kevelj bi trebao da se odmakne od nekih stvari vezanih za klub. Neka ga u upravi, nije problem, ali ove stvari koje radi nazalost su nas unazadile. Prepusti kormilo Rahimicu, a ti bude podrska gdje treba.

Ako je Obrenovic iz Zvijezde U9 kandidat, onda bolje ostaviti Merzica, nek momak dobije sansu, pokazao je da ima slifa. Sujeta covjeka opasna stvar, pokazatelj je to svega sto je uradeno u zadnjih 10 dana.
Ma kakav Obrenovic. Braca iznad su smijesni ali izgleda samo sebi, mozda tako lakse gutaju ovo sto nam predsjednik priredjuje. A i bitnije je nalozit nekog strumfa ili pitara nego napisat onako kako jeste

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 jun 2024, 23:01

Nije kandidat nego novi trener. Ide objava sutra u 11. Citav je dan u Mostaru ima i kratki video snimljen veceras na terasi Bristola

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 25 jun 2024, 23:08

Kako iskopase tog iz u19 zvijezde 09, cudan potez ako je istina.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 jun 2024, 23:10

killafrommanilla je napisao/la:
25 jun 2024, 23:00

Ma kakav Obrenovic. Braca iznad su smijesni ali izgleda samo sebi, mozda tako lakse gutaju ovo sto nam predsjednik priredjuje. A i bitnije je nalozit nekog strumfa ili pitara nego napisat onako kako jeste
Ako je tako smatram da je rjesenje privremeno gasenje pozara, da nije kvalitetno. Volio bi da budem u krivu i da nastavimo sa njim uzlaznom putanjom, al nisam nesto optimista. Cak me strah i da je nesto drugo u pitanju, al necu ovdje pisati, zadrzacu za sebe.

Forza Velez

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 jun 2024, 23:15

killafrommanilla je napisao/la:
25 jun 2024, 23:00

Mahh 90% nas smatra da su zadnji potezi, od Klafurica, Bulica i sad novog trenera uzasni potezi, samo neko hoce javno da to iznese poput tebe, dok ima onih koji pokusavaju da smire situaciju, pa cak i onih koji lazu i sebe i druge. Nadam se da ce izdobriti, imamo stvarno finu priliku da se uzdignemo, al treba da se dohavizaju dok jos nije krenulo nizbrdo.

Forza Velez :bih:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.