UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Nodi ne slavi ni poraze, ni pobjede Srbije i Hrvatske, jer mi ne znace nista realno
Peglate i jedni i drugi i treci
Peglate i jedni i drugi i treci
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 jun 2024, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- JayCatwright
- Kontakt:
isto zutih su imali Danska i Slovenija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pitam jel ovo najveci uspjeh pojedinih navijaca bosanskohercegovacke reprezentacije na eurima, nisam spominjao nikakva slavlja, slageruVensanKasel je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:09Pa jarane zašto pitaš ako te boli qrac ??? Jao šlagirunga![]()
![]()
![]()
Bayern@heart je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:12Pa sta ces onda na ovom forumu idi na vaše ustaške ili četničkr forume ako ih imate pa tamo palamudi
Ljudi ko su ovi likovi, kakvi su ovo nickovi, odakle su izgmizali odjednom?UDAlmeria je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:12Vas ocigledno. Inace ne bi zivjeli ovdje i kmecali evo vec treci dan ce. Ja ne znam ni za jedan srpski i hrvatski forum, niti mi pada na pamet da se prijavim na jedan takav.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Slovenija samo 2 poraza u zadnjih 20 utakmica
kad kazu da nemamo kvalitet 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
hrvatska je prestara. ok, imali su i peh ali bili su loši i zasluženo idu kući
srbija je bila dno dna, dekadentnije ne može
slovenija je iskoristila užasnu grupu ali neće daleko
mi u totalnom raspadu, crna gora i makedonija uvrh glave ‘nako. kosovo još u najboljoj situaciji od zemalja koje gledaju na tv ali i to je tanko
hrvati će se dići, srbija neznam, ostalima se crno piše
srbija je bila dno dna, dekadentnije ne može
slovenija je iskoristila užasnu grupu ali neće daleko
mi u totalnom raspadu, crna gora i makedonija uvrh glave ‘nako. kosovo još u najboljoj situaciji od zemalja koje gledaju na tv ali i to je tanko
hrvati će se dići, srbija neznam, ostalima se crno piše
- JayCatwright
- Kontakt:
Do kraja uz Švabe, Austriju, Sloveniju i Španiju, a protiv haramball ekipa. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hrvatska ce da se digne kao sto se u rukometu digla - znaci nikako.
Samo da jos jednom citiramo mostar35, s napomenom " simpaticna je slovenija".mostar35 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:57Niste zaslužili, drug. Niste.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 19:51
Mi da smo imali 10% sreće, igrali bi bar na jos 2 velika takmicenja.
SImpatični su Slovenci.
Kad se realno sagleda a i analiticari na areni, hrtu i bhrtu kazu da su slovenci zaista hit na euru dok su srbi i hrvati zestoko podbacili, naravno postoji i poneki mentol tipa josko i na areni naki likovi koji se zale na sudjenje, ali eto neka mali i mitomanije.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Zna li neko, kako se voli i gine za Srbiju? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ok te kombinacije, al mene zanima koja je logika iz toga, pravila/algoritam, kako određuju ko će kome

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
O Dabogda im nikad kući ne stigao pehar kalkulatori kalkulatorski luzerski!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nevjerovatno da neki i dalje spominju reprezentaciju BiH koja nije u stanju jednu smislenu akciju napraviti.
srbi indvidualno imaju svltvarno dobru reprezentaciju ali su organizacijski i kolektivnim mentalitetom nivo zaira i zimbabvea, i zbog toga mnoge dobre stvarni nisu napravili i niti ce
Piksi ko Koeman u vakat kad se ganja rezultat ubaci sve napadače što ima na klupi. 
Englezi su sramotni. Najveće razočarenje. Da ih hoće neko dobro natamburati.

Englezi su sramotni. Najveće razočarenje. Da ih hoće neko dobro natamburati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- tutankamon1905
- Kontakt:
Normalno da pratim i zelim im sve najbolje.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:13Razočarao si me s tim komentarom, jer znam da pratiš našu reprezentaciju. Nemam problem da ti navijaš za Hrvatsku pored BiH, niti da neki Srbin navija za Srbiju, ali u isto vrijeme nije uredu pisati ovakve komentare jer Bošnjaci itekako imaju razloga da ne navijaju za Hrvatsku a kamoli za Srbiju, od ratnih tenzija, ubijenih članova porodice i prijatelja, teritorijalnih aspiracija, u slučaju Srbije agresivnih prijetnji itd. i niko im to ne treba uzimati za zlo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:01Jel nakon ispadanja Hrvatske i Srbije ovo i zvanicno najveci uspjeh BIH na europskim prvenstvima?
Tebi ovo pišem jer znam da si zreo da shvatiš, a ovim ko mostar i rigoleto il ih izignorišem il opalim kontraprovokaciju
Imas normalne koji dostojanstveno slave ispadanje "neprijatelja". A imas i ove koji u svakoj mogucoj situaciji budu prvi kada krene prica o ustasama, cetnicima, balijama.
Takve cu uvijek nalijepit jer takvog zaboli qrac za BiH, takvi vole samo neuspjeh drugog i time se hrane.
Zna se dobro na koga ciljam, nitko normalan se nece osjetiti prozvan.
Evo recimo usporedi svoj normalni komentar sa ovim likovima koji nisu postojali do prvih poraza Hrvatske i Srbije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.