Nema sumnje da ste ga utrenirali za borbu za opstanak, ali nama trebaju ovi za gornji dio tabele.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Desetar i Virtual su se iskusno kamuflirali jer znaju o cemu se radi i to postujem. Igrac koji je sa nama bio pod ugovorom dobija slobodne papire i iskreno jako mi je zasmrdila ona promjena domacinstva za evropske utakmice jer je bilino bilo dogovoreno
Moram priznati da smo i jedni i drugi dobro prosli osim zenicana jer ih je Azur pravo bacio pod noge sa onom floskulom o najboljoj atmosferi i navijacima na Grbavici
Moram priznati da smo i jedni i drugi dobro prosli osim zenicana jer ih je Azur pravo bacio pod noge sa onom floskulom o najboljoj atmosferi i navijacima na Grbavici
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Sarajevo dovelo pojačanje iz Radničkog, Dudić ovog fudbalera nije koristio

To Merso opet na let zakasnio?
-
- Kontakt:
Ma njemu je Bosanski ionako drugi jezik, pola neće ni razumjet'. Ja sam siguran da će se do sutra navečer sve ozvaničit.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:03Vidio Peljtin intervju kad je govorio da nigdje psovki nema ko na stadionu Rodjeni, a on veliki vjernik pa mu zasmetalo.. ne voli cafire

Ja ne znam sto nasi imaju potrebu da hakaju Mahmica, nije covjeku kliknulo kod nas, sada trazi nacin da okrene karijeru u pozitivnom smjeru, sto je sasvim normalna stvar u fudbalu... Sto se mene tice, nadam se da ce dobro posluziti Zelju (osim kad bude igrao protiv nas) 

U fudbalu nikada ništa nije sigurno: Preokret u Mostaru, Selimbegović ne preuzima Velež
Iako se jučer činilo da je dogovor između Veleža i Merseda Selimbegovića gotovo finaliziran, od dogovora nema ništa.
Stvari su se danas promijenile, te do konačnog dogovora na kraju nije došlo i Selimbegović neće sjesti na klupu tima iz Mostara.

Iako se jučer činilo da je dogovor između Veleža i Merseda Selimbegovića gotovo finaliziran, od dogovora nema ništa.
Stvari su se danas promijenile, te do konačnog dogovora na kraju nije došlo i Selimbegović neće sjesti na klupu tima iz Mostara.

-
- Kontakt:
Mislim da se radi o tome da smo pronasli nekog drugog trenera koji je odbio Sarajevo nakon odlaska Rozmana. Uglavnom nece biti ugodno za njih sutra 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni već sad nije dobro, iskreno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:52Mislim da se radi o tome da smo pronasli nekog drugog trenera koji je odbio Sarajevo nakon odlaska Rozmana. Uglavnom nece biti ugodno za njih sutra![]()
Strah me i pomisliti kako će nam sutra biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kad Zaimovica predstavimo, kuku vama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:02Meni već sad nije dobro, iskreno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:52Mislim da se radi o tome da smo pronasli nekog drugog trenera koji je odbio Sarajevo nakon odlaska Rozmana. Uglavnom nece biti ugodno za njih sutra![]()
Strah me i pomisliti kako će nam sutra biti.

Ma sve je to Keveljev power play da pokaže kako Velež može potpisati sve što Sarajevo ne može. Očekujem i Guliashvilija na prozivci u Mostaru. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po mom mišljenju najbolji izbor.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:03Kad Zaimovica predstavimo, kuku vama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:02Meni već sad nije dobro, iskreno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:52Mislim da se radi o tome da smo pronasli nekog drugog trenera koji je odbio Sarajevo nakon odlaska Rozmana. Uglavnom nece biti ugodno za njih sutra![]()
Strah me i pomisliti kako će nam sutra biti.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bez ikakve uvrede ali treba razlikovati kvalitet i kvantitet. Iz ovog sastava jedino Boljević, Karić i Muftić odskaču.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:29Željezničar u lijepo atmosferi počinje pripreme
Na čelu plave lokomotive u novom stručnom štabu nalaze se general Rahimić i komandant Čorić koji ce predvoditi mlade novokompovane snage velikana sa Grbavice.
Bez hajpa i prevelikih očekivanja idemo u zdraviju i svjetliju budućnost![]()
Krpić 33
Galić 28
Boljević 28
Hiroš 28
Radovac 28
Cavnić 28
Ðorić 28
Vukoja 26
Abdulahović 26
Zubanović 24
Adebayo 24
Radinović 24
Muftić 22
Drina 22
Amoah 22
Mahmić 21
Karić 21
Odinaka 20
Duskaj 18
Pašić 18
Mačić 18
Laušević 18
Šemdin 18
Šabić 18
Efendić 18
Alagić 18
Zenićanin 18
Dzafo 17
Kolić 17
Mešić 17
Babaluk 17
Fočo 16
Trapara 16
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ovo samo kod nas ima. Cim je procurilo da ce potpisat za nas, oprali covjeka na ruke. Haj sto su mazlumi njemu pisali, ali zamisli kakav idiot moras biti da mu pises i clanovima porodice. Covjek je jasno rekao da nece ni rijec da izadje u javnost dok ne dodje u Mostar na potpis ugovora a ovamo raja vec uveliko prica i koliku je platu dobio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:11Po mom mišljenju najbolji izbor.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:03Kad Zaimovica predstavimo, kuku vama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 00:02
Meni već sad nije dobro, iskreno.
Strah me i pomisliti kako će nam sutra biti.![]()
Trenutno korisnika/ca: badblueboylivno, Beli98 i 25 gostiju.