FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Onda se izvinjavam, pogresno svatih. U zadnje vrijeme citam samo postove vezane za shit koji nas je zadesio. Naravno, gledajuci stvari sa takvog aspekta, to je veliki plus za Zeljeznicar. Takodjer mislim da necemo imati probleme sto se tice odlaska igraca u drugu drzavu. Ne odgajamo mi svoju djecu na taj nacin.
Potpisujem.Tek sad će novac od edinovog transfera dobiti na težini jer omogućavaju prebrodimo lakše ovu godinu ako ne bude "evrope".Daddo_tm je napisao/la:Poenta mog posta nije bila trenutna situacija sa desavanjima oko suspenzije Saveza, vec da se ukaze na to kako se u nasem klubu radi ozbiljno i profesionalno, jer nije mala stvar, imati sve cisto u klubu, gdje nema dugovanja igracima, gdje su placeni penziono i zdravstveno, gdje imate stabilnu finansijsku situaciju i ostale stvari koje su potrebne za dobijanje licence, a ko zna sta ce biti za par mjeseci, pa mozda ce i od ove licence biti koristi ima do juna jos vremena. Srdačan pozdrav4ever alone? je napisao/la:Sada mozes imati 5 licenci i stadion koji je u rangu Orange Arene. Suspenzija svaki tim premier lige sprjecava da igra u Europskim takmicenjima.
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Golcina sa zeljom...ako je ko regan na fmbalkan ovaJ GOL Je usao u gol mjeseca i u toku je glasanje pa eto ako vam nije mrsko da date glas meni
nick mi je tamo almirpintol...hvala
Golcina sa zeljom...ako je ko regan na fmbalkan ovaJ GOL Je usao u gol mjeseca i u toku je glasanje pa eto ako vam nije mrsko da date glas meni
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
kakve proteste zar ne vidis da je ovo najbolje sto se moglo desiti nasem fudbalu? ovako krecemo sa novim ljudima u novo doba...miki 90 je napisao/la:SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ovi sto su do sada radili u savezu vise nikad nece namirisati zgradu fudbalskog saveza!
gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujemtm84 je napisao/la:kakve proteste zar ne vidis da je ovo najbolje sto se moglo desiti nasem fudbalu? ovako krecemo sa novim ljudima u novo doba...miki 90 je napisao/la:SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ovi sto su do sada radili u savezu vise nikad nece namirisati zgradu fudbalskog saveza!
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
sta to fejsbuk revolucija ? hahaha protesti dan nakon zasjedanja fife i uefe 
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo .....Hamo je napisao/la:Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujemtm84 je napisao/la:kakve proteste zar ne vidis da je ovo najbolje sto se moglo desiti nasem fudbalu? ovako krecemo sa novim ljudima u novo doba...miki 90 je napisao/la:SVI NA PROTESTE U SUBOTU 2.4.2011 U 12H ISPRED NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Capt_Billy
- Kontakt:
Jeste, upravo je miki 90!!! Treba im **** MATER VISE!!!!!! IDEMO SVI NA PROTESTE, DA POKAZEMO RUSITELJIMA BOSNE TKO SMO I STA SMO!!!!!gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujem
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo ....
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
tebi ko da je 15 godinaCapt_Billy je napisao/la:Jeste, upravo je miki 90!!! Treba im **** MATER VISE!!!!!! IDEMO SVI NA PROTESTE, DA POKAZEMO RUSITELJIMA BOSNE TKO SMO I STA SMO!!!!!gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo ....
oni koji su glasali protiv statuta su PRVENSTVENO GLASALI PROTIV SEBE I SADASNJE GARNITURE SAVEZA... ne interesuje me jesu li iz rs i fbih... ali cinjenica jest da uefa vise nece niti zeli da cuje imena ljudi koji sada rade u savezu, sto znaci da ce prvenstveno njih banovati i poslati u neku stvar...
de smirite se djeco... gledate samo povrsno...
sad ce novi ljudi doci i eto ti rjesenja...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
[quote="ZELJO MOJA"]samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja[/quote
moraju imati statusa igraća amatera da bi mogli ići bez obeštečenja
- Capt_Billy
- Kontakt:
Molim te ne nemoj ti suditi koliko ja imam god i tko je dijete ovdje!!!! Pa pusti i djecu da malo komentarisu STARI!!!!! E ako mislis da ces se mafije i politike rijesiti mirnim putem onda ne znam sta da dalje raspravljamo. 15 god ide mirnim putem, DO KADA VISE??? Njih da je UEFA zeljela smijeniti uradila bih to ranije a ne cekala da dode do ne usvajanja statuta. Isti alibi, kao kod UN za intervenciju u Libiji. Pa Bh fanaticos vec 6 god u ratu sa savezom a UEFA SPAVA!!!tm84 je napisao/la:tebi ko da je 15 godinaCapt_Billy je napisao/la:Jeste, upravo je miki 90!!! Treba im **** MATER VISE!!!!!! IDEMO SVI NA PROTESTE, DA POKAZEMO RUSITELJIMA BOSNE TKO SMO I STA SMO!!!!!gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo ....![]()
oni koji su glasali protiv statuta su PRVENSTVENO GLASALI PROTIV SEBE I SADASNJE GARNITURE SAVEZA... ne interesuje me jesu li iz rs i fbih... ali cinjenica jest da uefa vise nece niti zeli da cuje imena ljudi koji sada rade u savezu, sto znaci da ce prvenstveno njih banovati i poslati u neku stvar...
de smirite se djeco... gledate samo povrsno...![]()
sad ce novi ljudi doci i eto ti rjesenja...
Sve su to ista ****, jedno pricaju, drugo rade!!! A sta mislis da ce doci bolji, doci ce **** moj!!! Sve dok je ova demokratija kod nas!!! Za ovaj narod nije demokratija, jer svatko ima pravo da govori, a vidimo kako zavrsi kada svatko ima pravo da govori, to je izgleda TITO najbolje znao, a ne neki ALIJA, TUDMAN ili MILOSEVIC!!!
Doci ce novi ljudi sa istim zadacima iz istih nacionalistickih stranaka. JEDINO!!! ALI PAZI, vidim da na to ciljas, da ce doci tipa, IVICA OSIM pa da on vodi, onda naravno svi ocekujemo bolje, a vako, mozemo mi krucu pjevati po tekmama i navijati, kada je sve manje i manje ljudi na tekmama. PA sto se ne uvodi ta regonalana ligi vise?? Sta je problem ? Tko koci?? Fol UEFA ZA!!! Pa ima price o ovome vec 5 god, pa UEFA slijepa.!!! Dajte ljudi!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
VIdi pricao sam sa nekim tko se razumije u to. Kao prvo igraci ce po UEFA statutu dobiti pravo da potraze novu sredinu, ali ne papire slobodne. Tako ako neki igrac pronade sebi mjesno u nekom timu, daj tim mora platiti klubu iz kojeg je igrac dosao. E sada posto mi svi racunamo velike pare od Sehe i od Visce, ta bi svota naravno bila dublo manja od odredene.(npr, jer bi to bio slucaj da dobar igrac iz Vrbanjuse prelazi u Dinamo). Ja samo molim BOGA, da ne bude, daj MOLIM TE PUSTI ME!!!!nidi je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja[/quote
Barak Obama je postao predsjednik SAD-a zahvaljujuci Fejsbuku. Zasto te toliko cinicni i ne shvatite da je narod najlakse organizovati preko drustvenih mreza koje Internet nudi. Naravno, treba jos svijesti nasem narodu o njihovim pravima, al ne treba podcjenjivati moc Interneta.1921 je napisao/la:sta to fejsbuk revolucija ? hahaha protesti dan nakon zasjedanja fife i uefe
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ljudi citajte malo vijesti, informisite se, a ne odmah donositi sud sta treba i kako treba. Koji vam je k.u.r.a.c ?!? Ako pise da su Osim, Mesa, Hadzibegic i ostali otisli do UEFE , zasto mislite da nije tako, suspendovali su ove i postavit ce ljude koji su sposobni kao sto su vec ovi nabrojani. Nakon toga kada se sve stabilizuje imati cemo konacan i citav spisak svih ljudi u NS/FS BIH. Necemo gubiti ni koeficijente niti ista, nastaviti samo tamo gdje smo stali, a to cete vidjeti za nekoliko dana. Dakle, sposobni ljudi preuzimaju savez i dolazi do poboljsanja i dosta vise s.ranja, previse palamudite a malo uistinu kazete kako jeste. 
Nama je Željo svetinja jedina.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nikolu Nikiča za predsjednika saveza
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Vidim puno vas kao i nas konta da je ovaj BAN od uefe dobar za nas fudbal , u smislu ozdravljenja i tjeranja govana iz saveza. Ali nije bas tako .
Rusitelji svega sto mirise na BiH su znali da su klubovi bez uefa takmicenja skoro pa mrtvi...odrzavaju ih samo infuzije od FDS-a i jos par firmi .Ali , to su samo infuzije koje mogu pokriti 5% mjesecnih troskova i vaseg i naseg kluba. Plus na to dodati "bjezaniju" igraca koja je fakat izvjesna...sto nas sve skupa dovodi u jos goru situaciju tj vraca nas u 1996 god. Jedino svjetlo koje se trenutno vidi u ovom tunelu je taj odlazak Svabe , Hadzibegica i Mese u centralu uefe i pokusati izmoliti jos jednu sansu. Naravno , ako je istina da ce pomenuti otici ?? Sve ostalo je KRAJ jer se gospoda iz uefe ne igraju sa svojim ODLUKAMA. Danas ovako-sutra onako...kod njih ne postoji !!!!
Rusitelji svega sto mirise na BiH su znali da su klubovi bez uefa takmicenja skoro pa mrtvi...odrzavaju ih samo infuzije od FDS-a i jos par firmi .Ali , to su samo infuzije koje mogu pokriti 5% mjesecnih troskova i vaseg i naseg kluba. Plus na to dodati "bjezaniju" igraca koja je fakat izvjesna...sto nas sve skupa dovodi u jos goru situaciju tj vraca nas u 1996 god. Jedino svjetlo koje se trenutno vidi u ovom tunelu je taj odlazak Svabe , Hadzibegica i Mese u centralu uefe i pokusati izmoliti jos jednu sansu. Naravno , ako je istina da ce pomenuti otici ?? Sve ostalo je KRAJ jer se gospoda iz uefe ne igraju sa svojim ODLUKAMA. Danas ovako-sutra onako...kod njih ne postoji !!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma tu si upravu 100% i ja se upotpunosti slazem sa tobom. Samo si napravio jednu gresku. Naime, Zeljini igraci su svi po ugovorima, pa nece moci tako lako otici!!!!FCS-FCS je napisao/la:Vidim puno vas kao i nas konta da je ovaj BAN od uefe dobar za nas fudbal , u smislu ozdravljenja i tjeranja govana iz saveza. Ali nije bas tako .
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 21 gost.