UEFA EURO 2024.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja Euro?

Anketa je završila: 16 jul 2024, 12:21.

1. Engleska
38
43%
2. Španija
50
57%

Ukupno glasova: 88

GefufnaII

Re: UEFA EURO 2024.

Post Postao/la GefufnaII » 26 jun 2024, 12:44

scholsey je napisao/la:
26 jun 2024, 11:36
Ne kontam što provlačite tu neku priču da se ovdje nešto pretjerano slavi ispadanje Hrvatske i Srbije? Ono, sigurno postoji par bolida koji slave.. ali i sami znate da se većinom raja zajebava, jer im je interesantno provocirati stoku sitnog zuba sa svih strana.

A i na kraju krajeva, skoro pa uvijek počinju polupismeni navijači Hrvatske i Srbije, koji ovdje nikad ne komentarišu fudbal i sport generalno (čast izuzecima), nego isključivo furaju šatro neka podbadanja tipa slavi Bošnjo, najveći uspjeh BiH, i tako. Njima se uvlačite, a momke koji na to odgovaraju prozivate - fino ste vi to skontali, moderno razmišljanje, nema šta.

Ogromnu većinu nas totalno zaboli qrac za njih. Niti nam je drago, niti krivo.. ravna linija.

Ofirate se sa tim nekim podilaženjem osvjedočenim neprijateljima naše države. Haj Hrvatska i nekako, al čuj da mi od Srbije u bilo kom j.ebenom smislu nešto učimo.. nevjerovatno da zrele osobe ovako razmišljaju. :crazy:
sa gnušanjem odbijam moralne pridike od dijasporca koji ne poštuje Ruhezeit :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jun 2024, 12:46

let3 je napisao/la:
26 jun 2024, 12:40
samoposmatram je napisao/la:
26 jun 2024, 12:35
Rigoletto je poseban, jer je daleko najvise jedan od nas. I sakom i bradom zemo. Nevidljiv na temi hrvatske reprezentacije ali bosnje na racun hrvata podjebava redovno.

Kao sto napisa kolega, forum je za sprdnju. Dodje kao jedna vrsta kafane bez fizickog obracuna.

Rigoletto za koga navijas do kraja EP? :bih:
Nema potrebe da se zauzimas za tog zatucanog katolibana.
Nesumnjaj da se zauzimam za njega koliko i za tebe. Tek toliko da bi krv pisali u slucaju da me zivotno ugrozi ikoji. :bih:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jun 2024, 12:48

Šta imaš učiti od Srbije država koja liči na Sjevernu Koreju,generacije im odrastaju na Zadruzi,Mariću,Šešelju i sl.Dekadentno društvo baš onako po mjeri trenutnog režima.Za Hrvatsku još ima neke nade.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 26 jun 2024, 12:50

Slovačka Rumunija oba daju
Ukrajina Belgija kec ko kuca
Gruzija Portugalija oba daju
Češka Turska dvica

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 26 jun 2024, 12:55

Saurman je napisao/la:
26 jun 2024, 12:48
Šta imaš učiti od Srbije država koja liči na Sjevernu Koreju,generacije im odrastaju na Zadruzi,Mariću,Šešelju i sl.Dekadentno društvo baš onako po mjeri trenutnog režima.Za Hrvatsku još ima neke nade.
Sto se tice školstva i obrazovanja tu su Srbi jaci od nas i Hrvata. Dosta bolje uspjehe postižu od nas na tom polju i meni bude zao njihove akademske zajednice sto trpi torturu Vucica i sunda godinama. Inžinjeri, matematičari, ekonomi itd su im jaki ko beton. Samo sto im se sve pitaju oni sa diplomom iz Novog Pazara ko i kod nas iz Travnika nažalost.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 26 jun 2024, 12:58

GefufnaII je napisao/la:
26 jun 2024, 12:44
scholsey je napisao/la:
26 jun 2024, 11:36
Ne kontam što provlačite tu neku priču da se ovdje nešto pretjerano slavi ispadanje Hrvatske i Srbije? Ono, sigurno postoji par bolida koji slave.. ali i sami znate da se većinom raja zajebava, jer im je interesantno provocirati stoku sitnog zuba sa svih strana.

A i na kraju krajeva, skoro pa uvijek počinju polupismeni navijači Hrvatske i Srbije, koji ovdje nikad ne komentarišu fudbal i sport generalno (čast izuzecima), nego isključivo furaju šatro neka podbadanja tipa slavi Bošnjo, najveći uspjeh BiH, i tako. Njima se uvlačite, a momke koji na to odgovaraju prozivate - fino ste vi to skontali, moderno razmišljanje, nema šta.

Ogromnu većinu nas totalno zaboli qrac za njih. Niti nam je drago, niti krivo.. ravna linija.

Ofirate se sa tim nekim podilaženjem osvjedočenim neprijateljima naše države. Haj Hrvatska i nekako, al čuj da mi od Srbije u bilo kom j.ebenom smislu nešto učimo.. nevjerovatno da zrele osobe ovako razmišljaju. :crazy:
sa gnušanjem odbijam moralne pridike od dijasporca koji ne poštuje Ruhezeit :kafa:
Sreća pa sam te poslušao i provukao malo Wendlera - erfolgreiche Integration. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 26 jun 2024, 13:00

:urnebes: :urnebes:

Nogometaši Srbije su sinoć remijem sa Danskom okončali nastup na Euru u Njemačkoj, a predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je dio krivice za neuspjeh pronašla u - hrvatskom avionu.
Brnabić je u tokom gostovanja na TV Happy ispričala zanimljivu priču, koja je izgledala "izmalerisala" nogometaše Srbije.

Naime, na Euro su nogometaši Srbije otputovali u avionu jedne hrvatske aviokompanije.

"To je bila tajna, ja mogu samo da pretpostavljam, da ne bi uznemiravali našu reprezentaciju koja ide tamo i bori se za Srbiju, ali to je tačno, to je istinita priča. Vučić je, rekla bih, bio očajan zbog toga izuzetno. Da je sramota - sramota je", rekla je Brnabić i dodala da je Aleksandar Vučić to saznao tek kad je išao da se pozdravi sa reprezentativcima pred put u Njemačku.

"Ja očekujem da se odgovorni identifikuju i da se vidi zbog čega se to desilo. Mi imamo našu Air Serbiju, uvijek svi putujemo Air Serbijom, predsjednik Vučić tako putuje i na duga putovanja, kao na primjer u Kinu. Također, kada sleti avion, vidi se Air Serbia, to je naš ponos. Zašto se to desilo ne znam, ali znam da se desilo i da se o tome nije govorilo da opet ne bi prebacivali temu podrške našoj reprezentaciji i mislim da je to bila ispravna odluka" navela je Brnabić.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jun 2024, 13:30

boki86 je napisao/la:
26 jun 2024, 13:27
https://www.klix.ba/sport/nogomet/rasul ... /240626084

Sve je to srpska ujdurma :kafa:
Kad mrzis sam sebe logicno je da mrzis i sve oko sebe, a ovi Srbi bas se mrze.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 26 jun 2024, 13:46

Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2024, 10:51
Mocvara1991 je napisao/la:
26 jun 2024, 10:32
Ne zna se ko su vece budale.
Zna se, mi.

Najneuspješnija sportska nacija u Evropi i među najneuspješnijima na svijetu. Čitao sam ovu temu, kao i teme nekoliko posljednjih velikih takmičenja i ponekad me bilo sramota što pripadamo istom stadu. To se posebno odnosi na rezultate Hrvatske, njihove uspjehe i neuspjehe.

Samo stvari postaviš ovako, njihov neuspjeh i katastrofalan rezultat, bi za nas bio najveći uspjeh u istoriji.

Nekad sam se i ja ponašao kao ovi degenerici sa teme (slično, ne isto), ali pripisaću to mladosti i neiskustvu, tada mi je "javnost" kreirala mišljenje. Kad sam počeo razmišljati svojom glavom, promijenio sam mišljenje i sad mislim da je sreća to što ih imamo za komšije od kojih mnogo možemo naučiti, sarađivati sa njima, učiti i prepisivati od njih. Ne samo u fudbalu, nego u apsolutno svemu, a posebno u sportu.
Bravo, konacno da neko napise nesto smisleno u tom pogledu. Mi nemamo kome sta da kazemo, najveci uspjeh u sportu nam je Lana Pudar, to sve govori. I nema tu opravdanja kao ono mala smo nacija, malo stanovnika, pa mala je nacija i Hrvatska, Srbija, Austrija, Slovenija, Svicarska pa vidi. A nas nigdje. Ovi SDA glasaci zele da prikazu to drugacije, ali ko imalo mozga ima zna da su ovo sve cinjenice.

Nama ne funkcionise drzava, pa time je i sport u banani.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jun 2024, 13:59

Mi imamo izgovor za sve :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2024, 14:00

Istom logikom zabraniti svima komentarisanje fudbala jer nismo fudbaleri da "razumijemo" igru. Znaci drzava ti nema uspjeha, i ti onda kao trebas da sutis? I trebas da sutis kad pricamo o drzavi zbog koje nasa drzava nema uspjeha? Naravno nije jedini faktor, ali je jedan od faktora.
Celik!3,2,2.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 26 jun 2024, 14:04

Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2024, 11:34
Asteriks je napisao/la:
26 jun 2024, 11:23
Od komšija nemamo haman šta fino naučiti. Jedino da bogomdane plaže donose ozbiljnu zaradu. Istina možemo uraditi suprotno od onog što komše rade i zaključiti kako škole, aerodrome i institute ne treba nazivati po zlotvorima poput Tuđmana.
Misliš da ništa ne možemo naučiti od države koja je ušla u EU, ušla u Šengen, dobila bezvizni režim za SAD, koja je pohapsila desetine ministara, premijera, itd?

Evo recimo Crnoj Gori su pomogli sa apsolutno svakim zakonom, sa svakom reformom, dali su im na raspolaganje apsolutno sve svoje resurse, uz lobiranje u Briselu. Pa su Crnogorci s' pola gasa otvorili sva poglavlja, neka i zatvorili.
Učiti od Slovenije, Austrije, Njemačke.
Dokazano. Naši ljudi koji vole BiH, a žive u tim državama, odlično funkcioniraju u sistemima tih država.
Što se tiče CG, sve si u pravu, no na izborima u CG pobijedili prosrpski i proruski poslušnici. Dakle, većinski dio naroda je problem.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 26 jun 2024, 14:08

Virtu4l je napisao/la:
Zna se, mi.

Najneuspješnija sportska nacija u Evropi i među najneuspješnijima na svijetu. Čitao sam ovu temu, kao i teme nekoliko posljednjih velikih takmičenja i ponekad me bilo sramota što pripadamo istom stadu. To se posebno odnosi na rezultate Hrvatske, njihove uspjehe i neuspjehe.

Samo stvari postaviš ovako, njihov neuspjeh i katastrofalan rezultat, bi za nas bio najveći uspjeh u istoriji.

Nekad sam se i ja ponašao kao ovi degenerici sa teme (slično, ne isto), ali pripisaću to mladosti i neiskustvu, tada mi je "javnost" kreirala mišljenje. Kad sam počeo razmišljati svojom glavom, promijenio sam mišljenje i sad mislim da je sreća to što ih imamo za komšije od kojih mnogo možemo naučiti, sarađivati sa njima, učiti i prepisivati od njih. Ne samo u fudbalu, nego u apsolutno svemu, a posebno u sportu.
Tebi nije ništa jasno.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 26 jun 2024, 14:19

Rodju je napisao/la:
26 jun 2024, 14:08
Virtu4l je napisao/la:
Zna se, mi.

Tebi nije ništa jasno.
Koja naivcina. A "komsije" koriste svaku mogucu priliku da ujebu sve pozitivno u njegovoj drzavi.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 26 jun 2024, 14:20

Tekashi je napisao/la:
26 jun 2024, 14:19
Rodju je napisao/la:
26 jun 2024, 14:08
Virtu4l je napisao/la:

Zna se, mi.

Tebi nije ništa jasno.
Koja naivcina. A "komsije" koriste svaku mogucu priliku da ujebu sve pozitivno u njegovoj drzavi.
Kako misliš 'njegovoj državi'? :lol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Wlad55
Kontakt:

Post Postao/la Wlad55 » 26 jun 2024, 14:32

Pa mi da imamo funkcionalnu drzavu i da imamo moc na cijeloj drzavu kao hrvati i srbi sto imaju bili bi egal ako ne i bolji od njih. Sad imas, gledajuci stanovnistvo, pola drzave koji bi odmah potpisali da nisu dio te iste drzave i koju na svakom koraku ponizavaju i vrijedjaju. Trenutno stanje u sportu je katastrofa za Bosnjake. Srbi i Hrvati su osvojili sva sportska prvenstva u drzavi. A u glavnom sportu te kradu i pomazu jedan klub cijelu sezonu i mi gledamo i se*emo po forumu i komentarima na drustvenim mrezama. Nismo ni zasluzili da imamo neki klub kao sto je dinamo ili zvezda ili da imamo reprezentaciju kao sto je hrvatska.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 26 jun 2024, 14:33

Virtu4l je napisao/la:
mislim da je sreća to što ih imamo za komšije od kojih mnogo možemo naučiti, sarađivati sa njima, učiti i prepisivati od njih. Ne samo u fudbalu, nego u apsolutno svemu, a posebno u sportu.
auuuh ovo je strašno...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 jun 2024, 14:39

Respekt za srbe sto imaju ovako puno sportskih podkasta, emisija i sl.

Evo sad udjes na youtube, imas bukvalno citav dan slusati samo o sinocnoj utakmici.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 26 jun 2024, 14:43

Maroon1946 je napisao/la:
26 jun 2024, 14:33
Virtu4l je napisao/la:
mislim da je sreća to što ih imamo za komšije od kojih mnogo možemo naučiti, sarađivati sa njima, učiti i prepisivati od njih. Ne samo u fudbalu, nego u apsolutno svemu, a posebno u sportu.
auuuh ovo je strašno...
Ti samo nastavi svojim putem. Uvijek ćeš ostati na dnu kace, bez radosti ,veselja i doživljaja nekog uspjeha, u isto vrijeme sa suzom i bijesom u očima zbog uspjeha i veselja komšija.

Odgovori

Natrag na “EURO 2024”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.