Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sir Klaf u elementu 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne znam kakve pare da mi neko ponudi, ne bi vala mogao izmisljati i lagati, pogotovo ne izmisljati ozbiljne optuzbe da se trener tali i fakticki pljacka klub. I to nakon sto sam par sati ranije tog istog trenera kovao u zvijezde i zvao Sir. Frajer bas nema stida sekunde da to uradi i najnormalnije se vrati na forum.
Šta kažu, nikad ne znaš s kim pričaš na forumu
Sarajevska intelektualna krema.

Sarajevska intelektualna krema.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Cim te ustase i sarajlijice hvale, odma treba da znaš da nešto nije ureduGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:34Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:40Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.
Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..
Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa
Nešto im ne odgovara kad pišeš činjenice, a nisi ništa slagao.
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Evo Balorde da pripomogne
Kako su samo ofirni, onaj nas @IsmirMirvic je izmislio botovanje za vas

Kako su samo ofirni, onaj nas @IsmirMirvic je izmislio botovanje za vas

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahaha jest’, u pravu si.1981oldschool je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:41Cim te ustase i sarajlijice hvale, odma treba da znaš da nešto nije ureduGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:34Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:40
Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.
Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..
Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).![]()
Sve je bajno, 2 sedmice do utakmice nemate trenera ni na vidiku jer vas je Mersad odyebao radi neozbiljnosti određenih ljudi u klubu.
Ali okej, u pravu si, mislim da titulu napadate ove godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pazi vrijedjanja, nidje veze sta rade ljudi. Otjerase Killu na pravdi Boga, covjek nista specijalno lose nije pisao, niti je pljuvao bilo koga. Logicki razmislja lik. Valjda im bolje citati postove Balorde i slicnih, po kojima je sve u klubu za 10 sta god se desi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:45Hahahaha jest’, u pravu si.1981oldschool je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:41Cim te ustase i sarajlijice hvale, odma treba da znaš da nešto nije ureduGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:34
Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).![]()
Sve je bajno, 2 sedmice do utakmice nemate trenera ni na vidiku jer vas je Mersad odyebao radi neozbiljnosti određenih ljudi u klubu.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljudi žive u nekom svijetu gdje ako te svi pljuju onda sigurno radiš dobar posao.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:49Pazi vrijedjanja, nidje veze sta rade ljudi. Otjerase Killu na pravdi Boga, covjek nista specijalno lose nije pisao, niti je pljuvao bilo koga. Logicki razmislja lik. Valjda im bolje citati postove Balorde i slicnih, po kojima je sve u klubu za 10 sta god se desi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:45Hahahaha jest’, u pravu si.1981oldschool je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:41
Cim te ustase i sarajlijice hvale, odma treba da znaš da nešto nije uredu![]()
Može biti slučaj, ali nešto ne mislim da je to situacija ovaj put, osim ako nekome može biti dobro stanje kad ti trener na dan priprema kaže neću više biti ovdje.
Šlag na tortu je Bulić i dovođenje igrača iako nemaju trenera.
Ali okej, nemoj tako, dok Sarajlije kažu da im nije bajna situacije, to znači da im odlično ide. Nemoj da im kvarimo trenutak

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovde je prosla prica da je neciji udarni transparent u Njemackoj. Toliko o inteligenciji i ozbiljnosti pojedinih forumasa

- IsmirMirvic
Prvo, moja malenkost nije nikakav "bot." Forumas sam kao i vi ostali, samo sto sticajem okolnosti imam pristup odredjenim informacijama.
Drugo, tacno je (provjereno) da upravljacka struktura Veleza ima odredjene persone koji ovdje pisu. Veoma je lako prepoznati ko su oni, nema potrebe da navodim username.
Ne pisem vise ni ja na temi Sarajeva, upravo zbog raznih botova. Navijacima Veleza savjetujem da svaku informaciju koja im se pojavi uzmu sa rezervom. Modus operandi botova je da non-stop nesto izmisljaju ne bi li se tacne infromacije izgubile u moru lazi.
Sretno Mostarci, izborite se za svoj klub!
Drugo, tacno je (provjereno) da upravljacka struktura Veleza ima odredjene persone koji ovdje pisu. Veoma je lako prepoznati ko su oni, nema potrebe da navodim username.
Ne pisem vise ni ja na temi Sarajeva, upravo zbog raznih botova. Navijacima Veleza savjetujem da svaku informaciju koja im se pojavi uzmu sa rezervom. Modus operandi botova je da non-stop nesto izmisljaju ne bi li se tacne infromacije izgubile u moru lazi.
-
- Kontakt:
FK Kevelj je uspio da ujedini nas i pitare, a mislio sam da je to nemoguce
A jesu bili dosadni, beskonacno njakanje nakon nekoliko sezona igranja u Europi
Neko je nekada osnivao novi forum i zvao forumase, a sada ih neko zove u telegram grupu. Koincidencija, znam

A jesu bili dosadni, beskonacno njakanje nakon nekoliko sezona igranja u Europi

Neko je nekada osnivao novi forum i zvao forumase, a sada ih neko zove u telegram grupu. Koincidencija, znam

Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 26 jun 2024, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Karma je kucka ja otjera tebe oni mene, ko drugom jamu kopa ak ne jaIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:55Prvo, moja malenkost nije nikakav "bot." Forumas sam kao i vi ostali, samo sto sticajem okolnosti imam pristup odredjenim informacijama.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ne mogu oni da razdvoje kad neko s njima normalno prica, misle da je sve neko prcanje i nasladjivanje. Uprava im objektivno ide iz greske u gresku, skrenuli su s puta, ali eto ti si sarajlijica i ustasa sto primjecujes nesto sto se vidi iz avionaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:54Ljudi žive u nekom svijetu gdje ako te svi pljuju onda sigurno radiš dobar posao.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:49Pazi vrijedjanja, nidje veze sta rade ljudi. Otjerase Killu na pravdi Boga, covjek nista specijalno lose nije pisao, niti je pljuvao bilo koga. Logicki razmislja lik. Valjda im bolje citati postove Balorde i slicnih, po kojima je sve u klubu za 10 sta god se desi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:45
Hahahaha jest’, u pravu si.
Može biti slučaj, ali nešto ne mislim da je to situacija ovaj put, osim ako nekome može biti dobro stanje kad ti trener na dan priprema kaže neću više biti ovdje.
Šlag na tortu je Bulić i dovođenje igrača iako nemaju trenera.
Ali okej, nemoj tako, dok Sarajlije kažu da im nije bajna situacije, to znači da im odlično ide. Nemoj da im kvarimo trenutak![]()

-
- Kontakt:
Pa to je ono sto ja nasim govorim kako je Klafuric otisao. Namirisali ste krv i spinom pokusavate kvarno podvaliti koliko mozete. Virtual je javno i iskreno napisao sve ono sto vi hinjski pokusajete zato ga mnogo postujem. Razumijem i vas Velez ispred sarajevskih klubova gdje ces to ali momci previse sijete vase sizofrenije. Budite iskreni kao nase drage komsije ljepsa je bitka saketanjem nego podmetanjem nogeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:57FK Kevelj je uspio da ujedini nas i pitare, a mislio sam da je to nemoguce![]()
A jesu bili dosadni, beskonacno njakanje nakon nekoliko sezona igranja u Europi![]()

I da killa je nas brat ne moze nas razlicito misljene posvadjati ili nesto promjeniti nismo mi kao vi

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 26 jun 2024, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nema veceg bota od Balorde.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cuj podmetanje noge. Ljudi na temi PLBiH komentarisu desavanja u jednom od klubova koji prolazi kroz turbulencije. Logicno i normalno, ali botu je to podmetanje noge. Botovi uvijek izmisljaju neprijatelje i sebe stavljaju u ulogu zrtve.
-
- Kontakt:
Ne komentarises klubove komentarises mene koji sam vam provalio namjere. Znate vi najbolje kako virtualni spin mase moze destabilizirati pricu. U tom vasem nakaradnom klubu ste doktorirali te desante. Kod nas je to tesko zato te gledam samo kao maskotuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:07Cuj podmetanje noge. Ljudi na temi PLBiH komentarisu desavanja u jednom od klubova koji prolazi kroz turbulencije. Logicno i normalno, ali botu je to podmetanje noge. Botovi uvijek izmisljaju neprijatelje i sebe stavljaju u ulogu zrtve.

-
- Kontakt:
100% tacno. Nevjerovatno kako se frajer svakim postom sve vise ofira kao bot.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:07Cuj podmetanje noge. Ljudi na temi PLBiH komentarisu desavanja u jednom od klubova koji prolazi kroz turbulencije. Logicno i normalno, ali botu je to podmetanje noge. Botovi uvijek izmisljaju neprijatelje i sebe stavljaju u ulogu zrtve.
Bolje im je da u toj Telegram grupi dogovore da on smanji s pisanjem, vise im stete pravi nego sto im donosi korist.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mi i kone se dogovorili da vam zajedno destabilizujemo klub preko forumaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:11Ne komentarises klubove komentarises mene koji sam vam provalio namjere. Znate vi najbolje kako virtualni spin mase moze destabilizirati pricu. U tom vasem nakaradnom klubu ste doktorirali te desante. Kod nas je to tesko zato te gledam samo kao maskotuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:07Cuj podmetanje noge. Ljudi na temi PLBiH komentarisu desavanja u jednom od klubova koji prolazi kroz turbulencije. Logicno i normalno, ali botu je to podmetanje noge. Botovi uvijek izmisljaju neprijatelje i sebe stavljaju u ulogu zrtve.![]()

Bjezi tamo ba

Trenutno korisnika/ca: b00t, Balorda, bordobijeli, bvsic, EastMadness, Fudo, HyperOS, jurisicduska, laznokrilo, Scholl, Skojevska i 71 gost.