Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jeste da je Gazeta, ali ovaj mali je strašan viši mu je plafon nego Kalafioriju
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Burberry46
- Kontakt:
Fiorentina are close to signing Moise Kean on permanent deal for 12M€. (Fabrizio Romano)
Bravo Guintoli
Bravo Guintoli
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Burberry46 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:49Fiorentina are close to signing Moise Kean on permanent deal for 12M€. (Fabrizio Romano)
Bravo Guintoli
But dont forget, Morata has release clause 12M€
Morata kao zamjena za Dušana. Top
Taj isti Kean početkom sezone plaćen 30 mil€. Kakav fail prethodne uprave
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ostanak Yildiza, Chiese, Bremera, pa i Vlahovica, uz rjesavanje otpada poput Keana i ostalih krampi, je pola prelaznog roka. Cak uz Soulea (ako se vec nece prodati, a moglo bi se uzeti 30mil) i ne treba vise napadaca. Onaj Sekulov mali je zvijer + sto hoce Zhegrovu.
Ostatak neka bude izbalansirano dovodjenje veznjaka od tih para od prodaja, a investiciju staviti na Calafiorija.
Weah, Fagioli i prvi gore navedeni tek treba da dobiju sansu uz konstantu ali uz Mottinu viziju pa da vidimo na sta licimo.
Ostatak neka bude izbalansirano dovodjenje veznjaka od tih para od prodaja, a investiciju staviti na Calafiorija.
Weah, Fagioli i prvi gore navedeni tek treba da dobiju sansu uz konstantu ali uz Mottinu viziju pa da vidimo na sta licimo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
| Luca Momblano |
Miretti obzirom na sve prodaje, odlazak Amera koji nije bio planiran, nejasnu situaciju s Rabiotom, po meni treba ostati.
Znaci ovom se ne svidja Chiesa, ali sviđa ovaj kloc.
Nadam se da su za sad ovo patke i da ovaj zna da ne vodi vise Bolognu.
Thiago Motta come vice Vlahovic ha indicato il nome di Retegui"

#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vjerujem da ga hoće više kao podršku Vlahoviću, s obzirom da idu i Milik i Kin.Pogba je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:33Miretti obzirom na sve prodaje, odlazak Amera koji nije bio planiran, nejasnu situaciju s Rabiotom, po meni treba ostati.
Thiago Motta come vice Vlahovic ha indicato il nome di Retegui"![]()
Ja bih najradije kada bi nekog iz NexGena ubacili onog Hasu, ali duga je sezona pa nam treba neko iskusniji ili ovaj ili Morata kao podrška Dušanu koji je bio katastrofalan na Euru

MANIJACI JUG 1987
Bez 3 centarfora ne mozemo uci u ovako dugu sezonu.
4 krila takodjer. Ima tu posla jos kolko hoces....a nismo ni poceli nista osim mozds tog luiza valjda.
4 krila takodjer. Ima tu posla jos kolko hoces....a nismo ni poceli nista osim mozds tog luiza valjda.
Ma ne sumnjam u Guinotlia , dovest ce se igraci eh sad treba to sve uigrati i vremena..
Nice has lowered their requests for Khephren Thuram. Giuntoli will look to close the deal for €18M plus bonuses to the French club for the player.
[@CorSport] #Juventus
Nice has lowered their requests for Khephren Thuram. Giuntoli will look to close the deal for €18M plus bonuses to the French club for the player.
[@CorSport] #Juventus
- Burberry46
- Kontakt:
Agreement reached for Moise Kean to Fiorentina. [Romeo Agresti]
1946
Burberry46 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 16:37Agreement reached for Moise Kean to Fiorentina. [Romeo Agresti]
Jednog panja smo se riješili. Ima ih jos mnogo al Giuntoli polako čisti...Sad Mireti, Siljo, Kostić, Milik...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Artura prije svih njih, on je najveći panjHardzavi je napisao/la: ↑27 jun 2024, 17:01Burberry46 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 16:37Agreement reached for Moise Kean to Fiorentina. [Romeo Agresti]Fabrizio Romano : Moise Kean to Fiorentina - HERE WE GO
Moise Kean - 18M€ total package to Fiorentina
Jednog panja smo se riješili. Ima ih jos mnogo al Giuntoli polako čisti...Sad Mireti, Siljo, Kostić, Milik...
MANIJACI JUG 1987
A lijevi bek je tek prica.

Desni isto, ma sve.

A mi tjeramo najboljeg golmana i ključnog čovjeka svlačionice i prodajemo Chiesu, dakle sve ono sto nije bila uopće opcija.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da će Kijeza igdje, ovo je klasično prepucavanje da je on kofa glavni igrač Juventusa jer je novi trener došao.
Nigdje mu neće biti kao u Juventusu, samo neka prestane sa mlataranjem rukama i da nije plačipička na svaku sudijsku odluku
Nigdje mu neće biti kao u Juventusu, samo neka prestane sa mlataranjem rukama i da nije plačipička na svaku sudijsku odluku
MANIJACI JUG 1987
Fiorentina will pay Juventus €13M for Moise Kean fixed fee, with easy add-ons up to €15M. Extra difficult add-ons could bring the package up to €18m for Juventus. @FabrizioRomano
Juventus are in a hurry to close the Thuram deal and continue quickly on other players on the mercato(@GiovaAlbanese)
Šta radi Giuntoli

Ako završi Calafiorija, alal vera...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙