CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:01
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:57
FK Kevelj je uspio da ujedini nas i pitare, a mislio sam da je to nemoguce
A jesu bili dosadni, beskonacno njakanje nakon nekoliko sezona igranja u Europi
Pa to je ono sto ja nasim govorim kako je Klafuric otisao. Namirisali ste krv i spinom pokusavate kvarno podvaliti koliko mozete. Virtual je javno i iskreno napisao sve ono sto vi hinjski pokusajete zato ga mnogo postujem. Razumijem i vas Velez ispred sarajevskih klubova gdje ces to ali momci previse sijete vase sizofrenije. Budite iskreni kao nase drage komsije ljepsa je bitka saketanjem nego podmetanjem noge
Sta bolan hinjski, jesi dobar, jel te to sprzilo mostarsko sunce
Prica moramo da se grupisemo, jer nas mrze i podmecu nam,

je vise puta prodavana i prosipana na ovom forumu i strane raznih botova razlicitih klubova, de ja vu.
Hajmo u telegram grupu, tjeranje ljudi koji razlicito razmisljaju isto tako.
Ovaj foum, kao sto sam govoris, ne cita previse ljudi nit' moze uticati na formiranje javnog mijenja narocito od strane nekolo ko ne navija za Velez, taj ne moze uticati na bilo sta, jer nema informacije sto je i logicno. Onaj ko moze uticati je navijac Veleza, a takve ste poceli da tjerate i grupno napadate. Telegram grupa moze da utice na formiranje misljenja, to je isto realnost.
Mi vam se ovdje cerekamo sto je i ocekivano nakon silnog kurcenja, njakanja i podjebavanja ko da ste bili sampioni, a ne izborili Europu. I sve vam se vratilo ko bumerang. I smijesno je
Ciao Sir Klaf odmilja zvani taldzija