Karamarko je bio dio generacije Mure koja je igrala grupnu fazu Konferencijske lige, igrao je tada i od prve minute protiv Tottenhama kad su ih uspjeli pobjediti 2:1.
Imaju i njegovi highlightsi iz grupne faze Konferencijske lige:
Ako nista drugo bar dovodimo igrace koji su igrali. I to je dobro za pocetak.
Svi najavljuju dobre igrace i nekog Rusa. Hajd vidjet cemo.
Volio bi da ima u21 jos neko da je alternativa Mahmicu, on meni vala nista posebno. Drina po meni bolji igrac.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Rumeni žoharu napolje sa svojim pajdasima, cuj 42 igraca na platnom spisku, taldzijo pokvarena rumena.
42 igrača je previše, apsurdno, rumenog s noge na nogu treba nabiti
Gdje su mu liziguzi sa foruma, plati im kafu i baci petaka pa ga brane.
Sto prije otjerate zohara i nafaka ce nam doci.
Ako ima ugovor stavite ga za skauta u TK nek ne prilazi stadionu ni prostorijama
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treba viditi iz kojeg perioda dolaze svi ti igraci. Nebi me cudilo da su neki od tih igraca i od ranije, samo sto im se nije isplatilo, i onda se vode jos kao igraci kluba.
Rumeni žoharu napolje sa svojim pajdasima, cuj 42 igraca na platnom spisku, taldzijo pokvarena rumena.
Ako ima ugovor stavite ga za skauta u TK nek ne prilazi stadionu ni prostorijama
Stvarno je katastrofa seljak zalizani.
Natovario likova na platni spisak ko da je stranka u pitanju a ne FK.
Ja parazita u pm!
Treba ga složit ko palete!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Iskreno mislim da nema niko da ga voli, a ovo sto se tice platnog spiska Rahimic je rscunao i stipendijske ugovore a njih ima preko 10.
Ako ovaj Karamarko bude u pola dobar kao Cavnić,bit će extra,Mahmić je pokazao kod Dine u nekim utakmicama da se može računati na njega,po mom skromnom mišljenju potrebna su nam još 3 kvalitetna pojačanja,napadač,krilo i štoper još jedan.
Ovi današnji fudbaleri sve ko da su članovi Sinaloa kartela sa ovim tetovažama
Kakav je ovaj novi štoper, po meni star sa 26 za ove lige
Cuj igrac sa 26 star za lige...
Normalno da je star, ovo je poluprofesionalna liga, proljev liga, samo ganjati igrače od 17 do 23 koje možeš dobro prodati, kako se ne bi ugasili, ovaj Karamarko će džaba otići kada mu ugovor istekne
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovi današnji fudbaleri sve ko da su članovi Sinaloa kartela sa ovim tetovažama
Kakav je ovaj novi štoper, po meni star sa 26 za ove lige
Cuj igrac sa 26 star za lige...
Normalno da je star, ovo je poluprofesionalna liga, proljev liga, samo ganjati igrače od 17 do 23 koje možeš dobro prodati, kako se ne bi ugasili, ovaj Karamarko će džaba otići kada mu ugovor istekne
Druze, mi nismo prodali igraca 4 godine, ne znam sta ocekujes.
Eto Drinu smo trpili 3 godine i kakve koristi imas od toga? Ide dzaba kao i svi ostali, jer niko nije lud da plati za njega.
Uostalom, do juce je igrao Cocalic i Kosoric sa 36 godina.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Druga stvar je Coca koji se vratio da završi karijeru u voljenom klubu.
Pa ja i govorim ako naše dijete kao Drina ne može biti starter u ekipi sa 19-20 godina odmah mu papire dati kao i svakom junioru jer nemamo koristi od njega.
MANIJACI JUG 1987
Star ti Karamarko od 26, hoces da se igra s djecom, govorio da Al Jabera ne treba prodavati za milion eura. Sta bi ti?
Nisi mi jasan druze nikako, pa nije ovo Premiership.
Star ti Karamarko od 26, hoces da se igra s djecom, govorio da Al Jabera ne treba prodavati za milion eura. Sta bi ti?
Nisi mi jasan druze nikako, pa nije ovo Premiership.
Na Džaberu možemo još više uzeti da ostane, ali ****, prodaji
MANIJACI JUG 1987