UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Kaže Šuko, ne odgovara Ukrajini vodstvo Slovačke. To je rezultat koji im bukvalno najviše odgovara
Rijetko viđena debilčina, sreca pa ga na svakoj temi ima neko dočekat i iskandzijat ,ne moram uvijek jaJudd je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:43Nestvarno šta lik piše. Opasan debil.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:40Virtual debil isprskan i ponižen na svakoj temi na forumu, od reprezentativnih, chata do premijer lige, pa došao ovdje botovati i glumiti stručnjaka dok ga opet neko ne ponizi ili dok se debelo ne provali kao po običaju.![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
upravu ste, ovim se ne igra a ne slovackoj i rumuniji
Već smo sa Hrvatskom potpisali Ugovor o europskom partnerstvu, koji je potvrđen (tamošnji Sabor potvrdio) 2018.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:13
Ne možemo se ugledati na najbolje jer ne možeš preskakati korake, nemamo kapacitet za to. Ne možemo se ugledati na Estoniju jer ne može se kuća praviti od krova, to još nikome nije uspjelo. Hrvatska se može ugledati na Estoniju jer su oni skoro pa prebolovali dječije bolesti, mi nismo.
Mi smo na dnu, tako da se moramo ugledati na one koji su nešto ispred nas. Ne možemo mi odjednom uvesti online glasanje putem mobitela kao Estonci, kad nismo savladali ni elektronsko brojanje glasova. Znam da shvataš šta želim da kažem, one step at a time.
Zato nam je Hrvatska najbolji mogući potencijalni partner, zbog jezika, zbog blizine, zbog njihovog iskustva, itd, itd. Pa kad dođemo na određeni nivo, lako ćemo za Estoniju i Sloveniju.![]()
Tu između ostalog stoji kako ugovorene strane potvrđuju odlučnost da razvijaju europsko partnerstvo, te jačaju suradnju u procesu pristupanja BiH Europskoj uniji.
Onda da će Vlada Hrvatske stavit na raspolaganje specifična znanja, iskustva i ekspertize stečene u procesu europske integracije kroz razne oblike suradnje.
Znamo kako i zbog čega smo dobili kandidatski te pregovarački status.
Ima nekih pomaka u saradnji, ali ovakve stvari zahtijevaju detaljniji pristup i jasnije poteze.
Moramo dogovorit studijsku posjetu struke naše zemlje institucijama zemalja poput Slovenije.
Prijeko potrebno je stručno usavršavanje kroz seminare o pitanjima integracije, zakonodavstva, razmjenu državnih službenika u područjima koja se odnose na suradnju Sve one stavke što se nalaze u pomenutom ugovoru.
Čak i kad imaš važne bilateralne sporazume, ugovore i protokle, sve to je mrtvo slovo na papiru ako je posrijedi negativan uticaj političkog establišmenta na narod koji toj politici gravitira.
Zbog toga nisu naivna svakodnevna prepucavanja te težnje u ovom slučaju HDZ-a, da preko Hrvatske uslovi nešto, što vodi nestabilnosti kroz politizaciju strateški važnih sektora.
Pa Japan je još polovinom 19. stoljeća u toku one Meiji reforme unajmljivao i zapošljavao strane eksperte plus svoje studente slali na Zapad. Kada bi se ti studenti vratili kući, imali su jasnu zadaću da ubrzaju proces modernizacije. Nešto, što bi i mi trebali eto 155 godina poslije.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 jun 2024, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Opet nasa zastava na utakmici Ukrajine
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rumuni u 10 minuta prvo, pa zadnje, pa opet prvo mjesto

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledaj ovih ukrajinaca na stadionu, covjek ne bi rekao da im je trecina zemlje okupirana, niti da su u ratu. Ljudi ko turisti
- baboedindzeko09
- Kontakt:
horor od utakmice, ko ona sinoc
Zao mi de bruynea sa kakvim parmacima igra
- Goalgetter
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Ukrajina do pobjede u inat tuzlanskom džamijašu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
horor od meca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kad se ogrnu ovim zastavama onim jadnicima koji brane drzavu bude puno lakse
Sramota!
- akisarajevo92
- Kontakt:
i kod nas u opkoljenom Sarajevu su se odrzavali muzicki koncerti i izbori za Miss, Halid Beslic pjevao nasim kosarkasima na eurobasketu '93
pa sto onda Ukrajinci ne bi mogli u Njemackoj prisustvovati na Euru?
pa sto onda Ukrajinci ne bi mogli u Njemackoj prisustvovati na Euru?
Don't believe the hype.
Jao ako ovdje budu svi timovi sa po 4 boda 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.