UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Tek sad vidim ovaj penal za Rumuniju.
Pa ovo je žestoka lakrdija.
Pa ovo je žestoka lakrdija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bome dosta diskutabilno, čudno mi je da su i nakon VAR-a ovo dosudili.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Asteriks je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:37Pa Japan je još polovinom 19. stoljeća u toku one Meiji reforme unajmljivao i zapošljavao strane eksperte plus svoje studente slali na Zapad. Kada bi se ti studenti vratili kući, imali su jasnu zadaću da ubrzaju proces modernizacije. Nešto, što bi i mi trebali eto 155 godina poslije.![]()
To je ono najvažnije. Edukacija.
Mi Hrvatskoj ne trebamo, oni nama trebaju, a mi možemo glumiti da nije tako ili možemo prihvatiti istinu i krenuti u stabilizaciju odnosa. Hrvatska ima mehanizme da nas blokira na svakom nivou, što direktno, što indirektno (HDZ BiH) i to je još jedna brutalna istina koju moramo prihvatiti.
Mi imamo samo jedan mehanizam kojim možemo prkositi Hrvatskoj, to je trgovinska razmjena. Jednom smo ga iskoristili kad smo 2009. blokirali uvoz mesa iz Hrvatske, sjetićeš se kako su danima cvilili i izgubili desetine miliona u svega 10-15 dana. Tada su pristali na sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ukrajinci izgledaju kao da se sami šišaju u hotelu, nikome nije dobro uradjen fade
Don't believe the hype.
Mi nismo dobijali raketne sisteme, topove, tenkove, borbena vozila, nego pucali iz cijevi domace izrade nusreta sisica dede. Ove pizde da se sve skupe, sa oruzjem koje su dobili, potjerali bi ruse sa krimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:59i kod nas u opkoljenom Sarajevu su se odrzavali muzicki koncerti i izbori za Miss, Halid Beslic pjevao nasim kosarkasima na eurobasketu '93
pa sto onda Ukrajinci ne bi mogli u Njemackoj prisustvovati na Euru?
Tako je, svi juriš na okupirana minska polja.boki86 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:06Mi nismo dobijali raketne sisteme, topove, tenkove, borbena vozila, nego pucali iz cijevi domace izrade nusreta sisica dede. Ove pizde da se sve skupe, sa oruzjem koje su dobili, potjerali bi ruse sa krimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:59i kod nas u opkoljenom Sarajevu su se odrzavali muzicki koncerti i izbori za Miss, Halid Beslic pjevao nasim kosarkasima na eurobasketu '93

General Patton se okreće u grobu.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- tutankamon1905
- Kontakt:
E al opet zamisli kako je vojnicima i onima koji nisu imali srecu otic na vrijeme iz Ukrajine. S prve crte odbrane, ako prezivis, dodjes u neki bunker, netko ti javi da 30 000 ukrajinaca u jedan glas pjeva,veseli se i pruza podrsku putem statusa iz Njemacke. Nemas nikakve koristi, ali ti opet toplo oko srca, mozda se vrate jednog dana kad rat zavrsiboki86 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:06Mi nismo dobijali raketne sisteme, topove, tenkove, borbena vozila, nego pucali iz cijevi domace izrade nusreta sisica dede. Ove pizde da se sve skupe, sa oruzjem koje su dobili, potjerali bi ruse sa krimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:59i kod nas u opkoljenom Sarajevu su se odrzavali muzicki koncerti i izbori za Miss, Halid Beslic pjevao nasim kosarkasima na eurobasketu '93
Glavni su kad treba uzimati Burgergeld, najvise ga koriste, a lagana auta se vozaju po gradovima, stan placa drzava, viza regulisana, nema duldunga kao nasim. 
Garantujem da 8 od 10 Nijemaca ne vole Ukrajinu posebno zbog ovog sada.

Garantujem da 8 od 10 Nijemaca ne vole Ukrajinu posebno zbog ovog sada.
-
- Kontakt:
Koliko je losa ova Belgija, kad ode De Bruyne jadni oni
Bruka za Njemacku ako ova dva meca zavrse x
Ljudi im najavilk x ne mogu da vjerujem sta gledam
Ljudi im najavilk x ne mogu da vjerujem sta gledam
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bacas brate sve i razgulis, zamisli ratujes ti tamo, i gledas slike ove sa stadiona u njemackoj...brisu suze sa sve ukrajinskim zastavama...tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:12E al opet zamisli kako je vojnicima i onima koji nisu imali srecu otic na vrijeme iz Ukrajine. S prve crte odbrane, ako prezivis, dodjes u neki bunker, netko ti javi da 30 000 ukrajinaca u jedan glas pjeva,veseli se i pruza podrsku putem statusa iz Njemacke. Nemas nikakve koristi, ali ti opet toplo oko srca, mozda se vrate jednog dana kad rat zavrsiboki86 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:06Mi nismo dobijali raketne sisteme, topove, tenkove, borbena vozila, nego pucali iz cijevi domace izrade nusreta sisica dede. Ove pizde da se sve skupe, sa oruzjem koje su dobili, potjerali bi ruse sa krimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:59i kod nas u opkoljenom Sarajevu su se odrzavali muzicki koncerti i izbori za Miss, Halid Beslic pjevao nasim kosarkasima na eurobasketu '93
Sta sam ja Ukrajinaca vidio po Tuzli u ovih par mjeseci, bruka. A tek auta kakva vozaju... Sve dzipovi Mercedesi, Bmw itd...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Što je bruka, bi li vi ostali da se zarati kod nas?
Uostalom ljudi polako zaboravljaju šta su švabe radili u prošlosti, siguran sam da će zaboraviti i blaži oblik dezerterstva.
Uostalom ljudi polako zaboravljaju šta su švabe radili u prošlosti, siguran sam da će zaboraviti i blaži oblik dezerterstva.
E cuj patton, v. Rommel izmislio rat za njega.Winters je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:09Tako je, svi juriš na okupirana minska polja.boki86 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:06Mi nismo dobijali raketne sisteme, topove, tenkove, borbena vozila, nego pucali iz cijevi domace izrade nusreta sisica dede. Ove pizde da se sve skupe, sa oruzjem koje su dobili, potjerali bi ruse sa krimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:59i kod nas u opkoljenom Sarajevu su se odrzavali muzicki koncerti i izbori za Miss, Halid Beslic pjevao nasim kosarkasima na eurobasketu '93
pa sto onda Ukrajinci ne bi mogli u Njemackoj prisustvovati na Euru?![]()
General Patton se okreće u grobu.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kriminal za fudbal je da će ova Belgija biti prva u grupi, totalno bezidejni
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Maroon1946
- Kontakt:
U prve 2 tekme su bili sasvim solidni, u obje se izpromasivali. Pogotovo Lukaku koji je imao X sansi i nije dao nijedan gol. Da je pustio Opendu da igra bio bi najbolji strijelac Eura. Trenutno su drugi po sofascoru.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:23Kriminal za fudbal je da će ova Belgija biti prva u grupi, totalno bezidejni
Da sam kevin, izasao bi sam, ja sa kakvim idiotima igra covjek
**** ovo vise ne treba gledati
Jedna od vecih bruka u historiji EURA
Njemacka me razocarala toliko o njihovom “zakonu”
Namjestene obje utakmice
Jedna od vecih bruka u historiji EURA
Njemacka me razocarala toliko o njihovom “zakonu”
Namjestene obje utakmice
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jun 2024, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bjezo bi glavom bez obzira, ali onda kao takav ne bi ni glumio neko domoljublje dok sam prikopcan na budzet druge drzave i gledam kako uzet sto vise para, a da sto manje radimJayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:20Što je bruka, bi li vi ostali da se zarati kod nas?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drugi će bitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:23Kriminal za fudbal je da će ova Belgija biti prva u grupi, totalno bezidejni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.