Vremenske nepogode, COVID, NIP ga sabotira, kriv je i Gratz jer se kandidovao

sad i FK Sarajevo krivo za sve. Pa ima li neko normalan da vjeruje u nebuloze tog covjeka. Samo on je ispravan, svi drugi lazu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je istina botu.Napoli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:31To ti je argument botu?Beton je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:28Ne znam zašto ga ne odvedeš kući? Yebala vas ped.erska lažljiva spodoba. Da je bilo finansirati paradu umjesto Koševa moglo bi.Pantelija je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:26Gledaj SDA botova sto su krenuli u kampanju.
Ugovor i stavke su dogovarali nasi advokati, hajro, cak i predstavnnik navijača.
Zaboravili botovi da se slavilo upravo od strane navijaca jer je usvojeno sve sto se trazilo od strane navijaca i kluba.
Kada je dosao mirvic njemu je bilo i ok, ali kad je Ajla dodla onda je nastao Haos. A vi nastavite lagati... Nacelnik je cak i nakon naswg nepostivanja ugovora opet rekao da napisemo kako zelimo i sta zelimo da se zavrsi to... Hebeni zeleni botovi
Yebe mi se za ped.ere.Beton je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:36
“Sa ponosom možemo da vas obavijestimo da smo izvojevali_e nekoliko izuzetno važnih pobjeda koje se tiču odnosa bh. institucija prema javnim okupljanjima, posebno sa LGBTIQ predznakom. Naime, naš zahtjev da nadležne institucije osiguraju potpunu bezbjednost Bh. povorke ponosa te pokriju troškove dodatnih mjera sigurnosti, podržao je kabinet premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, načelnik općine Centar Sarajevo, Srđan Mandić i gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić”, navode organizatorice i organizatori bh. povorke ponosa.
Problem je u tome sto nema racunice, jer Mandic ne poklanja stadion, nego daje na koristenje za 4000 mjesecno nesto sto treba rusiti. najam je 1,5mil, rusenje, izgradnja novog itd je npr. 100mil. kad podjelis to na 50 godina (trajanje najma) to je 2 mil godisnje, s tim da gradnja traje 7 godina i nemas prihode, vec igras na otoci. to je cirkus.... Mandic treba da pokloni (proda za 1km) stadion i da jos opcina i kanton i fs investiraju u njega kroz razne programe i da se udara u guzicu sto je opcina sklonila djecu, omogucila sadrzaje itd... na kraju krajeva, novo sarajevo opstina pomaze zelji, s to je samo jedan primjer... ta mandiceva prica je preseravanje, zamjena teza, itd...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:55Čovjeće Božiji pa jesi li gledao podkast.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:46Nikakvi mitovi, desilo se da su Sabrina direktorica FKS I Mandic potpisali politički ugovor ,od kojeg su znali da nema ništa pošto je klub bio u velikoj krizi novcanoj a kao potpisuje da ce plaćati stadion.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jun 2024, 19:38
Ne budite štrumfovi ne širite laži i mitove.
Nije tačno.
Rečeno im je da se izjasne kako hoće,i onda kad je bila Sabrina,a i sada sa ovim klovnom.
Opština će podržati svaki njihov prijedlog.
Javno je pozvao Mirvića da dođe da naprave ugovor kakav žele.Šta je problem?
Šta fali Bruni?
Napoli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:52Yebe mi se za ped.ere.Beton je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:36
“Sa ponosom možemo da vas obavijestimo da smo izvojevali_e nekoliko izuzetno važnih pobjeda koje se tiču odnosa bh. institucija prema javnim okupljanjima, posebno sa LGBTIQ predznakom. Naime, naš zahtjev da nadležne institucije osiguraju potpunu bezbjednost Bh. povorke ponosa te pokriju troškove dodatnih mjera sigurnosti, podržao je kabinet premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, načelnik općine Centar Sarajevo, Srđan Mandić i gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić”, navode organizatorice i organizatori bh. povorke ponosa.
Pitam jel to argument za stadion botu?
Ovdje se svršavalo i slavilo kad je ugovor potpisan i sad odjednom nam neko drugi kriv yebala vas Ayla u usta zelena.
Moj post od 25.05.2021.Ako se ispostavi da je ovo sa stadionom obična prevara yebem mater i Sabrini i Mandiću i svima koji su učestvovali u ovoj radnji štetnoj po klub.
ovo se odnosi na iznajmljivanje za manju svotu novca nego trenutno, pa s tog aspekta nije stetno za klub. g. Kapetanović Hajro je promasio cijeli fudbal ovom izjavom, jer "odlazak" kluba nije jedini stetan scenario. stetno bi moglo biti i investiranje u stadion itd zapravo je jedini nestetan scenario u kojem sarajevo igra na kosevu istom narednih 50 godina... ali po ugovoru je obaveza fks da se dovede stadion u cat.4, stp znaci, cak i takav ugovor moze biti stetan... evo ti auto staro 20 godina, tvoja je obaveza da ga koristis i popravljas narednih 50 i meni ces placati 300 maraka mjesecno. na kraju ces ga vratiti da ga ja prodam u zeljezo (kojem ce fo tada skociti cijena 50 puta)Maroon1946 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:34Dobrano se Aylah pita u klubu, zato smo tu i gdje jesmo. U 2024. nemamo svoj stadion niti cemo ga ikad napraviti jer je prevelika investicija pogotovo za nasu ligu.
Otprilike takopierce je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:03ovo se odnosi na iznajmljivanje za manju svotu novca nego trenutno, pa s tog aspekta nije stetno za klub. g. Kapetanović Hajro je promasio cijeli fudbal ovom izjavom, jer "odlazak" kluba nije jedini stetan scenario. stetno bi moglo biti i investiranje u stadion itd zapravo je jedini nestetan scenario u kojem sarajevo igra na kosevu istom narednih 50 godina... ali po ugovoru je obaveza fks da se dovede stadion u cat.4, stp znaci, cak i takav ugovor moze biti stetan... evo ti auto staro 20 godina, tvoja je obaveza da ga koristis i popravljas narednih 50 i meni ces placati 300 maraka mjesecno. na kraju ces ga vratiti da ga ja prodam u zeljezo (kojem ce fo tada skociti cijena 50 puta)Maroon1946 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:34Dobrano se Aylah pita u klubu, zato smo tu i gdje jesmo. U 2024. nemamo svoj stadion niti cemo ga ikad napraviti jer je prevelika investicija pogotovo za nasu ligu.
I jos da se npr nesto desi sa Grbavicom da ne mogu igrati odmah bi pustili i njih da igraju ili neki drugi tim da se pojavi. Bas bi nama platili ako igra reprezentacija ili organizuju koncert na Kosevupierce je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:03ovo se odnosi na iznajmljivanje za manju svotu novca nego trenutno, pa s tog aspekta nije stetno za klub. g. Kapetanović Hajro je promasio cijeli fudbal ovom izjavom, jer "odlazak" kluba nije jedini stetan scenario. stetno bi moglo biti i investiranje u stadion itd zapravo je jedini nestetan scenario u kojem sarajevo igra na kosevu istom narednih 50 godina... ali po ugovoru je obaveza fks da se dovede stadion u cat.4, stp znaci, cak i takav ugovor moze biti stetan... evo ti auto staro 20 godina, tvoja je obaveza da ga koristis i popravljas narednih 50 i meni ces placati 300 maraka mjesecno. na kraju ces ga vratiti da ga ja prodam u zeljezo (kojem ce fo tada skociti cijena 50 puta)Maroon1946 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 20:34Dobrano se Aylah pita u klubu, zato smo tu i gdje jesmo. U 2024. nemamo svoj stadion niti cemo ga ikad napraviti jer je prevelika investicija pogotovo za nasu ligu.
porediti hrvatsku i srbiju osebno donji dio taele srbije je neozbiljno