FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

retromoos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la retromoos » 26 jun 2024, 20:35

Sto se tice Mandica, opcina Centar veceg lazova i muljatora nije vidjela od postanka. Sta god ga neko upita, bilo koja stvar i projekat on kaze da je neko drugi kriv :roll:
Vremenske nepogode, COVID, NIP ga sabotira, kriv je i Gratz jer se kandidovao :lolno:, ViK, KJKP RAD, nevladine organizacije, kaze da i oni sa Istinomjera lazu da nije nista uradio od obecanja jer su placenici, napade i Emelu prije neki dan na Klixu da "potkopava njegov rad" itd, itd....
sad i FK Sarajevo krivo za sve. Pa ima li neko normalan da vjeruje u nebuloze tog covjeka. Samo on je ispravan, svi drugi lazu :rol:

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 26 jun 2024, 20:36

Napoli je napisao/la:
26 jun 2024, 20:31
Beton je napisao/la:
26 jun 2024, 20:28
Pantelija je napisao/la:
26 jun 2024, 20:26
Gledaj SDA botova sto su krenuli u kampanju.
Ugovor i stavke su dogovarali nasi advokati, hajro, cak i predstavnnik navijača.
Zaboravili botovi da se slavilo upravo od strane navijaca jer je usvojeno sve sto se trazilo od strane navijaca i kluba.

Kada je dosao mirvic njemu je bilo i ok, ali kad je Ajla dodla onda je nastao Haos. A vi nastavite lagati... Nacelnik je cak i nakon naswg nepostivanja ugovora opet rekao da napisemo kako zelimo i sta zelimo da se zavrsi to... Hebeni zeleni botovi
Ne znam zašto ga ne odvedeš kući? Yebala vas ped.erska lažljiva spodoba. Da je bilo finansirati paradu umjesto Koševa moglo bi.
To ti je argument botu?
To je istina botu.

“Sa ponosom možemo da vas obavijestimo da smo izvojevali_e nekoliko izuzetno važnih pobjeda koje se tiču odnosa bh. institucija prema javnim okupljanjima, posebno sa LGBTIQ predznakom. Naime, naš zahtjev da nadležne institucije osiguraju potpunu bezbjednost Bh. povorke ponosa te pokriju troškove dodatnih mjera sigurnosti, podržao je kabinet premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, načelnik općine Centar Sarajevo, Srđan Mandić i gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić”, navode organizatorice i organizatori bh. povorke ponosa.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 26 jun 2024, 20:37

ledesma je napisao/la:
26 jun 2024, 18:55
Ima li danas kakvih srpskih polovnjaka?
Nema,danas pauza.Ide prica o pokrivanju istoka dok se malo stisa oko ,pojacanja"

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 jun 2024, 20:39

samoSA je napisao/la:
26 jun 2024, 20:37
ledesma je napisao/la:
Nema,danas pauza.Ide prica o pokrivanju istoka dok se malo stisa oko ,pojacanja"
U iscekivanju smo potpisa Brune Unesica :rol: :rol:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 26 jun 2024, 20:52

Beton je napisao/la:
26 jun 2024, 20:36

“Sa ponosom možemo da vas obavijestimo da smo izvojevali_e nekoliko izuzetno važnih pobjeda koje se tiču odnosa bh. institucija prema javnim okupljanjima, posebno sa LGBTIQ predznakom. Naime, naš zahtjev da nadležne institucije osiguraju potpunu bezbjednost Bh. povorke ponosa te pokriju troškove dodatnih mjera sigurnosti, podržao je kabinet premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, načelnik općine Centar Sarajevo, Srđan Mandić i gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić”, navode organizatorice i organizatori bh. povorke ponosa.
Yebe mi se za ped.ere.
Pitam jel to argument za stadion botu?
Ovdje se svršavalo i slavilo kad je ugovor potpisan i sad odjednom nam neko drugi kriv yebala vas Ayla u usta zelena.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 26 jun 2024, 20:52

SamoDaKazeem je napisao/la:
26 jun 2024, 19:55
bordobijeli je napisao/la:
26 jun 2024, 19:46
SamoDaKazeem je napisao/la:
26 jun 2024, 19:38

Ne budite štrumfovi ne širite laži i mitove.
Nije tačno.
Rečeno im je da se izjasne kako hoće,i onda kad je bila Sabrina,a i sada sa ovim klovnom.
Opština će podržati svaki njihov prijedlog.
Nikakvi mitovi, desilo se da su Sabrina direktorica FKS I Mandic potpisali politički ugovor ,od kojeg su znali da nema ništa pošto je klub bio u velikoj krizi novcanoj a kao potpisuje da ce plaćati stadion.
Čovjeće Božiji pa jesi li gledao podkast.
Javno je pozvao Mirvića da dođe da naprave ugovor kakav žele.Šta je problem?
Problem je u tome sto nema racunice, jer Mandic ne poklanja stadion, nego daje na koristenje za 4000 mjesecno nesto sto treba rusiti. najam je 1,5mil, rusenje, izgradnja novog itd je npr. 100mil. kad podjelis to na 50 godina (trajanje najma) to je 2 mil godisnje, s tim da gradnja traje 7 godina i nemas prihode, vec igras na otoci. to je cirkus.... Mandic treba da pokloni (proda za 1km) stadion i da jos opcina i kanton i fs investiraju u njega kroz razne programe i da se udara u guzicu sto je opcina sklonila djecu, omogucila sadrzaje itd... na kraju krajeva, novo sarajevo opstina pomaze zelji, s to je samo jedan primjer... ta mandiceva prica je preseravanje, zamjena teza, itd...
doktor

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 jun 2024, 20:53

Lucas je napisao/la:
26 jun 2024, 20:39
samoSA je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Šta fali Bruni?

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 26 jun 2024, 21:00

Napoli je napisao/la:
26 jun 2024, 20:52
Beton je napisao/la:
26 jun 2024, 20:36

Yebe mi se za ped.ere.
Pitam jel to argument za stadion botu?
Ovdje se svršavalo i slavilo kad je ugovor potpisan i sad odjednom nam neko drugi kriv yebala vas Ayla u usta zelena.
Ako se ispostavi da je ovo sa stadionom obična prevara yebem mater i Sabrini i Mandiću i svima koji su učestvovali u ovoj radnji štetnoj po klub.
Moj post od 25.05.2021.

Ispostavilo se tačnim. :thumbup:

A ko se radovao ovome? Radovali se stranački forumski agenti i neuki.

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 26 jun 2024, 21:03

Maroon1946 je napisao/la:
26 jun 2024, 20:34
Dobrano se Aylah pita u klubu, zato smo tu i gdje jesmo. U 2024. nemamo svoj stadion niti cemo ga ikad napraviti jer je prevelika investicija pogotovo za nasu ligu.

Ugovor za stadion nije štetan po klub

"Osnovni princip u pregovorima u skladu s odlukom Općinskog Vijeća Općine Centar kao vlasnikom stadiona je bio zaključenje ugovora o dugoročnom zakupu samog stadiona, odnosno takozvanog prstena stadiona. Poslije punih osam mjeseci pregovora i analize svakog detalja definisan je tekst ugovora o dugoročnom zakupu stadiona 'Asim Ferhatović Hase' prihvatljiv za obje ugovorne strane. Same odredbe ugovora definišu komercijalnu cijenu zakupa koja je povoljnija od trenutne cijene uz davanje prava klubu kao zakupodavcu na podzakup, i naravno uz preuzimanje održavanja i troškova vezanih za sam stadion i obavezu Sarajeva na investiciju da u roku od 10 godina stadion ispunjava uslove za kategoriju 4. stadionske infrastrukture UEFA-e. Iskreno, stvarno mi nije jasna nedavna, nadam se nesmotrena, a ne nestručna izjava direktorice kluba Alimanović da je ugovor za stadion 'štetan', što apsolutno ne odgovara istini. Eventualna šteta za klub mogla bi nastupiti samo u slučaju 'odlaska' kluba sa stadiona obzirom na preuzete finansijske obaveze shodno ugovoru o rekonstrukciji terena zaključenim s NS BiH", otkrio je Kapetanović.
ovo se odnosi na iznajmljivanje za manju svotu novca nego trenutno, pa s tog aspekta nije stetno za klub. g. Kapetanović Hajro je promasio cijeli fudbal ovom izjavom, jer "odlazak" kluba nije jedini stetan scenario. stetno bi moglo biti i investiranje u stadion itd zapravo je jedini nestetan scenario u kojem sarajevo igra na kosevu istom narednih 50 godina... ali po ugovoru je obaveza fks da se dovede stadion u cat.4, stp znaci, cak i takav ugovor moze biti stetan... evo ti auto staro 20 godina, tvoja je obaveza da ga koristis i popravljas narednih 50 i meni ces placati 300 maraka mjesecno. na kraju ces ga vratiti da ga ja prodam u zeljezo (kojem ce fo tada skociti cijena 50 puta)
doktor

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 26 jun 2024, 21:04

Beton piše ove postove, a u pozadini mu drma Snaga Naroda, tiruliru :salut:

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 26 jun 2024, 21:06

Anex je napisao/la:
26 jun 2024, 20:53
Lucas je napisao/la:
samoSA je napisao/la:

Šta fali Bruni?
Nije kapitalac

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 jun 2024, 21:09

pierce je napisao/la:
26 jun 2024, 21:03
Dobrano se Aylah pita u klubu, zato smo tu i gdje jesmo. U 2024. nemamo svoj stadion niti cemo ga ikad napraviti jer je prevelika investicija pogotovo za nasu ligu.

"Osnovni princip u pregovorima u skladu s odlukom Općinskog Vijeća Općine Centar kao vlasnikom stadiona je bio zaključenje ugovora o dugoročnom zakupu samog stadiona, odnosno takozvanog prstena stadiona. Poslije punih osam mjeseci pregovora i analize svakog detalja definisan je tekst ugovora o dugoročnom zakupu stadiona 'Asim Ferhatović Hase' prihvatljiv za obje ugovorne strane. Same odredbe ugovora definišu komercijalnu cijenu zakupa koja je povoljnija od trenutne cijene uz davanje prava klubu kao zakupodavcu na podzakup, i naravno uz preuzimanje održavanja i troškova vezanih za sam stadion i obavezu Sarajeva na investiciju da u roku od 10 godina stadion ispunjava uslove za kategoriju 4. stadionske infrastrukture UEFA-e. Iskreno, stvarno mi nije jasna nedavna, nadam se nesmotrena, a ne nestručna izjava direktorice kluba Alimanović da je ugovor za stadion 'štetan', što apsolutno ne odgovara istini. Eventualna šteta za klub mogla bi nastupiti samo u slučaju 'odlaska' kluba sa stadiona obzirom na preuzete finansijske obaveze shodno ugovoru o rekonstrukciji terena zaključenim s NS BiH", otkrio je Kapetanović.
ovo se odnosi na iznajmljivanje za manju svotu novca nego trenutno, pa s tog aspekta nije stetno za klub. g. Kapetanović Hajro je promasio cijeli fudbal ovom izjavom, jer "odlazak" kluba nije jedini stetan scenario. stetno bi moglo biti i investiranje u stadion itd zapravo je jedini nestetan scenario u kojem sarajevo igra na kosevu istom narednih 50 godina... ali po ugovoru je obaveza fks da se dovede stadion u cat.4, stp znaci, cak i takav ugovor moze biti stetan... evo ti auto staro 20 godina, tvoja je obaveza da ga koristis i popravljas narednih 50 i meni ces placati 300 maraka mjesecno. na kraju ces ga vratiti da ga ja prodam u zeljezo (kojem ce fo tada skociti cijena 50 puta)
Otprilike tako

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 26 jun 2024, 21:12

Ivo Torres iz Luksemburga nam sudi u Kazahstanu, a u revanšu na Koševu Turčin Zorbay Küçük.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jun 2024, 21:14

Sta zna hajro, sda botovi znaju bolje...sjeme im se zeleno izdajničko zatrlo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 jun 2024, 21:22

pierce je napisao/la:
26 jun 2024, 21:03

I jos da se npr nesto desi sa Grbavicom da ne mogu igrati odmah bi pustili i njih da igraju ili neki drugi tim da se pojavi. Bas bi nama platili ako igra reprezentacija ili organizuju koncert na Kosevu

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 26 jun 2024, 21:24

Stadionom upravlja opština.
Teren po ugovoru treba održavati FK Sarajevo.

Sta u slučaju koncerta?

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 jun 2024, 21:25

strahmeipomisliti je napisao/la:
26 jun 2024, 21:06
Anex je napisao/la:
26 jun 2024, 20:53
Lucas je napisao/la:

Šta fali Bruni?
Nije kapitalac
+ ja kako sam sad provjerio nema lik wikipedie uopste

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 26 jun 2024, 21:31

Kmenkake je napisao/la:
26 jun 2024, 17:31
Amcho1 je napisao/la:
26 jun 2024, 17:27
Analizom, nije bitno kakvom je utvrđeno da na ovoj temi određeni likovi koriste po 2-3 account-a, te sa određenih profila prozivaju, huškaju i pljuckaju, dok sa primarnih profila pišu kao uredno i kulturno. UGASITE SE SAMI. :!:
Nije realno da neko ima volje da se bavi tim stvarima.
:urnebes:
E cuj nema volje. Pa dobro je ako je samo 2 3 lika.

Imena prijatelju, imena..

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 jun 2024, 21:32

:twisted: Eki Bruno je dobar igra u 2HNL al ne valjaju Jeleni iz prve ping ping lige, joj **** li vas.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jun 2024, 21:33

Aduka87 je napisao/la:
26 jun 2024, 21:32
:twisted: Eki Bruno je dobar igra u 2HNL al ne valjaju Jeleni iz prve ping ping lige, joj **** li vas.
porediti hrvatsku i srbiju osebno donji dio taele srbije je neozbiljno
Igraci iz HR druge lige idu hladno po evropi igrati....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, Google Adsense [Bot], juka55, Sazg i 69 gostiju.