Ma bitno je samo da ga je Sarajevo htjelo odma valja..upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:48Cudi me da se svidja Campobellu i Balordi, sokiran sam naprosto![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
al zanimljivi su kao da citam nasu lobotomiju 2016e u stilu oni bi kao da odu, a mi im kao ne damoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:48Cudi me da se svidja Campobellu i Balordi, sokiran sam naprosto![]()

- IsmirMirvic
Apsolutno nikada se Sarajevo nije interesovalo za usluge gospodina Canadia.
Ne uzdizite svoj klub na racun naseg. Greske vase uprave se nece i ne mogu ispraviti lazima koje na ovoj temi plasiraju placenici.
Najveci trenerski uspjeh gospodina Canadia je sto je pomogao HNK Sibenik da ispadne iz HNL. Takav nema sta traziti u FK Sarajevo.
Ne uzdizite svoj klub na racun naseg. Greske vase uprave se nece i ne mogu ispraviti lazima koje na ovoj temi plasiraju placenici.
Najveci trenerski uspjeh gospodina Canadia je sto je pomogao HNK Sibenik da ispadne iz HNL. Takav nema sta traziti u FK Sarajevo.
Uh što Presidente uhvati volej. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I to mu je kao glavna referenca. Pitari ga trazili nekad a on dosao vama. Mislim yebe se meni za sarajevo ali malo jadno to zvuci sa vase strane.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Bukvalno isto, ali istoTefalTava je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:55al zanimljivi su kao da citam nasu lobotomiju 2016e u stilu oni bi kao da odu, a mi im kao ne damoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:48Cudi me da se svidja Campobellu i Balordi, sokiran sam naprosto![]()
![]()
![]()

IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:56Najveci trenerski uspjeh gospodina Canadia je sto je pomogao HNK Sibenik da ispadne iz HNL.

To Mirvah

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Trener koji je uspio sa Sibenikom ispasti prosle sezone, u zadnjih 9 utakmica (zadnji krug prvenstva) imao 1 pobjedu i 8 poraza, strasna Gorica ga stigla u drugoj polusezoni, iako je imao +6 na polusezoni, zavrsio sa -5. Dosao u Sibenik na ljeto 22, otjeran u septembru iste godine pa vracen pred drugu polusezonu, ako nista mozes ga zajebavat i vracat koliko hoces.
Keveljov bot ne raspolaze bas svim informacijama o novom treneru, ili mozda zna al nece da napise.
Keveljov bot ne raspolaze bas svim informacijama o novom treneru, ili mozda zna al nece da napise.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hahahahahahhah savage MirvahIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:56Najveci trenerski uspjeh gospodina Canadia je sto je pomogao HNK Sibenik da ispadne iz HNL. Takav nema sta traziti u FK Sarajevo.
Dokle je doslo da ih je i ovaj Mirvin bot provalio

-
- Kontakt:
Ali zato ima sta da trazi player koji je spasio Zeleznicar from Pancevo od ispadanja iz Superlige Serbia.IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 21:56Apsolutno nikada se Sarajevo nije interesovalo za usluge gospodina Canadia.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Nije on izbacio Sibenik nego Mario Cvitanovic kojeg je nasljedio u drugom mandatu. Taj je vec sve sjebao bio
U prvom mu ostavio Sibenik na sedmom mjestu.
Te sezone dobio Dinamo dva puta i igrao finale kupa protiv Hajduka. Nemojte lupati gluposti pojma nemate
Bosanska mitomanija ko gebelsova

Te sezone dobio Dinamo dva puta i igrao finale kupa protiv Hajduka. Nemojte lupati gluposti pojma nemate

Bosanska mitomanija ko gebelsova

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 26 jun 2024, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Uveo Šibenik iz prve u drugu ligu.
Taman trener za Velež. Oni isto vole te prelaske između liga.
Taman trener za Velež. Oni isto vole te prelaske između liga.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Upravo tako, fantastican izbor. Svaka cast Kevelju i upravi, sad mi i nije zao sto je Klafuric bivsi, ionako se talio. Po meni ova uprava radi fantastican posao u svemu, pogotovo u zadnje vrijeme.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:03Nije on izbacio Sibenik nego Mario Cvitanovic kojeg je nasljedio u drugom mandatu. Taj je vec sve sjebao bioU prvom mu ostavio Sibenik na sedmom mjestu.
Te sezone dobio Dinamo dva puta i igrao finale kupa protiv Hajduka. Nemojte lupati gluposti pojma nemate![]()
-
- Kontakt:
Ne masturbiramo ti mi na trenere predsjednike igrace kao vi ali volimo istinu zato sam vam je plasirao posto vas je Ismir maloprije nahranio lazima kao ovceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:06Upravo tako, fantastican izbor. Svaka cast Kevelju i upravi, sad mi i nije zao sto je Klafuric bivsi, ionako se talio. Po meni ova uprava radi fantastican posao u svemu, pogotovo u zadnje vrijeme.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:03Nije on izbacio Sibenik nego Mario Cvitanovic kojeg je nasljedio u drugom mandatu. Taj je vec sve sjebao bioU prvom mu ostavio Sibenik na sedmom mjestu.
Te sezone dobio Dinamo dva puta i igrao finale kupa protiv Hajduka. Nemojte lupati gluposti pojma nemate![]()

Zlobnici bi rekli kao i obično.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:08posto vas je Ismir maloprije nahranio lazima kao ovceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:06Upravo tako, fantastican izbor. Svaka cast Kevelju i upravi, sad mi i nije zao sto je Klafuric bivsi, ionako se talio. Po meni ova uprava radi fantastican posao u svemu, pogotovo u zadnje vrijeme.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:03Nije on izbacio Sibenik nego Mario Cvitanovic kojeg je nasljedio u drugom mandatu. Taj je vec sve sjebao bioU prvom mu ostavio Sibenik na sedmom mjestu.
![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne javljaju se, guglaju o Čanadiju 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Uveo je Altach u prvu ligu Austrije i nikad vise nisu ispali
Sljedece sezone cak je bio i trener sezone u A Bundesligi jer prvu sezonu odveo Altach u Europu
Izbacio je 6-2 Victoriu Guimares
Covjek koji je radio u Lasku, Rapidu, Nurnbergu, Atromitosu, Altachu, Sibeniku, Lokomotivi iz Moskve ne moze biti los
Sad kako ce se uklopiti u nasu ligu to je vec druga prica
Sljedece sezone cak je bio i trener sezone u A Bundesligi jer prvu sezonu odveo Altach u Europu
Izbacio je 6-2 Victoriu Guimares
Covjek koji je radio u Lasku, Rapidu, Nurnbergu, Atromitosu, Altachu, Sibeniku, Lokomotivi iz Moskve ne moze biti los
Sad kako ce se uklopiti u nasu ligu to je vec druga prica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jun 2024, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- IsmirMirvic
Napisao sam da je HNK Sibenik pomogaao da ispadne, ne da su sa njim ispali. Pomogao svakako jeste, sa svojim PPG od 1.00.
- Bazinga12345
- Kontakt: