Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Varg
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Varg » 26 jun 2024, 17:41

svaka cast za clanak o bierethu :thumbup:

lijepo je vidjeti da neko ovo sve cita sto pisemo, da ne prrdimo dzabe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2024, 18:32

Varg je napisao/la:
26 jun 2024, 17:41
svaka cast za clanak o bierethu :thumbup:

lijepo je vidjeti da neko ovo sve cita sto pisemo, da ne prrdimo dzabe
Bas tako. Ako ga dovedu, mozemo se smatrati jednim od zasluznih za to :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 26 jun 2024, 18:50

Mislim da se bespotrebno provlači ime ovog Danca koji po novim pravilima ne može igrati za nas kao što ni Vladan Kovačević ne može igrati za Srbiju.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 26 jun 2024, 19:08

Bilo bi stvarno razočarenja, da Spaha i Barbarez o potencijalnim saznaju preko foruma i novinara.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 26 jun 2024, 19:11

yusufoh je napisao/la:
26 jun 2024, 18:50
Mislim da se bespotrebno provlači ime ovog Danca koji po novim pravilima ne može igrati za nas kao što ni Vladan Kovačević ne može igrati za Srbiju.
Ako je imao bh drzavljanstvo u bilo kojem trenutku naravno da moze igrat za nas.

U januaru ove godine clanak ga citira bukvalno sto se tice te odluke za koga ce igrat i momak navodi kako ima emocije za sve tri opcije (Engleska, Danska, BH) i da je mogao bacit novcic u stilu kao sto bi ameri rekli "coinflip" odluka.

Dakle ako je razmatrao vrlo je moguce da je imao drzavljanstvo preko majke. Cak je i pasos mogao imat iz cisto administrativnih razloga (recimo zbog nekretnina te majke, lupam). Tek tako odustat od igraca koji je pod ugovorom sa Arsenalom cisto jer eto kao "mislimo da ne moze" bi bilo bezobrazno.

PS: Uzeci i u obzir da momak valjda sam zna, da je u Danskoj pred njim onaj iz ManUtd, tu je jos Jonas Wind, pa i Kasper Dolberg koji je donekle dokazan i ima 25-26 godina.

https://www.laola1.at/de/red/fussball/b ... d-haaland/

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2024, 19:16

Ocito da se tu nesto desava u vezi Bieretha. Ne vjerujem da Spaha i Barbarez to ne bi znali u vezi pasosa. Ozbiljno su pristupili poslu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 26 jun 2024, 19:22

Amarinho je napisao/la:
26 jun 2024, 19:11
yusufoh je napisao/la:
26 jun 2024, 18:50
Ako je imao bh drzavljanstvo u bilo kojem trenutku naravno da moze igrat za nas.

U januaru ove godine clanak ga citira bukvalno sto se tice te odluke za koga ce igrat i momak navodi kako ima emocije za sve tri opcije (Engleska, Danska, BH) i da je mogao bacit novcic u stilu kao sto bi ameri rekli "coinflip" odluka.

Dakle ako je razmatrao vrlo je moguce da je imao drzavljanstvo preko majke. Cak je i pasos mogao imat iz cisto administrativnih razloga (recimo zbog nekretnina te majke, lupam). Tek tako odustat od igraca koji je pod ugovorom sa Arsenalom cisto jer eto kao "mislimo da ne moze" bi bilo bezobrazno.

PS: Uzeci i u obzir da momak valjda sam zna, da je u Danskoj pred njim onaj iz ManUtd, tu je jos Jonas Wind, pa i Kasper Dolberg koji je donekle dokazan i ima 25-26 godina.

https://www.laola1.at/de/red/fussball/b ... d-haaland/
Pa ne znam, imao je englesko državljanstvo rođenjem i onda dobio dansko preko oca na osnovu čega je ostvario pravo da igra za omladinske selekcije Danske. Nema mi logike da se odrekao recimo engleskog u nekom trenutku prije nego što je napunio 21 godinu zarad bosanskohercegovačkog. Dansko znamo da je i dalje imao u martu ove godine jer je nastupao za U-21 reprezentaciju Danske a tad je bio stariji od 21 godine.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 26 jun 2024, 19:41

DamirT je napisao/la:
26 jun 2024, 19:16
Ocito da se tu nesto desava u vezi Bieretha. Ne vjerujem da Spaha i Barbarez to ne bi znali u vezi pasosa. Ozbiljno su pristupili poslu.
Na osnovu cega mislis da se nesto desava? Neko ga prije koji dan spomenuo na forumu, nakon toga se napisalo nekoliko postova o tome, na osnovu cega je i nastao ovaj clanak na ss.ba - u prevodu: klasicna forumska prica bez ikakvih konkretnih informacija i poteza. :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 jun 2024, 19:44

Federer17 je napisao/la:
26 jun 2024, 19:41
DamirT je napisao/la:
Na osnovu cega mislis da se nesto desava? Neko ga prije koji dan spomenuo na forumu, nakon toga se napisalo nekoliko postova o tome, na osnovu cega je i nastao ovaj clanak na ss.ba - u prevodu: klasicna forumska prica bez ikakvih konkretnih informacija i poteza. :D
To se slazem, ali isto ovako se i Gigovic zavrsio. Mi pricali o njemu i to je sve. Nismo ni znali dok ga Barba nije procitao. Ovo mi se svidja kod ovih ljudi. Bez ikakve pompe rjesavaju igrace. Mozda se tako desi i za Bierethom :mrgreen: :pray:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 jun 2024, 20:35

DamirT je napisao/la:
26 jun 2024, 19:44
Federer17 je napisao/la:
26 jun 2024, 19:41
DamirT je napisao/la:
To se slazem, ali isto ovako se i Gigovic zavrsio. Mi pricali o njemu i to je sve. Nismo ni znali dok ga Barba nije procitao. Ovo mi se svidja kod ovih ljudi. Bez ikakve pompe rjesavaju igrace. Mozda se tako desi i za Bierethom :mrgreen: :pray:
Pa za Gigovica se znalo da ima uslove da igra za nas
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 26 jun 2024, 21:42

DamirT je napisao/la:
Ma mozemi mi sanjati, ali ja bih prije rekao da ni Barba ni Spaha nemaju pojma ko je ovaj Danac. Gigovic je bas bio ugodno iznenadjenje, ne treba se zalijetat i previse nadat. :mrgreen:

Armin se puno ranije povezivao s nama, nikakve prepreke osim licne zelje (koja je eto postojala) nije imao za sredjivanje papira. Upitno je ima li Biereth i 1% zelje za nastup, i kad bi mu se mogla zavrsiti papirologija.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 26 jun 2024, 21:43

yusufoh je napisao/la:
26 jun 2024, 19:22
Pa ne znam, imao je englesko državljanstvo rođenjem i onda dobio dansko preko oca na osnovu čega je ostvario pravo da igra za omladinske selekcije Danske. Nema mi logike da se odrekao recimo engleskog u nekom trenutku prije nego što je napunio 21 godinu zarad bosanskohercegovačkog. Dansko znamo da je i dalje imao u martu ove godine jer je nastupao za U-21 reprezentaciju Danske a tad je bio stariji od 21 godine.
Zašto bi se odricao? Može imati i bh. i dansko i britansko.
Međutim, koliko čitam do 2015. Danska nije dozvoljavala druga državljanstva, što donekle smanjuje šanse da je Biereth imao naše.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 26 jun 2024, 22:24

Federer17 je napisao/la:
26 jun 2024, 21:42
DamirT je napisao/la:
Ma mozemi mi sanjati, ali ja bih prije rekao da ni Barba ni Spaha nemaju pojma ko je ovaj Danac. Gigovic je bas bio ugodno iznenadjenje, ne treba se zalijetat i previse nadat. :mrgreen:

Armin se puno ranije povezivao s nama, nikakve prepreke osim licne zelje (koja je eto postojala) nije imao za sredjivanje papira. Upitno je ima li Biereth i 1% zelje za nastup, i kad bi mu se mogla zavrsiti papirologija.
Sto ne bi imali pojma ko je ovaj mali? Mi ko navijaci i simpatizeri repke pratimo i gledamo a da ne prati ovaj tim ljudi. Pa nije selektor suskavac ili faruk fosil, u mjesec dana su nas ljudi uvjerili i pokazali da se neke jednostavne stvari lahko zavrsavaju a ne ko do sad.
menstrual

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 28 jun 2024, 12:32

slika
Bog Bosna i Bošnjaci

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 28 jun 2024, 13:00

Prije je uvijek bila priča da je duga procedura da se završi nekome pasoš, sad najednom ispade može sve preko noći.

K'o što ih sad hvalimo i za ono što nisu zaslužni doće vrijeme pa ćemo ih počet krivit i za ono što nisu krivi zato je bolje da malo ohladimo sa tim pričama da su Spahić i Barbarez završili pasoš bilo kome bar dok svako ne ispriča svoju priču.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 28 jun 2024, 15:50

Kenan Muharemovic potpisao za becki Rapid
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jun 2024, 16:39

Jel bila gdje ona tema transfera nasoh igraca pa da se tamo dopise kako koji nas igrac ostvari transfer (bez bespotrebnog komentarisanja)?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 28 jun 2024, 20:40

Golman Matej Marković potpisao za Levski.

Više zaboravljen, nego potencijalni.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 jun 2024, 22:24

Kao sto sam i govorio ovo EP ce izbaciti neke nove igrace na trziste tako da nasi ce se rep. Tesko prodati
Naprimjer Calafiori iz Bologne vrhunski igra stopera ovaj iz Gruzije napadac Metza Mikatuze Williams iz Atletica i slicni Dedic Ahmedhodzic Demirovic

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 jul 2024, 15:33

Matej Sakota navodno prelazi u Lecce za milion eura
Ocekujem poziv protiv Holandije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Zglavkar i 18 gostiju.