Konaković poručio Dodiku da veže konja gdje mu aga kaže, on mu odgovorio: "Primio si se k'o saučešće"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Konaković poručio Dodiku da veže konja gdje mu aga kaže, on mu odgovorio: "Primio si se k'o saučešće"
Cijena će ti prvo zavisiti od vremenskog okvira kada se planira svadba, a drugo teško je pogotovo u ovom periodu tipa juli-septembar naći nekog da ti pjeva po normalnoj cijeni.
Meni je muka od toga, sreca pa ne zenim se ja. Nije normalno koliko su nabili cijene, sto ti kazes od dekoracije do pjevaca.Civa je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:00Cijena će ti prvo zavisiti od vremenskog okvira kada se planira svadba, a drugo teško je pogotovo u ovom periodu tipa juli-septembar naći nekog da ti pjeva po normalnoj cijeni.
Mom drugu su muzičari odredili datum svadbe u augustu za ovu godinu, jer su mu rekli samo taj dan smo slobodni i on pristao na taj dan radi njih. Uzet će mu oko hiljadu i tristo i to utorak u augustu.
Isto tako prošle godine kad se drug ženio u septembru, tražio je ovdje te lokalne zabavljače svi su bubali cijene kao da su pokojni Šabke, i našao je nekog za 500KM da mu pjeva tada. Mislim danas su te svadbe toliko komercijalizovane postale, da slikari, muzičari i ostali režiseri tog dana mogu za dan uzet pare da su mirni mjesec.
“Evropo hvala ti na povjerenju. Hvala svim 27 članica ponaosob, našim prijateljima iz regiona poosebno Hrvatskoj i Sloveniji. Takođe, našim saveznicima Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i svim drugim”, poručio je Spajić.
Pravim svadbu ove godine i na muziku i fotografa ce hladno otici 6K a da je to neki prosjekCiva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:00Cijena će ti prvo zavisiti od vremenskog okvira kada se planira svadba, a drugo teško je pogotovo u ovom periodu tipa juli-septembar naći nekog da ti pjeva po normalnoj cijeni.
Mom drugu su muzičari odredili datum svadbe u augustu za ovu godinu, jer su mu rekli samo taj dan smo slobodni i on pristao na taj dan radi njih. Uzet će mu oko hiljadu i tristo i to utorak u augustu.
Isto tako prošle godine kad se drug ženio u septembru, tražio je ovdje te lokalne zabavljače svi su bubali cijene kao da su pokojni Šabke, i našao je nekog za 500KM da mu pjeva tada. Mislim danas su te svadbe toliko komercijalizovane postale, da slikari, muzičari i ostali režiseri tog dana mogu za dan uzet pare da su mirni mjesec.
Pa ko ti pjeva? Ili si angazovao nekog fancy skupog fotografa?
Nisam detaljno pratio put Crne Gore ka EU, ali vidim da su Ugovor o euroatlanskom partnerstvu sa Hrvatskom potpisali 2013. Dijelom sličan takav (samo o europskom partnerstvu) BiH je potpisala pet godina kasnije.
Zvanica minimalno 300, ko da gledam, ne znam samo sto to ljudi sebi rade, vece gluposti od tih velikih svadbi nisam vidio. Tacno istrazivanje na koje naletih da procenat razvoda je direktno proporcionalan ulozenim sredstvima na svadbu, sto manje para manje i razvoda19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:37Pa ko ti pjeva? Ili si angazovao nekog fancy skupog fotografa?
Ma jest to lijepo vidjeti veliku svadbu, svatove i ostale zayebancije, ali i meni je to malo previse nekad.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:40Zvanica minimalno 300, ko da gledam, ne znam samo sto to ljudi sebi rade, vece gluposti od tih velikih svadbi nisam vidio. Tacno istrazivanje na koje naletih da procenat razvoda je direktno proporcionalan ulozenim sredstvima na svadbu, sto manje para manje i razvoda19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:37Pa ko ti pjeva? Ili si angazovao nekog fancy skupog fotografa?![]()
Ma ne znam 300 ljudi nabrojati kamoli pozvati na svadbu. Al dobro mozda mlada zahtijeva to da se moze klinciti pred jaranicama19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:45Ma jest to lijepo vidjeti veliku svadbu, svatove i ostale zayebancije, ali i meni je to malo previse nekad.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:40Zvanica minimalno 300, ko da gledam, ne znam samo sto to ljudi sebi rade, vece gluposti od tih velikih svadbi nisam vidio. Tacno istrazivanje na koje naletih da procenat razvoda je direktno proporcionalan ulozenim sredstvima na svadbu, sto manje para manje i razvoda19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:37
Pa ko ti pjeva? Ili si angazovao nekog fancy skupog fotografa?![]()
Vecinom ih tad pozove rodbinu od oca i majke koje je vidio mozda par puta u zivotu, fakticki na kraju ne znas kako treba bar 30% gostiju.
Džaba to pričaš ovdje. Neke stvari jednostavno moraš ako hoćeš nešto da postigneš. Ko malo bolje poznaje historiju zna koliko su se stoljeća krvili Germani i Romani a danas su kičma i vezivno tkivo Evrope.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:01
Evo, ono o čemu smo danas pričali. Crna Gora skoro završila posao, najteži zadatak su danas kompletirali i gledaj kome se zahvaljuju,
“Evropo hvala ti na povjerenju. Hvala svim 27 članica ponaosob, našim prijateljima iz regiona poosebno Hrvatskoj i Sloveniji. Takođe, našim saveznicima Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i svim drugim”, poručio je Spajić.Sad ide ubrzano zatvaranje poglavlja i punopravno članstvo do 2028. godine je sasvim realno.
Zato nam treba Hrvatska.![]()
Nisi jedini. Iskreno, volio bih da moje vjenčanje bude sa što manje prisutnih, 20 osoba max.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.