NBA offseason 2024/25
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA offseason 2024/25
Očekivanja za draft?
Po svemu sudeći Hawksi baš "gotive" Clingana, vjerujem da je onda Sarr siguran kao drugi pick. Mada sve i dalje djeluje kao da je podložno promjenama.
Mnogo je upitnika, gdje će Topić, da li će Spursi uzeti Risachera i stvoriti tu francusku konekciju ili će ipak to biti neki bek.
Onda standardno Portland, da li se uzima undersize guard iči ćemo konačno uzeti adekvatna krila, mada po zadnjim spekulacijama kao sedmi pik se spominje čak i Edey.
Možda ne toliko kvalitetan, ali sigurno zanimljiv draft.
Po svemu sudeći Hawksi baš "gotive" Clingana, vjerujem da je onda Sarr siguran kao drugi pick. Mada sve i dalje djeluje kao da je podložno promjenama.
Mnogo je upitnika, gdje će Topić, da li će Spursi uzeti Risachera i stvoriti tu francusku konekciju ili će ipak to biti neki bek.
Onda standardno Portland, da li se uzima undersize guard iči ćemo konačno uzeti adekvatna krila, mada po zadnjim spekulacijama kao sedmi pik se spominje čak i Edey.
Možda ne toliko kvalitetan, ali sigurno zanimljiv draft.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Evo smart ide u houston i 9 pik za njihov treci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Stvarno visine ugovora za role igrače idu u k., ali svakako za Knickse bolje nego da ode džaba. Pitanje je koliko može ostati zdrav s obzirom na to da je građen od papira.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
auh brale, za par godina lagano ocekujem petogodisnje ugovore od tipa 500 miliona, taman Wembybaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 00:35
Stvarno visine ugovora za role igrače idu u k., ali svakako za Knickse bolje nego da ode džaba. Pitanje je koliko može ostati zdrav s obzirom na to da je građen od papira.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Deni Avdija u Portlandu...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Očekujem da ga Wizardsi dalje proslijedi nekome za koji pick, na predobrom je ugovoru.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 27 jun 2024, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nic Claxton intends to a sign a four-year, $100M to return to the Brooklyn Nets, **** tell ESPN.
Obviously, we don't know how Nic Claxton's deal is structured yet, but for some perspective: $25M is 17.7% of the cap for 2024-25.
Ovo je ispravan nacin gledanja ovih ugovora.Kroz procenat capa.
Obviously, we don't know how Nic Claxton's deal is structured yet, but for some perspective: $25M is 17.7% of the cap for 2024-25.
Ovo je ispravan nacin gledanja ovih ugovora.Kroz procenat capa.
ima li kakav stream za draft
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
nasao sam nesto, nema LP app za samsung tv, bar nije bilo zadnji put kad sam gledao prije par mjeseci..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:03Ja gledam na LP, ali ako ti neko i nadje link, nek ti salje u pp, jer je admin rekao da ce trajno banovati svakog ko postavi ilegalan link.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hajde super.Prenose draft i ABC i ESPN.JHam je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:17nasao sam nesto, nema LP app za samsung tv, bar nije bilo zadnji put kad sam gledao prije par mjeseci..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:03Ja gledam na LP, ali ako ti neko i nadje link, nek ti salje u pp, jer je admin rekao da ce trajno banovati svakog ko postavi ilegalan link.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prvo iznenađenje drafta do sad - Holland u Pistonsima, 5. pick.
Pistonsi opet uzeli igrača koji ne može šutati ili je jako loš šuter (kao i Ausar). Vidim da fanovi lude na ovaj pick, mada mi se čini da momak ima potencijal da bude solidno 3&D krilo u ovoj ligi.
Pistonsi opet uzeli igrača koji ne može šutati ili je jako loš šuter (kao i Ausar). Vidim da fanovi lude na ovaj pick, mada mi se čini da momak ima potencijal da bude solidno 3&D krilo u ovoj ligi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Minnesota all-in, izgleda. Mogli bi ovo biti vrijedni pickovi za Spurse u budućnosti.The Timberwolves are trading a 2031 unprotected first and a protected 2030 pick swap to the Spurs for Dillingham, **** tells ESPN.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sok da je Edey biran 9.pikom, ali MEM je htio centra pod svaku cijenu i to su i uradili.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Htjeli su trejdati 9. pick i još jedan iduće godine za Clingana ali Blazzersi su tražili i swap.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jun 2024, 03:08Sok da je Edey biran 9.pikom, ali MEM je htio centra pod svaku cijenu i to su i uradili.
Čudi me da Buzelis ovako pada, mislio sam da će biti top10.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sixersi draftali čovjeka koji lakira nokte i snima corny klipove na tiktoku, oduševljen sam kako ova franšiza uvijek nađe načina da ismije sama sebe. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.