Pobjedili na kosovu, pobjedili 95, pobjedili Nato, pobjedili na rezoluciji, za 50 godina ce pricat da su osvojili euro

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pobjedili na kosovu, pobjedili 95, pobjedili Nato, pobjedili na rezoluciji, za 50 godina ce pricat da su osvojili euro
Ma nece Turci dalje od Austrije, iako bih ja realno volio da prodju jer bi to znacilo da bi narancasto govedo trebalo u 1/2 obzirom da, koliko god je los trener, dovoljno je dobar za Turke.Sport90 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 10:00A ovako ce turci promarsirati na domacem terenu do 1/2 finala,Napapijri je napisao/la: ↑27 jun 2024, 07:26Da je Koeman barem malo normalan, Holandija bi vec sad razmisljala o protivniku u 1/2, sa dobrom sansom da igra finale. Kada bi barem u savezu bili pametni, pa da sad urade presedan i dignu Van Gaala iz Portugala da odradi ovo prvenstvo do kraja, siguran sam da bi napravili vise nego pod ovim klovnom.
Pa nije ti tih 2/3 ljudi u tvojoj TZ pa ste opet od grada napravili kasabu,a Slobodu klubom sa kojim se svako u drzavi sprda i kojeg neki rahici pobjedjuju.DamirT je napisao/la: ↑27 jun 2024, 01:41Ma ti si druze puko.
Izvolite pa mijenjajte stanje u drzavi. 2/3 ljudi u drzavi ne voli BiH, jedva cekaju da podapinju noge ako se krene u napredak. Najlakse je palamudit iz inostranstva ja bi ovo, ja bi ono. Ako se i krene u neki napredak u bilo kojoj sferi zivota, dodje taj dio ljudi sto jedva cekaju nesto lose da urade, potpomognuti ovim "balijama" (ne mislim na vjeru, da se razumijemo) i izyebu sve to zarad licne koristi. I ocekujes ti i slicni neki napredak ili sta vec??
ne odustajes od Romeluainvincible1921 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:32Prognoza:
Svica - Italija - Na guzove kako oni samo znaju
Njemacka - Danska - Rutinski jer danci su tanki
Spanija - Gruzija - Hendikepom
Portugal - Slovenija - Hendikepom
Francuska - Belgija - Lukaku ih gasi
Rumunija - Nizozemska - Rutinski
Austrija - Turska - Na divljastinu i publiku, Turci do 1/2
Engleska - Slovacka - Trznuce se i natamburat
Boldani prolaze![]()
Ljudi prošli kao prvi grupu, kako je to loš rezultat. Igra je loša, a ne rezultat. Ne bi se ni našima sr.alo da su se plasirali makar svaku dobili autogolom protivnika19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:17Englezi se sprdaju po tiktok lajvovima nakon katastrofalnih utakmica u grupnoj fazi.
Zamisljam reakciju da nasi igraci ovo urade nakon nekog losijeg rezultata![]()
![]()
Svica, francusks i austrija prolaze, plus to ostalo sto si naveo.invincible1921 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:32Prognoza:
Boldani prolaze![]()
Mislim da Englezi jasno znaju sa koliko kvaliteta raspolažu u ekipi, njima ne treba dodatni trening, njima trebaju upravo ove teambuilding aktivnosti da se ekipa malo bonda, jer za sad su svi izgledali ko da su se prvi put sreli u životu i opet su ostvarili zacrtani cilj. Englezi ako kliknu na terenu i van terena, mogu ić do kraja.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:17Englezi se sprdaju po tiktok lajvovima nakon katastrofalnih utakmica u grupnoj fazi.
Zamisljam reakciju da nasi igraci ovo urade nakon nekog losijeg rezultata![]()
![]()
Svica - Italija
Svicarci su bolji od Talijana i prolaze dalje.invincible1921 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:32Prognoza:
Boldani prolaze![]()
Jok nece vaha tamo nikad otici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.