Tu ih mi čekamo, najebali su

Kako im ne dosadi vise kreirati ovakve glupane?!TefalTava je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:02joj ovog senilnog starca koji se hvalio da je gledao zvezdu na marakani a na slici tekma reprezentacije SrbijePitarsam je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:55Radosna vijest je da posudjeni igrač,vlasnistvo Jozak/Mamic
u kojeg Željkan ništa ulozio nije,ni jednu mu platu
Dao nije Ell laganini ide tamo negdje za 1M€.
Željkanu bi trebalo pripasti po mitomaniji 1.5M€
Opasna je bolest ta mitomanija,dobro opasna!
Još radosnija je vijest da se pocelo graditi na jugu Gubavice!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako bi bilo kad bi bilo,a znat će se za 20-tak dana,19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:29Naravno, javi se odmah upravi kluba s tom ponudom. Mozda da probas sa Mirvicevim bratom skupa uci u taj projekat, s obzirom da se vec povezivao s nasim klubom?Pitarsam je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:45
Ali to ne znaci da Ja nisam zainteresovan da kupim
Zeljkana sa svom pokretnom i nepokretnom imovinom
SAMO AKO,pa da ponovim opet,samo ako se poklope
neke stvari!!!
To bi Željkanu bio jedini spas ,jer sa ovim iz Turske,
Sa ovim”od Olova do Trnova”nećete daleko!
Mnogo vise o tome u ponedeljak kada i počinje
Nagradna igra!
Neka, ne zalijeći se
Ma ok, vidim da ste bili blizu dogovora sa par njih, ali neozbiljno je ovo.
Mirvicu halal ti petoba sto placas ovog likaPitarsam je napisao/la: ↑27 jun 2024, 05:28Ako bi bilo kad bi bilo,a znat će se za 20-tak dana,19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:29Naravno, javi se odmah upravi kluba s tom ponudom. Mozda da probas sa Mirvicevim bratom skupa uci u taj projekat, s obzirom da se vec povezivao s nasim klubom?Pitarsam je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:45
Ali to ne znaci da Ja nisam zainteresovan da kupim
Zeljkana sa svom pokretnom i nepokretnom imovinom
SAMO AKO,pa da ponovim opet,samo ako se poklope
neke stvari!!!
To bi Željkanu bio jedini spas ,jer sa ovim iz Turske,
Sa ovim”od Olova do Trnova”nećete daleko!
Mnogo vise o tome u ponedeljak kada i počinje
Nagradna igra!
Ja bih imao druge planove
Zato će mi forumaši pomoći i ko pobjedi dobro će proći!
P.S.Prijateljski sam poslao poruku G.Mirvicu(za brata)da se
Ne upušta u te fudbalske avanture i investicije.
Samo će djaba zijanit.
Treba znati “male tajne Velikih majstora kuhinje”!
20M KM =$12M nije mala cifra prikrivenog duga
Željkan je htjeli mi/vi priznati bas teška priča!
Samo sad za Jul mjesec treba iskeširati oko 1M KM.
U Medjugorje se ne može u ljetnoj sezoni za djaba,
Možda bude Konjic i kanjon Neretve opet![]()
Sta ces dogovorit odstetu kad im svakako nije vise trener
Kako 20 dana do Evrope, Velež za 13 dana igra.
Vinko je vodio zrinjski, tako da je i besplatan, a i da je Ancelotti a ne on, daleko mu kuća bilaSurreal je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:36Šta se desilo sa pričom o Vinku i odlasku u UAE/Saudijsku Arabiju, koliko vidim još ništa nije zvanično - djeluje da uprava Borca ponovo baca iste šuplje svojim navijačima. Ko zna, šta je zapravo rezultat trenerskog egzodusa prethodni mjesec.
Realno, navijači Veleža bi ismijavali svaku ekipu ovdje da ovoliko oteže sa izborom trenera, ne znam zašto forsiraju to neko ime. Ukoliko je upravo spomenuti Vinko slobodan, zašto ne probati? Tu je i Nermin Bašić koji bi se vjerujem u zdravijoj sredini bolje pokazao, a i Petar Šegrt, što da ne.
U Sarajevu počelo opravdavanje "pojačanja", pod krinkom bolje momci željni dokazivanja, nego kapitalci. Nije baš da su noseći igrači Sarajeva ove sezone došli iz najlošijih ekipa srpskog prvenstva ili hrvatskih drugoligaša. Jasno uzimam, litvansku ligu kao jaču od naše. Miomir je došao kao glavni branič u ekipi Budućnosti, koja je ipak nešto u crnogorskom prvenstvu. Onda i ovo neko odricanje naših akademaca i uvoženje "regionalnih" mladih nada je u najmanju ruku čudno. Odjednom je neki Ristić bolji od Ploče ili Unušić od Mulalića. Ali eto, ako bog Mirvić nešto odluči mora se klimati glavom.
Valja spomenuti dugotrajni proces "uništavanja" akademije, pa čovječe gdje ima to da se na svako pola godine mijenja garnitura ljudi koja radi sa najvećim talentima u državi. Hajde, da si nešto unaprijedio, nego si vratio uhljebe u istu - posljedice toga će se sigurno vidjeti.
Jesi vidio, pa pišem jučer - karma je kučka stara
Nisam to jučer upratio...Surreal je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:56Jesi vidio, pa pišem jučer - karma je kučka stara![]()
Na ovoj temi se lakše diše, fino pročitam haiku @Pitarsam za dobro jutro i laku noć, onda NoDi obavezno predstavi neku revolucionarnu ideju, ne yebe se majka po PP jer si rekao nešto loše za predsjednika, divota![]()