FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidim Igman ozbiljno radi na igračkom kadru.
Prvo vratili su top trenera za nase uslove, a i planski dovode igrace.
Ako sam ikog prizeljkivao u Slobodi, a da je iz 1. Federalne, to je Bozic.
Tako da su sve manje sanse da Igman bude jedan od onih klubova koji ce bit "sigurica" za ispadanje.
Valjda i ovi nasi sta rade u tisini.
Prvo vratili su top trenera za nase uslove, a i planski dovode igrace.
Ako sam ikog prizeljkivao u Slobodi, a da je iz 1. Federalne, to je Bozic.
Tako da su sve manje sanse da Igman bude jedan od onih klubova koji ce bit "sigurica" za ispadanje.
Valjda i ovi nasi sta rade u tisini.
Volim tebe, više od sebe
Još uvijek nije poznato kada će Crveno-crni krenuti sa radom. Kako smo nezvanično uspjeli saznati prozivka će biti obavljena u ponedjeljak, 1. jula.
Kako smo uspjeli saznati, u Slobodi su namjeravali potpisati Stefana Božića iz Stupčanice, najboljeg mladog igrača Prve lige FBiH iz prošle sezone, ali on je dobio povoljniju ponudu Igmana i prihvatio je.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nek priznaju da nemaju para i da nece moci dovesti nekog ozbiljnog igraca, lakse ce mi biti, Igman postao ozbiluniji od nas

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Velika šteta za Božića, jedan Igman je miljama ispred nas...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Uvijek ima ona dobro poznata.. treba dat sansu nasoj djeci
Jos im ide u prilog sto su juniori uzeli kup

Jos im ide u prilog sto su juniori uzeli kup
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Pa sta nam radi carsija u usta ih ****,pa Igman postade ozbiljniji od nas. I volio bi da se l transa od grada samo koristi za izgradnju stadiona.
I dokle misle da funkcionisu sa odborom za hitnost.Zasto se nisu pripremali za skupstinu da se izabere novo rukovodstvo,jer ovi nisu ni za sta.SVE OSIM ISPADANJA JE IZNENADJENJE MAJKU IM ****
I dokle misle da funkcionisu sa odborom za hitnost.Zasto se nisu pripremali za skupstinu da se izabere novo rukovodstvo,jer ovi nisu ni za sta.SVE OSIM ISPADANJA JE IZNENADJENJE MAJKU IM ****
-
- Kontakt:
Bez da branim ikog, al iskljucivo trazit krivca u trenutnom rukovodstvu za situaciju u kojoj jesmo je pomalo i bezobrazno.
To sto smo dosli u ovo stanje da idu u Igman, prije nego kod nas, rezultat je visegodisnjeg nerada i kriminala u klubu.
Od toga da se ne ispostuje s igracima dogovoreno, pa do x drugih stvari.
Ne desava se ovo kod nas od jucer.
I zasto niko od tolikih privrednika nece u klub vec dugo vremena je pitanje za mnoge, a ne samo za ovo rukovodstvo.
To sto smo dosli u ovo stanje da idu u Igman, prije nego kod nas, rezultat je visegodisnjeg nerada i kriminala u klubu.
I zasto niko od tolikih privrednika nece u klub vec dugo vremena je pitanje za mnoge, a ne samo za ovo rukovodstvo.
Volim tebe, više od sebe
Pa i u sezoni kad smo ispali igraci su prije isli u leotar i igman nego kod nas. Cak sta vise i ove sezone prije u rudar prijedor nego kod nas. Tanko tanko ocekujem ove sezone, samo nas cudo moze spasit da ne ispadnemoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:57Bez da branim ikog, al iskljucivo trazit krivca u trenutnom rukovodstvu za situaciju u kojoj jesmo je pomalo i bezobrazno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Pa valjda ti ovo nesto govori
Kako pametno se na vrijeme izvukao Simon sa foruma, jer ne mozes ciganluk braniti iz godine u godinu pa makar ti i rodjeni otac vodio taj ciganluk.Jović: Sloboda će, ako bude igrala Premijer ligu, imati najjeftiniju ekipu u historiji
Para nema, ekipa ce biti najjeftinija u historiji, ali ja necu odstupiti i ima da me se pita za sve. Hoces ulagati pare u klub, privrednik si, bujrum ali ja ima da odlucujem o tvojim parama.
E ovo je moto svih Uprava Slobode i prenosi se s koljena na koljeno, sa sezone na sezonu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znači opet nažalost blokirani računi..

Sta je ovo, opet racun blokiran?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Već sad se može vidjeti kuda će ploviti ovaj brod, kao što se vidjelo i prošle i pretprošle sezone. Neozbiljno... Ali hajde, ima još vremena, možda nas demantuju.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
pa zar ti misliš da bi oni prepustili sad klub nekome prije nego legne tranša od koje bi vratili svoje pozajmiceBosanac1997 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:38Pa sta nam radi carsija u usta ih ****,pa Igman postade ozbiljniji od nas. I volio bi da se l transa od grada samo koristi za izgradnju stadiona.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pa ocito je da uopste ne zele da traze drugu upravu, iako su najavili da bi s njima imali najjeftiniju ekipu u historiji PL.Bosanac1997 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:38Pa sta nam radi carsija u usta ih ****,pa Igman postade ozbiljniji od nas. I volio bi da se l transa od grada samo koristi za izgradnju stadiona.
Da li oni istinski vole klub a ne zele traziti ljude s kojima ne bi imali najjefitiniju ekipu u PL? Ili zele samo pozicije i fotelje a dobrobit kluba ko ****?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Znal se kolko ima pozajmica od ove uprave i kolko je ko pozajmio?Mortus je napisao/la: ↑27 jun 2024, 08:37pa zar ti misliš da bi oni prepustili sad klub nekome prije nego legne tranša od koje bi vratili svoje pozajmiceBosanac1997 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:38Pa sta nam radi carsija u usta ih ****,pa Igman postade ozbiljniji od nas. I volio bi da se l transa od grada samo koristi za izgradnju stadiona.
I dokle misle da funkcionisu sa odborom za hitnost.Zasto se nisu pripremali za skupstinu da se izabere novo rukovodstvo,jer ovi nisu ni za sta.SVE OSIM ISPADANJA JE IZNENADJENJE MAJKU IM ****![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Na stadion pa pitajklasik je napisao/la: ↑27 jun 2024, 10:50Znal se kolko ima pozajmica od ove uprave i kolko je ko pozajmio?Mortus je napisao/la: ↑27 jun 2024, 08:37pa zar ti misliš da bi oni prepustili sad klub nekome prije nego legne tranša od koje bi vratili svoje pozajmiceBosanac1997 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 22:38Pa sta nam radi carsija u usta ih ****,pa Igman postade ozbiljniji od nas. I volio bi da se l transa od grada samo koristi za izgradnju stadiona.
I dokle misle da funkcionisu sa odborom za hitnost.Zasto se nisu pripremali za skupstinu da se izabere novo rukovodstvo,jer ovi nisu ni za sta.SVE OSIM ISPADANJA JE IZNENADJENJE MAJKU IM ****![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Koliko je to puta receno i ukazano na problem ali igramo se gluhih telefona.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:19Pa valjda ti ovo nesto govori
Kako pametno se na vrijeme izvukao Simon sa foruma, jer ne mozes ciganluk braniti iz godine u godinu pa makar ti i rodjeni otac vodio taj ciganluk.Jović: Sloboda će, ako bude igrala Premijer ligu, imati najjeftiniju ekipu u historiji
Para nema, ekipa ce biti najjeftinija u historiji, ali ja necu odstupiti i ima da me se pita za sve. Hoces ulagati pare u klub, privrednik si, bujrum ali ja ima da odlucujem o tvojim parama.
E ovo je moto svih Uprava Slobode i prenosi se s koljena na koljeno, sa sezone na sezonu.
Niko ne da novac da bi se ti igrao uprave i kluba.
Svugdje u svijetu ko daje novac on se i pita samo kod nas daj pare ali neka prava vala i nemas

Kada sam ja o tome pisao Simon me je ubjeđivao da su oni kao neki vid zaštite protiv ljudi koji bi uložili novac u klub, da ne be radili od njega šta hoćeFKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 12:26Koliko je to puta receno i ukazano na problem ali igramo se gluhih telefona.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:19Pa valjda ti ovo nesto govori
Svugdje u svijetu ko daje novac on se i pita samo kod nas daj pare ali neka prava vala i nemas![]()

Tako je drug 100%FKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 12:26Koliko je to puta receno i ukazano na problem ali igramo se gluhih telefona.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:19Pa valjda ti ovo nesto govori
Svugdje u svijetu ko daje novac on se i pita samo kod nas daj pare ali neka prava vala i nemas![]()
zbog toga niko više i neće doći, jer su ispucali sve kombinacije i potrošili ljudeFKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 12:26Koliko je to puta receno i ukazano na problem ali igramo se gluhih telefona.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2024, 23:19Pa valjda ti ovo nesto govori
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.