Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.
Kozlic smrad treba medju prvima bit krivično gonjen.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.Ako vas još nešto interesuje, dotičnom gospodinu se uvijek možete obratiti za objašnjenje, Direkcija BH Telecom-a, Ulica Oktobarske revolucije (Aleja Alije Izetbegovića)...
A što se tiče samog preuzimanja kluba, ako je bilo ko od vas zainteresovan, siguran sam da će trenutna garnitura vrlo rado odstupiti instantno, da neko od vas preuzme klub.
![]()
Nije problem druze. Zelim potpunu kontrolu nad klubom u vremenu od 25 godina (meni je 40,znaci tamam)napismeno....Zelim koncesiju nad stadionom Tusanj u istom vremenskom intervalu da mogu slobodno i bez smetnji da razgovaram sa ulagacima, sponzorima oko njegove rekonstrukcije i dogradnje.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.Ako vas još nešto interesuje, dotičnom gospodinu se uvijek možete obratiti za objašnjenje, Direkcija BH Telecom-a, Ulica Oktobarske revolucije (Aleja Alije Izetbegovića)...
A što se tiče samog preuzimanja kluba, ako je bilo ko od vas zainteresovan, siguran sam da će trenutna garnitura vrlo rado odstupiti instantno, da neko od vas preuzme klub.
![]()
I ti svojom politikpm zavališ klub još jedno 4,5 miliona i odeš u stečaj, gašenje i to je sasvim ok? **** klub od 104 godine, nek' se ugasi...ima OFK, jel' tako?FKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:30Nije problem druze. Zelim potpunu kontrolu nad klubom u vremenu od 25 godina (meni je 40,znaci tamam)napismeno....Zelim koncesiju nad stadionom Tusanj u istom vremenskom intervalu da mogu slobodno i bez smetnji da razgovaram sa ulagacima, sponzorima oko njegove rekonstrukcije i dogradnje.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.Ako vas još nešto interesuje, dotičnom gospodinu se uvijek možete obratiti za objašnjenje, Direkcija BH Telecom-a, Ulica Oktobarske revolucije (Aleja Alije Izetbegovića)...
![]()
Na koji nacin cu preuzeti klub ostavljam njima, upravljacka prava, dodijela koncesije, prodaja ma nije bitno. Bitno je da je klub MOJ pa makar na ogranicen vrrmenski period. Eto ako moze da se razgovara tu sam.
Nikakve komisije, skupstine pune klosara I kokuzi, samo ja bog i batina.
Hvala puno, ne bih da se igram menadzera i direktora, narocito ne sa tudjim parama, jer nisam sposoban za to. Kao sto nisu ni oni. Ja bih radije da neko sposoban vodi klub a ne ja ili neko "moj".TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19A što se tiče samog preuzimanja kluba, ako je bilo ko od vas zainteresovan, siguran sam da će trenutna garnitura vrlo rado odstupiti instantno, da neko od vas preuzme klub.![]()
A sto mislis da bi svako zavalio klub? Nije svako Azmir ili Senad koji vode seljacku politiku. Daj sve u prvi tim, taman se i ugasio klub. Sigurno ima ljudi koji znaju voditi klub kako spada, a ne na cirkus kao oni, ili kao Aco i kompanija, da prose za pare...TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:35I ti svojom politikpm zavališ klub još jedno 4,5 miliona i odeš u stečaj, gašenje i to je sasvim ok? **** klub od 104 godine, nek' se ugasi...ima OFK, jel' tako?FKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:30Nije problem druze. Zelim potpunu kontrolu nad klubom u vremenu od 25 godina (meni je 40,znaci tamam)napismeno....Zelim koncesiju nad stadionom Tusanj u istom vremenskom intervalu da mogu slobodno i bez smetnji da razgovaram sa ulagacima, sponzorima oko njegove rekonstrukcije i dogradnje.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19
Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.Ako vas još nešto interesuje, dotičnom gospodinu se uvijek možete obratiti za objašnjenje, Direkcija BH Telecom-a, Ulica Oktobarske revolucije (Aleja Alije Izetbegovića)...
![]()
Na koji nacin cu preuzeti klub ostavljam njima, upravljacka prava, dodijela koncesije, prodaja ma nije bitno. Bitno je da je klub MOJ pa makar na ogranicen vrrmenski period. Eto ako moze da se razgovara tu sam.
A ti kao neki samoprozvani PR kluba de mi odgovori na par pitanja:TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:35I ti svojom politikpm zavališ klub još jedno 4,5 miliona i odeš u stečaj, gašenje i to je sasvim ok? **** klub od 104 godine, nek' se ugasi...ima OFK, jel' tako?FKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:30Nije problem druze. Zelim potpunu kontrolu nad klubom u vremenu od 25 godina (meni je 40,znaci tamam)napismeno....Zelim koncesiju nad stadionom Tusanj u istom vremenskom intervalu da mogu slobodno i bez smetnji da razgovaram sa ulagacima, sponzorima oko njegove rekonstrukcije i dogradnje.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19
Pitajte našeg vrlog bivšeg predsjednika Seada Kozlića.Ako vas još nešto interesuje, dotičnom gospodinu se uvijek možete obratiti za objašnjenje, Direkcija BH Telecom-a, Ulica Oktobarske revolucije (Aleja Alije Izetbegovića)...
![]()
Koje druge, ko je to ozbiljan, da bi preuzeo klub. Azmir ne moze, macak se pokazao u federalnoj da moze on vodit klub dok ima para i da trosi i da nikom ne polaze racunedzemil je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:04Drago mi je kada vidim da sve više ljudi shvata šta je potrebno klubu o čemu sam već pisao ranije, pa su neki nastojali preko administracije da to zabuše. Znači, pošto živimo u vremenu u kojem živimo, samo KESH I STRANO ULAGANJE, BIZNIS ULAGANJE pije vode ne samo za Slobodu nego i za svaki drugi klub ako se ne želi završiti u kantonalnoj ligi. Ako ne ideš naprijed, onda ideš nazad.
Naprijed ne možeš bez dobrog keša i investitora. Svako sljedeće vraćanje u federalnu ne znači više povratak u PL nego ostanak u federalnoj. Ovo sada je bilo ho ruk, ali toga više neće biti. Oni koji vladaju klubom ovako ili iz sjene treba da puste druge da vode klub, a Panonika im je i više nego dovoljna, na radost navijača koji bi ipak željeli da vide Slobodu da ugošćuje nekoga iz Evrope, a što je sada mnogo lakše za ostvariti nego ranije.
NEKA SE UGASI SUTRA ODMAH NIJE MI ŽAO AKO ĆE DOVIJEKA OVAKO.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:35I ti svojom politikpm zavališ klub još jedno 4,5 miliona i odeš u stečaj, gašenje i to je sasvim ok? **** klub od 104 godine, nek' se ugasi...ima OFK, jel' tako?FKBilder je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:30Nije problem druze. Zelim potpunu kontrolu nad klubom u vremenu od 25 godina (meni je 40,znaci tamam)napismeno....Zelim koncesiju nad stadionom Tusanj u istom vremenskom intervalu da mogu slobodno i bez smetnji da razgovaram sa ulagacima, sponzorima oko njegove rekonstrukcije i dogradnje.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:19
![]()
Dakle pod hitno traziti da grad ne daje transu jer ce nas sahraniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.